Gå til innhold
Hundesonen.no

Frostie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Frostie

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Frostie

  Oppdretter som ikke svarer ved kontakt

  Det varierer sikkert hva oppdrettere liker, men når eposten ligger ut så må det vel være greit å sende til den også, så har de all informasjon de trenger fremfor å glemme det som blir sagt på telefon. Jeg er ikke mindre seriøs av den grunn Håper på det førstnevnte, det blir bare mas å prøve igjen..
 2. Frostie

  Oppdretter som ikke svarer ved kontakt

  Jeg har jo sendt en melding, blir det ikke å mase hvis jeg ringer i tillegg? Det forstår jeg, men etter å ha tatt kontakt 2 ganger synes jeg at jeg fortjener et svar, om så det bare er 1 ord. Det må også nevnes at jeg har denne rasen fra før. Skjønner ikke hvordan noen kan mene visse ikke er aktuell på bakgrunn av en epost, spesielt de som har erfaring. Det hadde vært noe annet om det ble skrevet 2 setninger på epost om at man vil kjøpe hund og hvor mye den koster Det har gått over 2 uker og meldingen er lest. Det er snakk om utenlandske linjer og da må jeg nok importere, noe jeg ikke ønsker. Hadde ikke hatt noe imot å dra på besøk hos en utenlandsk oppdretter, men tror det blir vanskelig å kommunisere. Dessuten har jeg sett at mange ønsker "show hjem" til valpene sine. Jeg har undersøkt om de har disse linjene i Sverige og jeg har ikke funnet noen oppdretter der enda, men skal sjekke på nytt.
 3. Har sendt epost til en oppdretter jeg har hatt et veldig godt inntrykk av, men har ikke fått noe svar. Har også sendt en melding om at epost er sendt. Det er veldig synd da jeg liker hundene hennes, og er ikke like interessert i noen av de andre oppdretterne her i Norge. Man blir jo mer utålmodig når man virkelig liker hundene. Er det ikke rett å forvente svar? Hvis oppdretter ikke liker mailen, er det ikke bedre å skrive det eller stille noen spørsmål? Eller er det vanlig å ikke svare på de epostene man ikke mener er verdt å svare på? Jeg mener det er veldig useriøst å ikke svare på henvendelser. Selvfølgelig er ikke løpet kjørt enda, oppdretter kan jo fremdeles svare. Uten svar vet jeg ikke om jeg burde ta kontakt med noen andre eller ikke. Det finnes sikkert mange oppdrettere som tar jobben mer seriøst og tar seg tid til valpekjøpere, men det hjelper ikke noe særlig om jeg ikke liker linjene. Hva ville dere gjort om dere hadde tatt kontakt 2 ganger uten respons?
×