Gå til innhold
Hundesonen.no

millasl

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

millasl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Å kjøre innom en butikk er jo genialt, så langt hadde ikke jeg klart å tenke. Tusen takk for tipset! H-sele høres også helt supert ut?
  2. Om 5 uker skal jeg hente min lille Bichon frise valp. Han er da 7 1/2 uke gammel. Jeg ønsker å bruke sele når vi skal begynne å gå turer, men når valpen ikke er husren enda og vi må ofte ut blir det fort unødvendige ulykker inne hvis jeg skal begynne å stri med å ta på en sele for å gå ut i hagen. Tenker derfor at halsbånd er beste løsningen når vi ikke skal lenger enn hagen, slik at jeg bare kan knipse på kobbelet på vei ut. Om det er noen innvendinger på dette så skrik gjerne ut. Bilturen hjem blir 8 timer + stopp, jeg har bur men om valpen ikke trives i det skal jeg også ha med sele slik at han kan ligge trygt inntil meg. (Jeg skal sitte bak med hunden hele veien, det er kjæresten som kjører). Trenger derfor en sele som passer allerede når hunden er knappe 8 uker. Jeg ser meg blind på størrelser på seler, er det noen her som har erfaring på hvilken størrelse en bichon frise valp trenger? Jeg har tenkt merket puppia, men tar gjerne imot tips på andre bra seler,
  3. Jeg ønsker meg veldig en hund, jeg har aldri eid en men passer ofte en Bichon frise og en havanais. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor alene i leilighet på et lite sted. Det er mulig kjæresten flytter inn til høsten, men dette tørr jeg ikke si sikkert. Jeg sliter psykisk og finner veldig trøst i dyr, jeg tror derfor en hund kan være en slags redning for meg. Dette har jeg også diskutert med mine nærmeste og psykolog. Dette er langt ifra noe impulskjøp, og hunden vil virkelig få et godt hjem. På grunn av problemer med angst har jeg tatt permisjon fra studiet mitt. Store deler av tiden er jeg hjemme. Det som bekymrer meg er tiden jeg er borte på jobb. Jeg jobber 22% på et sykehjem og er da borte 8 timer om gangen. Da skolen begynner for meg igjen i januar vil jeg være mer tilgjengelig ettersom jeg bor 500 meter unna skolen. Mamma og pappa bor såppas nærme meg at de ofte kan passe når jeg har jobbhelger (1 gang i måneden), men kan heller ikke ta dette som en selvfølge da de må få leve sine liv. De er allergiske, men har ikke hatt noe problem med friseen jeg passer. Ønsker derfor en allergivennlig hund. Er det for godtroende av meg å tro jeg kan lære opp hunden til å være alene hjemme uten problemer de timene jeg er på jobb? Er Bichon frise greit å satse på eller er det en annen rase som bør vurderes? Har det noe å si om man går for hannhund eller tispe som førstegangshund? Det ble mye spørsmål her, men jeg vil gjøre dette riktig om jeg skaffer meg hund.
×
×
  • Opprett ny...