Gå til innhold
Hundesonen.no

Meer

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Meer

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hunden vår takler ikke at en av oss skiller vei når vi er flere i familien som er ute på tur med hunden. Han får helt anfall, bjeffer og drar i båndet så hardt han klarer i retningen personen gikk. Når jeg drar forsiktig i båndet og snakker til han for å få han til å komme etter meg (for å gå videre) så knurrer han, bjeffer og hopper opp. Det tar sikkert 15 min før han slapper av og vi kan gå videre. Han får også disse anfallene ellers når vi er ute og en i familien må forlate hunden, det er uheldig med mye bråk i situasjoner som for eksempel utstilling. Er dette en form for seperasjonsangst? Hjemme er han veldig selvstendig og avslappet. Han har ingen problemer med å være hjemme alene, han sover og tygger ikke på ting imens vi er borte. Kan det være relatert til alder? Han er 1 år og har alltid vært slik, men tror dere han kan bli tryggere etter hvert? Hvordan kan vi trene på dette?
 2. Meer

  Voksenpels

  Langhåret ja
 3. Meer

  Voksenpels

  Har sett at enkelte valper får myye valpepels på ryggen allerede ved 6 måneder og videre utvikler den seg bare mer og mer, mens hos andre begynner den å vokse så vidt ved 1 år. Har det betydning for pelslengde?
 4. Hvor står navnet på merket?
 5. Meer

  Hund nr 2

  Ja, det er det jeg har vært litt bekymret for. Valpene blir jo ikke leveringsklare før min har blitt over 2 år uansett, så det skader vel ikke å ta kontakt. Føler bare at det er litt tidlig å snakke om en til hund når jeg nesten nettopp har skaffet en, bare 1 år og "nesten valp".
 6. Meer

  Hund nr 2

  Har ingen planer om å skaffe en til hund akkurat nå nei, men har alltid hatt et ønske om 2. Dessuten er det ei tispe jeg er veldig interessert i valp etter som muligens skal ha kull neste år og da fyller min 2 år. Er det rart å ta kontakt med oppdretter nå så tidlig? Det er lange ventelister, men det er jo ikke førstemann til mølla
 7. Meer

  Hund nr 2

  Hvilke raser mener dere man burde vente lengre med da?
 8. Meer

  Hund nr 2

  Hvor gammel burde hund nr 1 være før man skaffer en til synes dere? Hvorfor? Jeg har lest de fleste mener 2 år, men synes dere før det er greit?
×