Jump to content
Hundesonen.no

Lilo14

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Lilo14

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Yorkshire terrier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lilo14

  Løs tann

  Da har vi vært hos veterinæren, 6 tenner ble trukket. Hadde ei betent tann, som hadde gjort att flere var litt løse. Hun fikk antibiotika og smertestillende og tannrens. Så nå håper jeg problemet er løst. Hun mente ikke på det var periodonitt. Tannkjøttet så fint ut, ikke spesielt dårlig ånde, og heller ikke veldig mye tannstein. Så nå ble vi enige om og ta en grundig sjekk om 6 måneder, og ta det derfra og selvfølgelig røntgen og videre undersøkelse viss problemet dukker opp igjen. Eller att jeg skulle ta kontakt før det viss nye problemer med tennene dukket opp.
 2. Lilo14

  Løs tann

  Jeg har fått time 12.30 så håper jeg får noe svar på hva som har gjort det. På sjekken i vår var alt fint, lite tannstein og ikke noe behov for tannrens. Og hun har ikke hatt noe problemer før. Har god økonomi, men typisk det skjer dagen før lønning🙈 men får bruke av bufferen så det får koste hva det vil.
 3. Lilo14

  Løs tann

  Takk for svar, jeg skal ringe veterinæren når hun åpner klokka 09. Jeg krysser fingrene for att det ikke er noe sykdom, men jeg blir litt urolig og bekymret.
 4. Lilo14

  Løs tann

  Oppdaget nettopp att hunden har en løs tann. Hun har oppført seg som vanlig. Hva koster det ca hoss dyrlege å trekke tanna. Og finne ut hva som har gjort det? Det er ikke pga lek, for hun pleier ikke og leke veldig med leker, og har ikke vært utsatt for noe skade.
 5. Lilo14

  Rennende øyne og sopp

  Ok, jeg blei bare litt bekymret om jeg måtte gjøre noe fort, og gjerne oppsøke veterinær. Jeg får bare se det litt an da, og holde henne tørr og følge godt med om det blir noe værre. Og sikkert også være nøye med hårklipp på potene og inntil øynene. Tusen takk for svar🙂
 6. Var hos frisøren med hunden på fredag. Vi har ikke hatt hunden så lenge, men jeg har sett att det kommer en del renner under øynene. Det blir ganske hardt etterhvert, og jeg må bløte og gre henne. Hun er rød i pelsen under øynene, også på potene. Frisøren mente det ikke var noe og gjør med att øynene renner, var vanlig hos yorkiene og andre raser. Men hun trodde det kunne være sopp. Er det noen som vet hvordan jeg kan bli kvitt dette? Må vi bare leve med att øynene renner? Hun er og litt rød i pelsen rundt munnen. Håper noen har noen gode råd. Må også nevne att det ikke ser ut til og plage henne noe nevneverdig. Hun kan ligge og bite seg litt på potene på kveldene når vi legger oss, og av og til slikker hun seg på potene og liksom vasker øynene. Men som sagt virker ikke som det er noe som plager henne.
 7. Var hos frisøren med hunden på fredag. Vi har ikke hatt hunden så lenge, men jeg har sett att det kommer en del renner under øynene. Det blir ganske hardt etterhvert, og jeg må bløte og gre henne. Hun er rød i pelsen under øynene, også på potene. Frisøren mente det ikke var noe og gjør med att øynene renner, var vanlig hos yorkiene og andre raser. Men hun trodde det kunne være sopp. Er det noen som vet hvordan jeg kan bli kvitt dette? Må vi bare leve med att øynene renner? Hun er og litt rød i pelsen rundt munnen. Håper noen har noen gode råd. Må også nevne att det ikke ser ut til og plage henne noe nevneverdig. Hun kan ligge og bite seg litt på potene på kveldene når vi legger oss, og av og til slikker hun seg på potene og liksom vasker øynene. Men som sagt virker ikke som det er noe som plager henne.
 8. Lilo14

  Slanking av hund

  Tusen takk for mange gode råd og svar. Jeg har hørt med veterinæren hva hun egentlig bør veie i forhold til størrelsen, og hun sa ca 4 kilo. Nå veier hun 4,9. Så faktisk ikke så overvektig som jeg trodde🙈 jeg skal være nøyere med formengden som dere alle råder til og prøve og øke aktiviteten noe mer. Har også kjøpt inn sunnere godbiter og får bare lære opp mann og barn også til ikke og gji henne godbiter/smaksprøver uansett hvor uskyldig og søt hun er😊
 9. Lilo14

  Slanking av hund

  Jeg har en yorkshire terrier som bør ned ca 1-1,5 kilo. Problemet er att hun tro det eller ei er kresen på hundemat... vi har nok vært litt for snille med henne og gitt henne litt av hvert siden hun ikke liker tørrfor. Men nå har jeg endelig funnet 2 tørrfor som hun spiser. Det er acana den rosa typen, og royal canin den for fussy appetite. Jeg blander disse og da spiser hun. Men hvor mye tørrfor bør hun ha til dagen? Vi har ca 1 litt lengre tur hver dag, og ellers er hun ute og løper i hagen. Hun er snart 5 år, vi overtok henne for ca 1 år siden. Så hun har spist menneskemat nesten hele sitt liv og hatt lite mosjon. Så det har vært litt mye styr rundt mat. Men nå må vi få orden på situasjonen! Håper noen kan gi meg noen gode råd.
 10. Lilo14

  Parring

  Da leverer jeg hannunden. De har prøvd flere ganger, men han har ikke hengt på henne. Har lest att det kan være mulig og ha fått til vellykket parring selv uten henging. Jeg har ikke latt de være alene. Har hatt di adskilt en del for og unngå att hun skal bli sur og irritabel. De har lekt og kost seg masse. Har noen av dere opplevd att tispa har blitt med valper uten att de har hatt heng eller er sannynligheten liten?
 11. Lilo14

  Parring

  Vil jeg ikke merke det på hundene viss de får det til? Eller er di like gira uansett?
 12. Lilo14

  Parring

  Takk for svar😊 di har både vært for seg selv og mens jeg har vært rundt di. Ho stiller seg villig opp og lar han prøve. Jeg har di ikke sammen hele tiden. Stakkar må jo få noe fred😊 di skal få prøve igjen i kveld, så er di hver for seg i natt igjen. Prøver litt i morgen også, viss ikke det går, så går det ikke... Takk for svar og tips😊
 13. Lilo14

  Parring

  Ja får gjøre det😊 nå har vi vært på en god luftetur, får bare la de holde på så lenge de ikke begynner og krangle😊
 14. Lilo14

  Parring

  Har besøk av hannunden tispa mi skal pares med. Og de prøver og prøver... virker ikke til att han treffer... hun er mer en villig og de har holdt på flere ganger. Nå har jeg skilt de av for og se om det blir bedre. Er det noen gode tips? Han kom i går og skal være til mandag. Det er hennes første gang.. hun er 3.5 år. Eller tror dere jeg bare skal la de holde på og satse på att det går til slutt, de har jo noen dager på seg😊
×