Gå til innhold
Hundesonen.no

Camillafr

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Camillafr

  1. Appen ble lansert for bare noen dager siden og vi har fått en del brukere allerede men heldigvis er det få som har mistet hunden sin. Det har vært lagt ut både funnet/savnet hunder men de har kommet til rette igjen ?
  2. Noen andre som har tilbakemeldinger? ??
  3. Merkelig... Det skal ikke skje, skal ta en titt på det ?
  4. Grunnen til at dette skjer tror jeg er fordi du bruker en PC når du skal verifisere. E-posten din har nok blitt verifisert, men når man trykker på linken på mobil åpnes appen, det skjer ikke på PC og derfor får du den "feilmeldingen". Gi gjerne beskjed dersom appen sier igjen at du må verifisere (om ca 24 timer), da har det skjedd en feil, men jeg tror som sagt alt skal være ok ? Skal se om ikke vi får til at det kommer opp noe annet enn den "feilmeldingen" siden det kan virke forvirrende. Uansett takk for at du sier ifra!
  5. Har selv Gmail og vi har testet mange ganger for å sjekke om den gikk i spam og det gjorde den ikke. Hvordan funker ikke linken? Hva skjer når du trykker på den? ?
  6. Så bra ? Håper jeg også, brukt lang tid på den fordi jeg har selv opplevd at min hund stakk av og det er en utrolig stressende og fæl opplevelse. Jeg håper FinnFido kan hjelpe folk til å få hjem hunden sin så kjapt som mulig ❤️
  7. Ja er i snakk med noen savnet/funnet grupper på Facebook ?
  8. Nei, jeg hadde aldri orket å gå tur 3 ganger om dagen uten hund. Men før jeg hadde hund var jeg i perioder flink å gå 1 time tur hver dag, men det dabbet av..
  9. Hei alle hundevenner! Jeg har vært med å lage appen FinnFido og trenger deres tilbakemelding, både ris og ros. Appen er for savnet/funnet hunder hvor innlegget ditt sendes øyeblikkelig ut til andre med appen i nærområdet. AppStore: https://itunes.apple.com/no/app/finnfido/id1348891249?l=nb&mt=8 Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.finnfido.phonegapapp Håper dere kan hjelpe meg med gode innspill for å gjøre appen bedre ?
×
×
  • Opprett ny...