Gå til innhold
Hundesonen.no

Karina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Karina

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Jack Russel
 1. Hund i bil

  Den var smart ja. Ja ville uansett parkere i skyggen. Om jeg har med hunden på langtur alene, så blir det egentlig eneste alternativet om jeg må stoppe ettersom keg har hørt at det er ulovlig (og skummelt) å binde hunden utenfor butikk el.l.
 2. Hund i bil

  Jeg vet at en ikke skal la hunden være i bilen alene nå i varmen, men har et spørsmål om dette likevel. Er det ok å la hunden sitte i bilen mens en er på butikken om alle vinduer i bilen er åpne? Hunden er bundet så den kan uansett ikke hoppe ut!
 3. Jeg tror valpen er sjefen i forholdet..

  Tusen takk for svar og råd! Jeg skal prøve det dere foreslår, og er glad for at det ikke høres ut som om valpen er blirt sjefen
 4. Jeg har fått hund for første gang. Hun et nå snart 5 måneder og begynner å falle inn i rutinene hjemme. Problemet er at jeg sliter med å være sjefen.. (tror iallefall det er grunnen?) Hun er veldig optatt av å bite med i beina/buksebeina når jeg går. Ikke alltid, men ofte nok til at halvparten av buksene mine har flere fine tannmerker i seg.. Hun hopper liksom rundt beina mine og biter seg fast for hvert skritt jeg tar, men er ikke slik med mannen min. Jeg får henne til å komme når jeg roper, å hun elsket å trene sammen med meg på div triks, men jeg kunne ønske vi ble kvitt denne bitingen. Det skjer både hjemme og om vi er ute å går tur. Har dere litt mer erfarne hundeeigere noen tips å komme med?
×