Jump to content
Hundesonen.no

Karina

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Karina

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Jack Russel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Karina

  Padder

  Hun har prøvd seg på lemen også, men de kommer i retur og så er det greit heldigvis. Paddene får henne til å sikle og spy mye og lenge. Men munnkurv var jo et bra forslag, hadde ikke tenkt på det i det hele. Det er jo ikke snakk om mye bruk heller, bare siste luftetur før sovetid nå om sommeren
 2. Karina

  Padder

  Jeg sliter med at min 7 mnd gamle valp spiser padder. Det er en del av dem her vi bor, og ekstra mye nå tydeligvis. jeg har hatt henne løs når jeg lufter henne for kvelden, men etter to episoder på en uke så innser jeg at det ikke går lengre. Første gang kom hun ut fra en busk med masse skum rundt munnen, hun tygget og siklet mye før hun spydde opp blandt annet deler av en padde. Jeg leste meg opp og fant ut at det gikk greit så lenge hun ikke ble veldig slapp. Luftet henne til hun var ferdig og spy. På diverse nettsider så sto det at dette er så ekkelt for dem at de bare gjør det en gang, men idag skjedde det igjen. Hun tygde på en padde og begynte å kaste opp igjen. Jeg tok på bånd og gikk med henne på asfalt veg for å ha bedre oversikt, en padde hoppet over vegen og tror dere ikke den tullingen prøvde å glefse padda igjen.. Noen som har tips til hva jeg kan gjøre? Jeg begynner iallefall å ha henne i bånd hver gang vi er ute etter skumring. Hun er vandt til å gå en del løs, så vet at det kommer til å skje at hun kommer seg ut om døra går opp og muligheten byr seg.
 3. Karina

  Hund i bil

  Den var smart ja. Ja ville uansett parkere i skyggen. Om jeg har med hunden på langtur alene, så blir det egentlig eneste alternativet om jeg må stoppe ettersom keg har hørt at det er ulovlig (og skummelt) å binde hunden utenfor butikk el.l.
 4. Karina

  Hund i bil

  Jeg vet at en ikke skal la hunden være i bilen alene nå i varmen, men har et spørsmål om dette likevel. Er det ok å la hunden sitte i bilen mens en er på butikken om alle vinduer i bilen er åpne? Hunden er bundet så den kan uansett ikke hoppe ut!
 5. Karina

  Jeg tror valpen er sjefen i forholdet..

  Tusen takk for svar og råd! Jeg skal prøve det dere foreslår, og er glad for at det ikke høres ut som om valpen er blirt sjefen
 6. Jeg har fått hund for første gang. Hun et nå snart 5 måneder og begynner å falle inn i rutinene hjemme. Problemet er at jeg sliter med å være sjefen.. (tror iallefall det er grunnen?) Hun er veldig optatt av å bite med i beina/buksebeina når jeg går. Ikke alltid, men ofte nok til at halvparten av buksene mine har flere fine tannmerker i seg.. Hun hopper liksom rundt beina mine og biter seg fast for hvert skritt jeg tar, men er ikke slik med mannen min. Jeg får henne til å komme når jeg roper, å hun elsket å trene sammen med meg på div triks, men jeg kunne ønske vi ble kvitt denne bitingen. Det skjer både hjemme og om vi er ute å går tur. Har dere litt mer erfarne hundeeigere noen tips å komme med?
×