Gå til innhold
Hundesonen.no

KN58

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om KN58

 • Rang
  Nykommer
 1. Hei! Er det noen med fralle der ute som har erfaring med jogging med deres franske bulle? Min er veldig glad i å løpe i lek og er veldig spretten og hyper, ikke en bedagelig type, så tenker muligens å prøve meg på det etterhvert. Han er 16 mnd nå, er det muligens for tidlig? Altså med tanke på at skjelettet skal være stabilt og ferdig utvokst før belastning. Hører sjelden om FB-eiere som jogger med sine hunder så vet ikke om dette er fordi de kanskje blir fort tungpustet eller fordi de ikke helt er bygd for mye tung belastning. Noe spesielt man bør være veldig var/obs på når man løper med sin Fralle, annet enn pust og vann og seff jogge i behagelige temperaturer for hunden som ikke er farlig?
 2. Takk for tips Jeg er enig med deg. Man lærer noe hver dag
 3. Takk for utfyllende svar. Jeg mente egentlig at han forsvarte seg (ikke var redd) og det er jo forsåvidt litt fint, selv om han aldri hadde hatt sjans mot den andre hunden som er større i størrelse. Min hund er 14 mnd og den andre var 7 mnd, så det er nok pga de begge er så unge og skal finne sin plass. Det er bare det at det har gått så fint tidligere så tror ikke noen av oss tenkte over det. Takk for tips. Greit å vite hva man kan gjøre i stede for å bli usikker. Det var flere hunder der og det skjedde så fort at jeg egentlig ikke klarte å få med meg hva som nøyaktig skjedde. Stod bak den store hunden og var redd den skulle snu seg og bite av meg hånda. Da hadde jeg hvertfall ikke klart å ta vekk min hund. Kunne gått mye verre, men det sitter igjen, det må jeg innrømme. Blir nok en stund til vi kommer tilbake dit gitt.
 4. I dag havnet hunden min i slagsmål med en større hund for første gang. Begge var i parken for lek, og de har lekt sammen før så tror vi begge eiere ikke tenkte over at det kunne skje noe. Plutselig glefser den store hunden mot min og jeg husker ærlig talt ikke helt hvem som bet etter hvem. Min var ikke redd - han ville ta igjen. Problemet er bare at den andre hunden er tre ganger større enn han. Heldigvis hadde eieren veldig god kustus på hunden og stelte seg over hunden og holdt han stille. Hvis ikke hadde jeg nok skreket at eier seff må ta hunden sin. Jeg prøvde ivrig å finne et smutthull for å få tak i min hund uten å bli bitt. Tenkte kanskje den andre hunden kunne finne på å bite meg. Hva er rett å gjøre i slike situasjoner? Har jo hørt masse om at man aldri skal gå inn mellom hundene og sånt, men andre sier at man skal ta den største hunden og holde den tilbake. Spørs sikkert hvor lenge de holder på også selvfølgelig. Jeg er forvirret og vil være en god beskytter for hunden min. Hvis det er sånn at man skal kaste seg inn å ta hunden sin så er jeg skuffet over meg selv fordi jeg ikke røsket han ut med en gang, selv om det var vanskelig. Tok litt tid før jeg fikk tak i han. Det var den andre hundeeieren som fikk tak i min hund og nærmest gav meg han. Og hvordan ser man forskjell på når det er snakk om en vanlig slosskamp og liv/død? Jeg må innrømme at jeg ble nesten satt i "frys" da det skjedde så fokuserte bare på å få min hund ut av det hele, klarte ikke se hvor de bet etter hverandre.
×