Gå til innhold
Hundesonen.no

Kokonot

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Kokonot

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Staffordshire Bull Terrier
 1. Kokonot

  Hundehold i borettslag

  Han mener det er urimelig forskjellsbehandling. jeg støtter det argument. Borettslaget mener at ulempen veier mer den gode grunner men jeg se det vanskelig å se synspunkt siden det ligger ingen bevis til å støtter di sitt argument.
 2. Kokonot

  Hundehold i borettslag

  hvis man ser utefra etnisitet hva synes dere om saken?
 3. Kokonot

  Hundehold i borettslag

  Jeg har advokat på saken. Jeg lurer på at etnisitet er på evne er fordi, alle andre som har godkjent hunder er norsk. Mens styret har nektet meg og en andre som kom fra chile i 2016. Chilensks damen var nekte pga. at noen hadde allergi i oppgangen men hunden var så liten at den kunne bærers inn og ut. Hmm
 4. Kokonot

  Hundehold i borettslag

  Blir nektet til å holde hunden pga. av naboen over gangen er redd for hunder. Naboen satt i styret i fjor og godkjente en hund av samme rasen i samme oppgang men nekte meg å beholde min firebeint venn. Henne mener at det er mer skummelt at det en hund i leilighet over gangen enn det andre hund som må faktisk forbi hennes ytterdøra til å luftes. Jeg har til sammen leverte inn 5 legeerklæringer som beskriver detaljerte jeg må beholde hunden min. Ifølge av borettslagsloven, huseieren lov og eierseksjons lov kan styret ikke nekte dyrehold så lenge det er ikke sjenanse til andre beboeren. Jeg har lest meg godt gjennom sakene som gjelder dyrehold. Ulempene til naboene må dokumenteres, naboen har leverte legeerklæring hvor henne selv har sagt at henne er redd for hunder. Det er ikke stilt noe diagnose eller behandling fra legen side. Henne har funnet en kjæreste i det siste å flyte til et annet sted- Danmark foreløpig, dessuten har henne trukket verv i styret. Styret fremdeles nekte meg og har kommet med varsel om salgs pålegg på leiligheten min. De mener at ulempe det medfører naboen er meget stort (ingen dokumentasjon på dette kun rykter fra andre naboer i borettslag). Dette er et borettslag av 198 leiligheter, det finnes hunder av forskjellige størrelser i andre oppganger. Jeg er ikke norsk men jeg følger at jeg har blitt behandlet urettferdig. Hvorfor kan en få godkjent hund i samme oppgang men ikke den andre? Jeg ta høy hensyn nå jeg gå ut med hunden minn, kikker ut til å se om noen er i oppgangen, leilighet er 3 meter fra inngangsdøra som tar 6 sek inn og ut. Jeg har kamera på hunden mens jeg på jobb, han bjeffer ikke bare sover. Jeg plukker opp etter hunden alltid og går med bånd på hunden. Grunnen til jeg skriver dette innlegg at jeg vil gjerne vite om er det noen ut her som har opplevd å blir nekte? hva har skjedd med saken. Er det forskjellsbehandling ? Bør jeg rapportere dette til diskriminerings myndighet?
×