Gå til innhold
Hundesonen.no

Fluffybluffy

Medlemmer
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Tibetansk spaniel

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Fluffybluffy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

41

Nettsamfunnsomdømme

  1. Herregud som tiden flyr med valp i hus ? Luna er nå 6 mnd gammel,og en skikkelig bedagelig valp. Vært husren fra dagen hun kom, aldri bitt eller ødelagt noe og klarer seg fint alene hjemme. Øver enda på å gå fint i bånd,og jeg ser bedring for hver dag omtrent. Men hun er jo som tibber flest,kommer jeg ikke i dag så kanskje jeg kommer i morgen ? herlig denne valpetiden ?
  2. Nå har jeg jobbet intenst med dette siden du skrev kommentaren,og jeg må bare si takk! Vi ser allerede stor forbedring hos valpen på tur. Vi skal selvsagt jobbe videre med det vi er så godt i gang med. Igjen,takk. Fra en valpe-eier som holdt på å røske av seg håret til tider ?
  3. Dette høres veldig bra ut! Hun jobber egentlig ganske hardt for godbitene, men nå den siste tiden virker det egentlig bare som hu ikke vil noe særlig. Takk for veldig gode tips, vi skal starte med masse kontakt og fokus:)
  4. Takk for tips! Vi brukte faktisk bare sele,men detvar ønsket med halsbånd til kurset. Så vi har egentlig bare brukt det etter kurset. Vi har også trent mye kontakt inne, før vi i rolig tempo har introdusert trening i andre miljøer. Hu bare gidder ikke mer. Eller, hu gidder når hu vil.. vi skal på hverdagslydighetskurs,men det var ønsket av kursholder at de hadde vært gjennom sin første løpetid først.. men jeg skal få tak i ny sele til henne,og lese trådene. Takk for tips ☺️??
  5. Valpen er nå snart 6 mnd. Men hun drar til tider noe så sinnsykt når vi går tur. Hun har et vanlig halsbånd,ikke halvstrup eller noe, men drar så hu «brekker seg» eller hva jeg skal si. Hoster,kanskje. Aner ikke. Vi har vært på valpekurs,og har inne «på plass». Men hun bare enser meg ikke. Har jeg godbit går hu på plassen sin å setter seg, går fint frem til jeg belønner. Da er jeg som luft igjen. Noen tips? ?
  6. Min er jo valp enda, så jeg står midt i det nå. Hun er nå 4 mnd, har hatt henne i 2 mnd frem til nå føler jeg valpetiden har vært en drøm! Hun biter ikke, annet enn om hun bommer når vi leker. Hun er renslig, går fint i bånd og sover hele natten. Hun er hjemme en halv arbeidsdag foreløpig, men vi drar det sakte med sikkert nærmere en hel dag. Tror egentlig hun bare sover når hun er alene ? ting kan jo endre seg, men føler virkelig vi har vært heldig. En god og trygg valp
  7. Takk for svar :-) da skal vi ta bort maten enda raskere.
  8. Valpen vår er ganske småspist. Bodd her i 3 uker,og tenkte egentlig det burde ha bedret seg litt nå. Men hun bare snuser på det, spiser litt og går. Tar vekk maten etter 10/20 min. Slik er det når maten er blandet med vann. Men om hun får tørrfôr uten vann, spiser hun betydelig bedre. Mener å ha lest på nett at tørrforet til valpen skal blandes med vann. Men stemmer dette? Er det uheldig å gi henne tørrfôr uten vann? Setter pris på svar fra noen som med sikkerhet vet dette.
  9. Endelig var det vår tur! Vi har snakket om det siste året,at vi ønsker oss valp. Nå har vi hatt frøkna i 2 uker og storkoser oss med henne ? tror hun også har det ganske fint ?
  10. Takk for tips! Har en liten valp som ikke er så veldig interessert i godbiter. Lagde denne nå i kveld, står å kjøler seg ned på benken. Håper de faller i smak hos henne:-) hun fulgte iallefall svært godt med når jeg laget det ??
  11. Veldig enig med deg. Derfor dro vi til en annen veterinær i dag var midd,gitt. Men da har iallefall oppførselen hennes en forklaring :-)
  12. Vet ville enda ikke sjekke henne iom hun spiser osv. Men når jeg kom hjem fra jobb oppdaget jeg at hun klødde noe voldsomt i ørene. Typ, gnir seg mot veggen,gulvet,klør skikkelig med foten. Tok en sjekk og så noen små «sår» og noe som så ut som en blemme(?). Så det kan nok hende det er det som plager henne. Hun er mye mer kontaktsøkende og leken i dag,heldigvis. Men uansett så tropper jeg opp på døren hos veterinæren når de åpner kl 8 i morgen så de kan sjekke ørene hennes. Huff, har så vondt av henne. Tenker jo om det kan være midd,sopp,ørebetennelse... finner forhåpentligvis ut det i morgen!
  13. Vi har ikke andre dyr. Vi har to barn,men de har ikke hilst på hunden enda. Skal få sjekket om hun er slik andre plasser. Takk for råd! Jeg kjører forbi veterinær på vei hjem fra jobb, så skal stoppe innom å snakke med de. Ja,oppdretter navnet jo på at vi måtte passe på,for slike små tisper (tibetansk spaniel) fort kunne pådra seg uvi. Vi har jo passet på,men heller en sjekk for mye enn for lite tenker jeg. Forhåpentligvis er det ingenting, og hun er bare usikker på nytt hjem. Takk for råd!
  14. Ja virker som det er kun inne. Ute så søker hun gjerne til oss om en hund feks går forbi på gaten mens vi er inne i gården vår. Etter hun ble slik har vi ikke vært hos noen andre med henne. Nei tror verken meg eller sambo har skremt henne på noe vis..
  15. Ringte veterinæren tidligere i dag faktisk. Men veterinæren ba oss se det Ann... bør kanskje kontakte en annen dyrlege?
×
×
  • Opprett ny...