Gå til innhold
Hundesonen.no

Tosy

Medlemmer
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tosy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

14

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk, det har gått en del timer til nå på klipping ?
  2. Ja, må skaffe et godt dekken til henne. Fant ut at lillefrøknas litt for store Hurtta vinterdekken nesten passer til henne, så hun får låne det i mellomtiden. 2-3 cm fra haleroten på ryggen, men det funker i mellomtiden ?
  3. Ja, hun er en liten rar søting ? Hun er blanding av yorkshire og chihuahua. Kjøpte henne som valp da vi bodde i Spania for et par år siden. Pelsen hennes vokser ikke som en yorkshire, så jeg har ikke klippet henne.
  4. Takk dere, skal kjøpe en av de dere anbefaler. Har klippet henne, men er ikke ferdig. Det tar så lang tid, så jeg får ikke tatt alt på en dag. Hun er ikke SÅ tålmodig at det går akkurat, men det hjelper seg. ? Må få klippet beina (med 10 skjær denne gangen, senere med saks) og stumpen skikkelig, halen og finpusse hele kroppen. Ser jeg må barbere ansiktet snart også. Endte med å sette på en av kammene på ryggen og nakken osv frem til jeg får kjøpt et 4f skjær. Må bruke det jeg har inntil videre! Hun ble veldig kort da, stakkar. Slik er hun nå. Husk at dette ikke er det ferdige resultatet og at det er min første gang! ?
  5. Hva er en god karde da? ? Trodde den svarte børsten som jeg fikk med henne var en karde..
  6. Hjelpe meg, det var kort ja ? Ser virkelig ut som en annen type hund. Tror jeg går for sportsklippen ihvertfall! Skjønner jo det nå at det bare er å kjøre på med en gang, hadde jo ikke tenkt på å klippe ryggen hennes engang. Beina vil også bli klippet helt ned da, pga at de floker seg lett. Dette blir spennende ?
  7. Fantastisk, tusen takk! Da vet jeg hvordan jeg skal gjøre dette i teorien ihvertfall, så får vi se hvordan resultatet blir ? Veldig glad for så mange gode svar, det er til stor hjelp for meg og Emma ?
  8. Nydelig ? Slik håper jeg at jeg kan klare å få frøkna til å se ut når pelsen vokser ut igjen.. Nå ser hun ganske rar ut med bar mage, men det er jo midlertidig ? Vi har kun 10 skjæret som fulgte med. Da går vi nok til innkjøp av et 4f skjær også. De samme skjærene kan vel settes på en ny (og dyrere ?) maskin når den tid evt kommer? Hvis ikke de trenger å byttes ut enda da. Vi må sikkert kjøpe en bedre senere, men det ser ut til at den funker inntil videre. Vi overtok jo frøkna dagen etter at vi hørte om henne, så dette var ikke akkurat planlagt økonomisk. Vi får oppgradere etterhvert ? * Hvordan er det egentlig med armhulene - bør de alltid klippes korte eller børste gjennom hver dag? Vil tro det lett blir floker der. * Hva med ryggen? Skal den klippes med 4f skjær? Den er ganske glatt og fin nå. Vokser ryggpelsen på samme måte som resten? Spør kanskje dumt... ? * Klipper du halsen med 4f eller 10? Samme rundt hele veien? * Lar du bare halen være som den er?
  9. Skjønn hund ? Godt at de kommer til noen som får ordnet opp i pelsen ihvertfall! Min har ikke blitt børstet, annet enn kanskje noe med de børste som ikke funker for hennes pels, og har blitt klipt helt ned 2-3 ganger i året med maskin pga det tror jeg. Klippet allerede magen og brystet hennes i dag. Da fikk jeg bort flokene i armhulene, men hun ville ikke gjøre det lett for meg. Fikk mye ros og snacks da, så fikk vi det til til slutt. Tar vel beina i morgen, det tok lang tid. Hadde sikkert vært lurt å fått henne klippet hos en proff, men ettersom vi investerer litt i utstyr ønsker jeg å lære det selv. Hun har allerede vært hos meg i et par uker og vi har hatt pelsstell hver dag, så hun begynner å bli vant til det. Blir nok veldig mye bedre når vi ikke har alle disse vonde flokene å jobbe med hver gang.?
  10. Og denne klipperen. Som sagt kunne jeg ikke kjøpe det dyreste utstyret, men hun mente denne var god nok for hunden ( hun har klippet henne tidligere for forrige eier) og bladet kan enkelt byttes ut. Tror den kostet rundt 1500.
  11. Disse kammene bruker jeg nå- den grove valgte frisøren ut for meg og de fine kjøpte jeg på dyrebutikken. Den ene er visst loppekam ? Kunne sikkert hatt bedre finkammer, men synes de funker greit. Saksa hjalp frisøren meg med. Kunne ikke kjøpe den dyreste, men denne kostet vel 800 kr.
  12. Tusen takk, veldig takknemlig for hjelp! Stiller sikkert dumme spørsmål, men jeg er helt ny på denne type pels. Skikkelig utfordring, men jeg skal klare å lære meg dette ?
  13. Nathalie98, nydelig hund forresten, slik klipp jeg tenker når vi har blitt kvitt flokene!
  14. Coat king - brukes den på den krøllete pelsen på mage/bein/bryst/hals eller/og på den glatte pelsen på rygg?
  15. Ok, får sende tilbake furminatoren jeg har bestilt da ? Og heller bestille coat king. Jeg føler jeg får bort mye ved hjelp av den fintannede kammen. Det sitter en del hår igjen i kammen når jeg børster. Skal sjekke ut den selen. Ørene er kortklipte inni ja, det gjorde vi med en gang. Potene er også kortklipte, men der trenger jeg litt øvelse for å få de fine ? Vi bor i Lindesnes ?
×
×
  • Opprett ny...