Gå til innhold
Hundesonen.no

Markar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Markar

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Ungarsk Vizsla og Mops
 1. Markar

  Mistet/rotet bort stamtavle fra Litauen

  Tusen hjertelig takk! Da prøver jeg, jada passet har jeg kontroll på, men finner ikke kennelnavnet her, kun navnet på oppdretteren (som jeg ikke finner noe nytt telefonnummer til). Helt korrekt ang NKK. Grunnen til at jeg leter etter stamtavlen nå er på grunn av at jeg har tenkt til å registrere i NKK, har en annen hund som jeg nylig registrerte der (denne også fra Utlandet - Ungarn).
 2. Markar

  Den store kosetråden.

  Har en Mops og en Ungarsk Vizlsa. Begge er ekstremt kosete!! Vizslaen fungerer som er "varmesøkende missil", hun søker altså etter kos og varme hele tiden, skal aller helst ligge under dyna/teppet.
 3. Hei, Jeg eier en Mops som er født i Litauen og som dermed registrert i den Litauiske kennel klubben. Jeg har nylig flyttet og i den forbindelse har jeg klart å rote bort (sikkert bare lagt den på en veldig lurt sted...) stamtavlen. Oppdretteren klarer jeg dessverre ikke å få tak i, jeg husker ikke kennelnavnet og når jeg søker på dama som jeg kjøpte hunden av så finner jeg ikke noen ny kontaktinfo (det nummeret jeg har til henne fungerer ikke lenger). Hunden er 5 år gammel og jeg har eid henne siden hun var 4 måneder. Er det noen som vet hvordan jeg kan få tak i stamtavlen på nytt? Jeg fant dessverre ikke noe kontaktinfo til den Litauiske kennel klubben.
×