Jump to content
Hundesonen.no

Maria_

Medlemmer
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 Excellent

About Maria_

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday December 23

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Akershus
 • Hunderase
  Bichon Havanais

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maria_

  Dogs4All 2018

  BIR på valpisen Veldig moro, det var jo første gang i ringen for oss begge, så dette ga mersmak!
 2. Maria_

  Dogs4All 2018

  Ja synes egentlig det er litt teit. Moren min har så lyst til å være med, men når jeg har meldt på den 17, men på bekreftelsen står det 17-18, så vet jo ikke hvilken dag vi egentlig skal stille?? Så må vente med å kjøpe billetter da..
 3. Maria_

  Alkohol rundt hunden

  Dette er jeg helt enig i. Jeg tror at de fleste hunder takler å være sammen med fulle folk av og til, men jeg ville aldri latt noen som drikker mye ha ansvaret for min hund. Jeg tolket det også som at det ikke bare var litt av og til Men de er jo to, og stoler du nok på venninnen din til at du vet hun tar med hunden og går et annet sted eller finner på noe annet så ville jeg fortsatt latt de passe og ikke tenkt noe særlig på det.
 4. Maria_

  Dogs4All 2018

  Vi stiller på lørdag, så rart vi ikke har hørt noe. Er første utstillingen min og første gang på Dogs4all, så jeg vil jo gjerne ha litt info
 5. Maria_

  Dogs4All 2018

  Noen som har fått info ang utstillingen? Har ikke fått noe informasjon enda, vet ikke når eller hvor vi skal møte opp eller nummeret vårt.. Den informasjonen skal vel komme 2 uker før?
 6. Høres ut som valpen vår ja Hun hadde diarè i nesten to uker før det stabiliserte seg, men er frisk og rask nå! Rett etter hun ble frisk så knakk hun selvfølgelig en klo da.. Så nå er det skjerm og sokk på enda en stund til Ulykkesfugl altså..
 7. Maria_

  Dogs4All 2018

  Vi skal stille valpisen på dogs4all. Det blir veldig spennende, her har vi øvd en del, men hun er så sosial og sliter litt med å ikke ville hilse på alle.. På ringtrening har det faktisk gått helt bra, så vi satser på det! Mer spent på om vi får noe sløyfe. Søstra fikk BIM på sin første utstilling, men de er veldig annerledes, så da ser det litt dårlig ut for oss gitt... Jeg hadde prøvd meg på ringtrening hvis det er et sted der hvor du bor. Vi reiser på den i drammen, hun som kjører den er veldig flink og hyggelig. Hadde aldri øvd eller hatt på vesla halsbånd engang før vi var der, og nå har vi blitt veldig flinke, hvis jeg får si det selv Vet ikke om det er lov til å klippe rasen din, her skal det ikke klippes før utstilling, men hun måtte barbere pga intravenøst for et par uker siden, men håper at det ikke synes, er veldig lite.
 8. Maria_

  Hvordan øve valpen på å sove lengre om morgenen?

  Vår valp har alltid sovet hele natten (med noen unntak selvfølgelig). Samboern står opp ca 07:30, da får hun en liten morgentur og frokost og så vil hun inn igjen og sove til jeg står opp. Hun vil helst sove til rundt 12, hun er skikkelig B-hund .. Men skal sies at vi legger oss etter 24 hver natt pga sene vakter på jobb. Hvis hun klager og vil stå opp da når samboern har gått så venter jeg til hun er rolig. I helgene sover vi vanligvis til hun vekker oss i 8-9-tiden, da vil hun ut og tisse og så sove litt til i senga før vi står opp. Tar henne aldri opp om hun klager hvis vi vet hun ikke må på do, så hun klager jo aldri på å komme opp før hun virkelig ikke gidder å sove/slappe av/leke for seg selv mer. Hun har valpegrind som går over hele gulvet på soverommet. Prøv å hold ut klagingen en liten stund hvis dere vet hun ikke må på do, er det vi har gjort
 9. Da har vi hentet en veldig medtatt frøken. Hun hadde fått diarè i natt, men stabilisert seg i løpet av formiddagen. Hun er kjempeslapp og sliten. Hun har fått og skal fortsette å få zoolac og ID-fòr + kvalmestillende. Hun har drukket litt vann nå nettopp og spist litt mat av fingeren, men de sprøytemata henne en del før vi hentet, så det er viktigst å få i henne vann. Er hun ikke bedre i morgen tidlig så skal vi dra inn igjen, men håper vi slipper det. De vet ikke hva som har skjedd, men gjetter på et virus eller at hun har spist noe rart. Nå skal vi bare slappe av og kose. Hun hadde hatt det bra der i natt heldigvis Tror hun synes det var god å komme hjem
 10. Ja det er det jeg tenker også. Tydelig at hun kasta opp pga tom mage. Jeg reagerte mest på at hun ikke ville få i seg noe væske heller, og at hun ble så slapp så fort. Hun er vanligvis veldig aktiv, så å ikke få så mye kontakt med henne var utrolig skummelt. Men har ikke hørt noe enda, og de skulle ringe hvis hun ble verre, så da krysser vi fingrene for at hun kan komme hjem i morgen tidlig og blir bedre iløpet av de neste dagene. Blir ikke mye søvn på oss i natt, vet ikke når de kommer til å ringe i morgen. Uff ja, det er veldig skummelt. Måtte avlive den forrige hunden min pga av mageproblemer hvor han kasta opp mye, så kjenner dette er ekstra ekkelt. Fikk helt sammenbrudd på klinikken da de ville ha henne over natten Men hun er i hvert fall i trygge hender. Vi skal følge med veldig nøye fremover!
 11. Å så bra det gikk fint med valpen din! Her kastet hun ikke opp etter hun spiste i går, men hun er jo så liten, så blir fort dehydrert stakkars Tusen takk for svar, nå håper vi å få henne frisk og rask, men sikkert litt sliten hjem i morgen. Takk for trøst, dette var ikke noe morro
 12. Noen som har noen ideer om hva dette kan være? Valpen min på 5 mnd kastet opp en gang i går formiddag, bare magesyre. Ga henne litt kokt ris og Provit storfe og hun virket i fin form resten av dagen. I dag kastet hun opp bare magesyre igjen og nektet og spise eller drikke noe, allmenntilstanden ble bare verre og verre så vi dro på veterinær-vakta. Etter å ha sittet der mange timer er hun nå lagt inn over natten for å få væske intravenøst fordi hun er så dehydrert. Blodprøver er fine, de skal vurdere om de skal ta røntgen i løpet av kvelden. Hun var skikkelig slapp og dårlig, og jeg sitter her og klarer ikke roe meg selv om hun er i gode hender. Jeg er livredd for at det skal være noe veldig alvorlig, men det virket ikke som om veterinærene var noe særlig bekymret. Hun veide 3 kg sist jeg veide henne, og i dag veide hun 2.8kg, så har nok gått ned litt i vekt de siste dagene.. Noen som vet hva dette kan være? Tror ikke hun kan ha spist noe farlig, men det er jo vanskelig å si, de er jo så raske disse små..
 13. Maria_

  En jungel av fòr..

  Ja, vi tenker å prøve litt provit istedenfor VOM nå, og Acana har jeg hørt mye bra om, så det skal også sjekkes ut! Ja har hørt at havanais ofte sliter litt med sensitiv mage, hadde håpet å slippe det , men nå skal vi prøve Provit, og håper på at hun er bedre på det, evt en annen VOM-type. Har aldri hørt om at kokt egg kan gjøre det! Da kan det jo rett og slett være at hun reagerer på det, håper det er det og ikke noe annet. Har ikke lyst til å helfòre på rått før jeg finner noe hun ikke reagerer på. Har veldig lyst til å gi mest rått etter hvert, men synes det er vanskelig da jeg rett og slett ikke kan noe om det.. Hadde jo vært enklest å gi VOM puppy som har alt hun trenger , men siden hun reagerer på det må jeg jo finne noe annet. Takk for tips alle sammen! Tar gjerne imot mer info om råfòring
 14. Maria_

  Bæsja på leggen

  Hvordan gikk det? Endte du opp med å levere tilbake?
 15. Maria_

  En jungel av fòr..

  Takk for svar! Det stemmer nok at det er ca 50 gram det går i kongen. Hun blir jo ikke direkte dårlig i magen, men det blir løsere enn vanlig hvis jeg gir mye VOM. Du har vel kanskje rett i at det ikke er noe grunn til å bytte om hun fungerer godt på det hun går på, men så lurer jeg jo selvfølgelig om hun fungerer bedre på noe annet. Har kjøpt noen Provit godbiter nå og det virker som hun liker smaken godt, så da prøver vi gjerne det. Har de et valpefòr? Eller kan hun spise de rene typene? Hun er bare 2,5 kg og snart 4 mnd. Er min første valp, så er jo litt kanskje i overkant opptatt av å gjøre alt riktig. Hvordan anbefaler du at vi prøver ut Provit da? Blande inn med tørrfor, eller går det også i kong?
×