Gå til innhold
Hundesonen.no

Havanais123

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

23 Excellent

Om Havanais123

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Havanais123

  Valp som bjeffer og knurrer

  Det høres veldig ut som min valp på 15 uker Hun kan stå og bjeffe, nesten virke oppgitt over at det ikke skjer noe, så jeg slenger meg på her og følger med på andre svar du får. Vi har jobbet en del med det å «kjede oss» den siste tiden, livet er jo ikke alltid bare lek og morro. Ser fremskritt hele tiden.» med at hun lettere finner roen selv, til tross for at jeg er i samme rommet. Når hun blir overtrøtt så gir jeg henne enten noe å gnage på eller legger henne i bingen sin og setter meg rett i nærheten. Da sovner hun ganske fort. Aner ikke om det er rett det med bingen selv, men innimellom har det vært det eneste som funker og eneste stedet hun har roet seg.
 2. Havanais123

  Hente valp 10 uker

  Tusen takk! Det har gått kjempe fint så langt. Skikkelig propell som farer rundt i huset. Hun virker ganske tøff og er veldig sosial. Logrer til alle mennesker og hunder som går forbi. Går ikke noen turer men er mye ute i finværet og koser oss. Nå som hun er blitt litt tryggere blir det mer sosialisering og miljøtrening i ukene som kommer. Er så forelska! Hun har lært seg å gå til døra og sier ifra når hun må ut, sover hele natten, sammen med meg og er en fryd å være rundt. Blir så stolt!
 3. Havanais123

  Valpegjengen 2018

  Lille Noelle flyttet inn her på fredag og er akkurat som en valp skal være
 4. Havanais123

  Hente valp 10 uker

  I dag henter jeg valpen! Føler meg som en 8 åring som gleder seg til julaften Endelig <3
 5. Havanais123

  Hente valp 10 uker

  Ja, er nettopp dette jeg har vært nervøs for. Har vært på besøk hos oppdretter nå 2 ganger og nå siste gangen fikk valpen leke litt med en eldre valp som bor der. Hun storkoste seg! Oppdretter fortalte at i ukene som kommer vil valpene være ute, være med de eldre hundene og også møte flere mennesker. Både eldre,yngre og barn. Jeg har en god følelse og har allerede lagt planer for sosialisering når valpen kommer hjem Selvfølgelig ikke med en gang, men så fort hun har slått seg til ro med meg og hjemmet sitt.
 6. Havanais123

  Hente valp 10 uker

  Ja jeg har også lest litt av det Rugaas har skrevet om nettopp dette, og i likhet med deg liker jeg mye av det hun mener angående valper. Velger å stole på oppdretter og tro at dette kommer til å gå helt fint. Tusen takk for svar
 7. Havanais123

  Hente valp 10 uker

  Litt sent svar fra meg, men tusen takk Blir mer og mer sikker på at dette kommer til å gå helt fint! Oppdretter er heller ikke bekymret. Hun viser seg å være ei ganske selvstendig, nysgjerrig og sosial jente allerede nå, på 6 uker! Gleder meg vilt og håper den neste måneden går fort
 8. Havanais123

  Hente valp 10 uker

  Kjempe godt å høre Nå skal jeg bare glede meg! Tusen takk for svar
 9. Havanais123

  Hente valp 10 uker

  Åå så fantastisk Da velger jeg å stole på dere og bare glede meg! Ventetiden går såååååååååå sakte
 10. Havanais123

  Hente valp 10 uker

  Så godt å høre Da satser jeg på at det går fint med lille frøkna mi også!
 11. Havanais123

  Hente valp 10 uker

  Takk! Roer meg litt ned når jeg får bekreftelse på det fra dere. Ja er en Havanais Bilder kommer selvfølgelig!
 12. Havanais123

  Hente valp 10 uker

  Okei, tusen takk for svar! Blir så fryktelig forvirret av å lese rundt om på forskjellige forum og er livredd for å gi valpen et dårlig utgangspunkt. Er godt vant med hund, men mange år siden jeg har hatt valp.
 13. Havanais123

  Hente valp 10 uker

  Hei! Synes det er veldig vanskelig å finne noen gode konkrete svar noe annet sted, så jeg lager en egen post. Det har seg sånn at jeg ikke får hentet valpen før hun er blitt 10 uker. Dette pga. ferie og at jeg ønsker en best mulig start for valpen ved at jeg er hjemme 24/7. Er dette veldig negativt? Altså at valpen er over 8 uker? Har vært på besøk hos oppdretter og valpen vokser opp i et hjem med både voksne, barn, katter og flere hunder av samme rase. Valpekassa står i stua slik at de allerede nå, i en alder av 4 uker, er godt vant med lyd, fra både dyr og mennesker. De har også en egen hundegård hvor de får komme ut og oppleve natur. Vet ikke hvor mye annen sosialisering hun vil få der en dette.. Planen er å starte med sosialisering så fort hun har begynt å føle seg trygg i sitt nye hjem. Jeg kommer til å bruke mye tid på dette, da det er viktig for meg at hun blir en trygg hund med tillit til mennesker og andre dyr. Er det for sent å hente en valp når den er 10 uker?
 14. Havanais123

  Valp til sommeren - praktiske spørsmål

  Så fint å høre Da skal jeg være flink med hjemme alene treningen til tross for at den kanskje ikke blir så mye alene. Er helt enig i at det må være forferdelig for en hund å ha seperasjonsangst! Uff. Så det må unngåes så langt det lar seg gjøre.
 15. Havanais123

  Valp til sommeren - praktiske spørsmål

  Tusen takk for svar
×