Gå til innhold
Hundesonen.no

Havanais123

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Havanais123

 • Rang
  Nykommer
 1. Hente valp 10 uker

  Ja, er nettopp dette jeg har vært nervøs for. Har vært på besøk hos oppdretter nå 2 ganger og nå siste gangen fikk valpen leke litt med en eldre valp som bor der. Hun storkoste seg! Oppdretter fortalte at i ukene som kommer vil valpene være ute, være med de eldre hundene og også møte flere mennesker. Både eldre,yngre og barn. Jeg har en god følelse og har allerede lagt planer for sosialisering når valpen kommer hjem Selvfølgelig ikke med en gang, men så fort hun har slått seg til ro med meg og hjemmet sitt.
 2. Hente valp 10 uker

  Ja jeg har også lest litt av det Rugaas har skrevet om nettopp dette, og i likhet med deg liker jeg mye av det hun mener angående valper. Velger å stole på oppdretter og tro at dette kommer til å gå helt fint. Tusen takk for svar
 3. Hente valp 10 uker

  Litt sent svar fra meg, men tusen takk Blir mer og mer sikker på at dette kommer til å gå helt fint! Oppdretter er heller ikke bekymret. Hun viser seg å være ei ganske selvstendig, nysgjerrig og sosial jente allerede nå, på 6 uker! Gleder meg vilt og håper den neste måneden går fort
 4. Hente valp 10 uker

  Kjempe godt å høre Nå skal jeg bare glede meg! Tusen takk for svar
 5. Hente valp 10 uker

  Åå så fantastisk Da velger jeg å stole på dere og bare glede meg! Ventetiden går såååååååååå sakte
 6. Hente valp 10 uker

  Så godt å høre Da satser jeg på at det går fint med lille frøkna mi også!
 7. Hente valp 10 uker

  Takk! Roer meg litt ned når jeg får bekreftelse på det fra dere. Ja er en Havanais Bilder kommer selvfølgelig!
 8. Hente valp 10 uker

  Okei, tusen takk for svar! Blir så fryktelig forvirret av å lese rundt om på forskjellige forum og er livredd for å gi valpen et dårlig utgangspunkt. Er godt vant med hund, men mange år siden jeg har hatt valp.
 9. Hente valp 10 uker

  Hei! Synes det er veldig vanskelig å finne noen gode konkrete svar noe annet sted, så jeg lager en egen post. Det har seg sånn at jeg ikke får hentet valpen før hun er blitt 10 uker. Dette pga. ferie og at jeg ønsker en best mulig start for valpen ved at jeg er hjemme 24/7. Er dette veldig negativt? Altså at valpen er over 8 uker? Har vært på besøk hos oppdretter og valpen vokser opp i et hjem med både voksne, barn, katter og flere hunder av samme rase. Valpekassa står i stua slik at de allerede nå, i en alder av 4 uker, er godt vant med lyd, fra både dyr og mennesker. De har også en egen hundegård hvor de får komme ut og oppleve natur. Vet ikke hvor mye annen sosialisering hun vil få der en dette.. Planen er å starte med sosialisering så fort hun har begynt å føle seg trygg i sitt nye hjem. Jeg kommer til å bruke mye tid på dette, da det er viktig for meg at hun blir en trygg hund med tillit til mennesker og andre dyr. Er det for sent å hente en valp når den er 10 uker?
 10. Valp til sommeren - praktiske spørsmål

  Så fint å høre Da skal jeg være flink med hjemme alene treningen til tross for at den kanskje ikke blir så mye alene. Er helt enig i at det må være forferdelig for en hund å ha seperasjonsangst! Uff. Så det må unngåes så langt det lar seg gjøre.
 11. Valp til sommeren - praktiske spørsmål

  Tusen takk for svar
 12. Hei I sommer blir det valp på meg også, en bichon havanais. Det er ganske mange år siden forrige valpetid. Jeg hadde ei nydelig havanais tispe som dessverre måtte avlives juni i fjord Et liv uten hund er ikke noe liv, så jeg gleder meg veldig! Har funnet en god oppdretter med friske foreldre, reg. i NKK og helseattester på plass. Planen er: 3 uker ferie når valpen kommer, før jeg må tilbake på jobb. Søsteren min passer valpen under sin sommerferie på 3 uker, så søster nr2 med ferie på 3 uker også til slutt min mor :-) Jeg er så heldig at begge søstrene mine er studenter med mye selvstudie som kan være hjemme hos meg mens jeg må på jobb. Jobben min er lagt opp slik at jeg jobber 100% men kan jobbe hjemmefra. Høres dette ok ut? Hele familien min er godt vant med hund, så det blir nok av kjærlighet og leking, samt dotrening. Så kommer spørsmålet mitt. Hvordan få en hund som ikke er fullstendig avhengig av at noen er hjemme til en hver tid? Hun vil aldri måtte være alene en hel arbeidsdag da samboeren min for det meste jobber natt og er hjemme på dagtid. Det er en annen liten hund som bor hos oss fra før (ikke min, men samboer sin.) MEN det at hun kan klare å være alene 2-3 timer er noe jeg ønsker om man vil ut å spise en kveld, dra på kino, til legen osv. Hvordan gjør dere dette dere som er hjemme med hunden hele dagen? Går det bra om dere drar på butikken? Eller et sted hunden ikke kan være med, som f.eks til legen? Og er det bedre for hunden å være alene når den har selskap av en til? Er så klar at jeg allerede har begynt å handle inn småting som seng, tannbørste, børster, valpesele, leker osv. Tenker valpen kan arve en del når den blir større, men er jo gøy med litt nytt også!
×