Gå til innhold
Hundesonen.no

GrinchenAa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Jack Russell

Nylige profilbesøk

608 profilvisninger

GrinchenAa's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Egentlig bare ulike typer Royal Canin Sent from my iPad using Tapatalk
  2. Hmm.. Da er det fortsatt ulike teorier der ute. Enkelte "hundehviskere" er så bråsikre, mens andre fagfolk sier at man får se an. Jeg kjenner ikke historikken til denne hundens gener på tannhelse, men oppdretter sendte med fôr fra Royal Canin, og det er det samme foret som veterinæren i Norge og Sverige selger. De er ikke like bastante. Finnes det spesialister på tenner for dyr mon tro? Det er dyrt med Vom 100% og sist vi prøvde ble hun rar i magen. De mente vi måtte gi det tid, men det hadde vi også gjort. Problemet mitt er at hun nesten ikke vil ha mat hvis vi blander, men det er også noe som varierer, apetitten altså. Ja, ja, jeg skjønner ihvertfall at det kan gå bra uansett.
  3. Hei. I dag var jeg innom den lokale dyrebutikken for å høre råd ang at hunden vår ikke lenger vil spise blandingen av Vom og tørrfôr. Hun mente at tørrfôr innholder fiber som hunden ikke tar opp som næring, og inneholder mest karbohydrater som bidrar til plakk og dårlige tenner. Vi betaler egentlig masse penger for noe hunden ikke har nytte av. På FBI hadde de en test av tørrfôr og der var det ingen av fagpersonene som kritiserte dette. Veterinæren selger Royal Canin. Hva skal vi tro? Noen som vet... og ikke bare synser noe om dette?
  4. Hei! Ja, godt å se at dere er enige. Ofte er det forvirrende med mange ulike råd. Vi går aldri noe sted uten godbiter. Hun får noe godt hver gang hun gjør som jeg ber om og er oftest veldig flink og kommer når vi roper på henne. Vi var mest på sletta da hun var valp. Nå merker jeg at det ikke er så stas lenger. Med "den alderen" mener jeg at hun har blitt ungdom, 1,5 år og forteller valpene hvor skapet skal stå. Hun får lov å si fra når de er veldig masete, men så stopper jeg henne hvis hun ikke gir seg. Jeg får starte med å gå turer og øve på å overse andre hunder. Men det er der problemet ligger, at hun begynner å gneldre på hunder som er i bånd et stykke unna, og hun er i bånd og ikke får velge. Vi øver på at hun sitter pent og venter mens jeg gjemmer godbiter rundtomkring på plenen. Da er hun veldig flink. Sent from my iPad using Tapatalk
  5. Takk for raskt svar. Vi har vært veldig opptatt av å sosialisere henne. Vi har reist til Frognerparken og Ekeberg i helgene, og gått til en møteplass i nabolaget på kvelden ellers i uka. Når vi går tur søker vi opp steder der hun kan gå fritt, fordi vi ønsker å slite henne ut ved at hun kan få løpe masse. Da har hun hilst på noen hunder hun møter, men ikke alle. Drt går veldig fint. I byen går vi alltid med bånd (vi bor i byen). Da ønsker jeg ikke at hun skal hilse på alle, men har lært at vi skaper angst og utrygghet ved å holde igjen eller nekte henne å møte en hund som vil hilse, ev. ikke vil hilse. Jeg vil gjerne øve på dette hvis det finnes en metode.
  6. Hei! Vi har en liten Jack Russell på 19 måneder. Som valp var hun veldig glad i å løpe og møte alle slags hunder. Nå har jeg forstått at hun er i en alder der det er vanlig å oppdra yngre hunder som kan være litt masete, men det jeg ikke blir klok på er; Noen hunder går hun rett forbi uten å ense, andre hunder løper hun i møte for å hilse på, men går bare videre så snart hun får kontakt, men det jeg vil ha slutt på er når hun gneldrer og lager et ******* ved synet av en vilkårlig hund i bånd på andre siden av gaten eller på trikken. Hvordan stopper jeg det? Jeg har en formening av at det er andre, små hunder hun blir så gæærn på. Jeg tror at om hun fikk hilse, ville det vært fort gjort og så hadde hun gått videre. Men på den andre siden, vi møtte en liten hun på samme alder. De lekte litt og luktet litt... og plutselig ble det knurring og glefsing og jeg vet ikke hva som skjedde. Ingen av hundene hadde bitt, tror jeg, for de var like hele når vi fikk tauet de inn. Jeg har hørt at vi må passe oss for å ta dem inn i fare for å bli bitt selv, men vi må jo gripe inn når det høres så skummelt ut?
×
×
  • Opprett ny...