Gå til innhold
Hundesonen.no

AneMariell

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om AneMariell

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Samojed
 1. Han tisser endel. Døren er åpen, så han sover på gulvet på soverommet og rett på utsiden. Om det er stress kan det jo kanskje være at han stresser over varmen? Det hender han piper litt før han får lagt deg ordentlig. Også om han piper på natten, tar vi han ut så han for tisset. Kun når det er varmt da. Han vekker oss veldig skjeldent.
 2. Ja, kan jo være det, men ofte hvis vi tar han ut å han virkelig må tisse, pleier han å tisse mer. Når vi får stoppet han for å ta han ut, tisser han bare litt. Noen ganger kan han ikke holde seg to timer engang. Og når han er hjemme alene tisser han aldri, det er det jeg ikke skjønner helt.
 3. Vi har en samojed på ni mnd, som er blitt husren. Men nå som det er så varmt ute har han begynt å tisse inne. Og kun de dagene det er varmest. (Rundt 20-25 grader). Også bare på natten. Vi har prøvd og skylle han litt på magen, bryste og labbene før han legger seg, for å kjøle han ned litt. Vi går alltid ned med han rett før vi legger oss for at han kan tisse. Også tisser han inne i noen timer etter i løpet av natta. Han får nok turer og mosjon, er ute med han tidlig og sent slik at det ikke er for varmt og tisse turer ellers. Dette ble en litt rotete følte jeg. Men det noen som har opplevd det samme, eller kan tenke seg hvorfor og hva vi kan gjøre?
×