Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Hundina

 • Rang
  Nykommer
 1. Allergivennlig hund i møte med andre hunder

  Denne tråden handler ikke om å "hindre hunder sosial omgang", men om at hunden ikke skal få hilse på fremmede hunder når eieren er allergisk. Alle hunder har godt av å lære seg passering. Og sånn ellers så kan man ha to av samme rase, eller en lekekamerat av samme rase (eventuelt en annen rase man tåler, da).
 2. Allergivennlig hund i møte med andre hunder

  Ja, og den lekekameraten kan jo også være av samme rase eventuelt om man har to hunder, da..
 3. Allergivennlig hund i møte med andre hunder

  Normal sosial omgang, for en hund, Er ofte å omgås flokken sin. Hunder er flokkdyr. Fremmede hunder er ikke flokken til hunden, ergo er det ikke sånn at alle hunder har et behov for å møte andre hunder. Man kan til og med ha TO av samme rase sammen, hvis man er fryktelig redd for at hunden ikke får omgås andre hunder. Da kan de to hundene være sammen i mange år.
 4. Allergivennlig hund i møte med andre hunder

  Det finnes faktisk andre hunder av samme rase asså 😂
 5. Allergivennlig hund i møte med andre hunder

  Ja, det er helt sant at det er noe alle bør jobbe med Men forskjellen ligger vel i at en allergiker kan bli syk. Mulig det er en litt absurd tenkt situasjon, men var bare noe jeg kom til å tenke på.
 6. Allergivennlig hund i møte med andre hunder

  Ja, det var først og fremst hilsing i bånd jeg tenkte på, der eierne slipper hunden din bort til din hund. Det har jeg opplevd mye av. Men jeg aner ikke om det er et reelt problem, jeg reagerer på pollen (siden du kom inn på det), og er derfor allergisk mot mann og barn om sommeren så hunden er nok ikke det verste, og dersom jeg f.eks. kunne hatt puddel, hadde jeg badet den så ofte det lar seg gjør, året rundt. Jeg er vant til fra før av å måtte holde hunden unna andre hunder, mitt hundeliv har bestått av skogsturer og selskap. Var riktignok på valpekurs med første hunden.. men ja .. hadde ikke vært noe nytt for meg sånn sett. Aner ikke hvor mye pels og spytt smitter ved hilsing, tenkte kanskje noen hadde noen erfaringer.
 7. Allergivennlig hund i møte med andre hunder

  Mulig. Jeg har bare hatt små hunder Og her har det vært et problem.
 8. Allergivennlig hund i møte med andre hunder

  Reagerer ikke på spytt.
 9. Noen her som har allergivennlig hund, men som ikke tåler andre hunder? Det blir vel problematisk hvis noen slipper sin hund bort til din hund og den blir full av en annen hunds spytt/pels/flass/hva nå enn man reagerer på? Da jeg hadde hund opplevde vi OFTE at de slapp hunden sin bort til vår hund uten å spørre. Han slet med usikkerhet som ble verre etter kastrering (medisinsk grunn) og vi ville ikke at han skulle hilse på fremmede hunder fordi han fikk fryktaggressjon. Men de gjorde det likevel og ser ofte at det skjer når noen passerer hverandre. Hvis jeg skulle finne en hund jeg tåler betyr det at den ikke kan hilse på hunder jeg ikke tåler. Ikke alltid et bad hjelper, så jeg ville heller fokusert på passeringstrening for at vi kan kunne gå tur uten den store interessen for andre hunder. Men opplever dere ofte at det kommer hunder bort til dere mot deres vilje?
 10. Å gi slipp på livet med hund.. Et tøft valg..

  I forhold til pollen merker jeg ingen forskjell om jeg er på hytta en uke, på campingvogna en uke eller hjemme en uke. Men har ikke testet noe angående dyr. Siden jeg ikke har hatt hund på to år. Min fastlege sier at jeg ikke har antistoffer mot katt, betyr det at jeg garantert tåler katt? Noen i familien har katt og jeg har ikke reagert på dem. Men har ikke hilst på katten på 1 år +. Det tror jeg er en slags sibirkattblanding faktisk, litt usikker. Eller om det var birmablanding. Tenkte på petal cleanse, men da må jeg nesten vite at den virker for meg, evenuelt begynne med den/prøve den dersom jeg skulle blitt allergisk mot min allergivennlige hund etter 1 år eller noe Greia med meg er at jeg ikke klør eller nyser av dyr. Jeg hovner opp i hele kroppen, og får astma, en av legene mistenker (allergiutløst) angioødem. Der er det ingen kur, Men noen kan få cellegift og bli bedre. Jeg håper det finnes noe for meg...
 11. Å gi slipp på livet med hund.. Et tøft valg..

  Nei, er ikke det. Men tenkte siden jeg hadde bodd med en tidligere.. Men neida. Kanskje jeg er så heldig at jeg bare er allergisk mot Boston terriere hehe. Har reagert på blandingshunden til et fam.medlem, men da med kløe i nesen. Og hn badet aldri hunden (da mener jeg kanskje 1 gang på 5 år). Har ikke prøvd å være på et nøytralt sted, men hvis det er stedsavhengig måtte jeg vært på et nøytralt sted i i hvert fall 2 uker før jeg kunne sett effekt. Hytta er nøytralt, tørt og fint. Men da jeg hadde kaninene der holdt jeg på å ikke få puste pga astma. Kan dog ha kaniner ute, så det har jeg. (Jeg bodde med kaniner inne før, her jeg bor nå - så NOE har skjedd..) Spiste nøtter en gang og fikk nesten allergisjokk. Falt sammen på gulvet og ble lammet i kroppen. Kanskje det har utløst alt dette her...
 12. Å gi slipp på livet med hund.. Et tøft valg..

  Ja. Men dukket opp etter 6 år. Så har bodd her i 6 år uten symptomer. Takk! Det er virkelig i høygir ja.. ikke bra. Men håper medisinen får dempet det verste
 13. Å gi slipp på livet med hund.. Et tøft valg..

  Ja, tror jeg må prøve andre raser før jeg gir opp helt. For det er så viktig for meg.
 14. Å gi slipp på livet med hund.. Et tøft valg..

  Jeg har spurt et firma hva det koster at de kommer hit og tester. Har også kjøpt en dyr luftrenser som eliminerer muggsporer (brenner istykker).
 15. Å gi slipp på livet med hund.. Et tøft valg..

  Vet ikke. Aldri hilst på dem eller hatt noen på besøk:) men en Boston terrier er ganske korthåret med ingen underull så de er ganske nakne. Vet at for noen er de nakne hundene verst og de med masse pels best. Men aner ikke hva det er jeg reagerer på, om det er spyttet eller flassen.. tror egentlig ikke det er spyttet siden hunden slikket meg i ansiktet uten at jeg ble verre av det. Det jeg ble ille av var å lukte på pelsen.
×