Gå til innhold
Hundesonen.no

Julikuli

Medlemmer
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Julikuli

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  masebikkje
 1. Ja, godt mulig han også er brukslinje Aussie. Jeg er enig i at Han faktisk kan ligne en border collie også utseendemessig, når jeg fikk tenkt litt på saken. Hunden min bruker ikke eye i det hele tatt, så det var innterresant dette du sa med at border collier også kan holde på uten eye. Jeg trodde alle BC brukte eye jeg.
 2. Takk for tips, Han ble solgt med pass, så dette kan bli interresant og få sjekket.
 3. Uff, her misforsto jeg. Jeg tenkte aussie jeg. Dette viste jeg ikke om Kelpie, jeg trodde de var ganske voldsomme jeg. Jeg burde sjekke fakta før jeg utaler meg neste gang. Jeg tror også jeg blanda dem med Australian cattle dog.
 4. hmm, det var rart. De Aussiene jeg har sett og hørt om har hatt en ganske voldsom gjetemetode. Sikkert litt inviduelt dette også. Morsomt at du sa det, da lærte jeg noe nytt
 5. Jeg skal høre med de, hadde vert morro å endelig vite hva han er ja Det er jo slettes ikke umulig at han er renraset heller, det er jo også mulig. jeg ble jo ekstra interresert i å finne ut hva han er etter dette min mor fortalte meg. Det blir sikkert lettere og se når han er ferdig utvokst.
 6. Ja, det kan man jo sjekke hos dyrlegen han skal dit neste uke, så da får vi se
 7. Ja, jeg skjønner poenget. Oppførselsmessig er han en av de mest våkne og hardtarbeidene gjeterhundene jeg noen gang har møtt, selv om han bare er valp enda. Han er gjeter jo som sagt som brukslinjene til Aussien, så jeg tror ivertfall det er en rase med lignende gjeterinnstinkt han har i seg. Det er jo også mulig at han har annet i seg også, men gjeterinnstinktet er utrolig sterkt på han. Kelpien har jo også ganske voldsom måte og gjete på den også, så det er jo mulig.
 8. Det var ingen dum idė det skal jeg gjøre, gjelder den gruppa for Sverige også?
 9. Tusen takk til dere som faktisk svarte på det jeg ba om og ikke startet en unødvendig diskusjon.
 10. Ja, han er helt perfekt som han er, absolutt nydelig Det er utrolig uprofesjonelt av oppdretteren, slik skal det ikke være nei.
 11. Ja, jeg misforsto nok den litt. Skjønte det i ettertid, men det var en litt innterresang måte og formelere det på etter min mening Det var ikke dumt, takk for ideen. Han har en veldig aussie aktig måte og gjete på, så han har nok vertfall Aussie i seg. Ja, sjekka det opp nå jeg også, der hadde nok du og den andre som sa det rett.
 12. Har prøvd og få kontakt med oppdretter, men ikke noe svar. Oppdretteren hadde vist sommerhus i Sverige, så hunden kan jo være kjøpt i Sverige, også videre solgt til meg i ettertid? dette er jo bare en tanke jeg har gjort meg opp i alt oppstyret, men det kunne jo vært tilfelle. Jeg er Meget usikker på hva han er, og sant som du sier dette med brukslinjeaussier kan ligne bcer. Takk for svar
 13. Det er også en mulighet. En bekjent av meg mente også det.
×