Gå til innhold
Hundesonen.no

Skogsdyret

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Skogsdyret's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, ingenting er mer kjipt enn å høre noen fortelle om deres "vidunderkur" - for å innse at det ikke funker på din hund
  2. Har ikke hatt bruker her før, men har lest litt og ser at noen har lett for å kritisere Tenker kanskje at noen mener det kan forvirre hunden, men for vår er det vertfall beroligende å høre stemmene våre og få beskjed om at det ikke er ok å bjeffe osv. Vil bare dele det slik at flest mulig vertfall kan forsøke det siden det er 5 dager gratis uansett Man får også refundert beløpet (koster rundt 300kr for et halvt år mener jeg å huske) dersom det ikke fungerer på din hund, mener jeg.
  3. Etter å ha slitt med en hund med mild grad sep.angst i flere år (bjeffing og uling, men ikke sterkere angstsympt.) må jeg dele noe som endelig har fungert for oss: nettsiden digitaldogsitter.com. Fikk tipset fra en bekjent det hadde fungert for, så da måtte jeg prøve. Var veldig skeptisk, etter alt vi har forsøkt. Dette er et program som tar opptak av din stemme og spiller av når den registrerer at hunden er urolig. Du kan velge terskel selv for hvilke lydnivå den skal reagere på. 5 første dager er gratis, og vår viste bedring etter dag 1! Etter vi hadde gått, den hadde spist opp kongen sin, så satte den seg ved døren for å ule som vanlig. Fikk en beskjed fra maskinen "ssj, legg seg" - og la seg! Filmet i tillegg med datamaskinen. Hunden virket rolig og avslappet og sov hele tiden. Skal sies at den ikke har vert sterkt plaget, men den har bjeffet og ult i flere minutter. Ønsker ikke kritikk dersom noen mener dette ikke er bra - det fungerer for oss og har brukt det i 1 mnd. Noen dager er hunden helt lydløs og legger seg til å sove med en gang, andre ganger uler han ca 3 sek og legger seg når den får beskjed om det. Vi har fått en ny hund og forstår nestenikke at dette faktisk fungerer!
×
×
  • Opprett ny...