Gå til innhold
Hundesonen.no

bobleplast_

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

bobleplast_'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Han har haltet mer eller mindre fra han var rundt 1.5 år. Det var ca et halvt år etter at han ble omplassert til meg. Vi går en lengre tur midt på dagen, rundt 15-16. Han har alltid sele og genser/dekken (om været tilsier det), og vi bruker et kort kobbel eller langline. Jeg har alltid med godbiter på tur, men han er lite mottakelig for noe annet enn å lystre navnet sitt når vi er ute da han er veldig nervøs. Han er som sagt en omplasseringshund som hadde blitt dårlig sosialisert, så det er kanskje er utfordringen ligger? At han er utrygg når vi går på tur?
  2. Det syns for såvidt jeg også.. Han er en omplasseringshund, så hvorvidt han ble løftet opp hver gang han løftet litt på beinet vet jeg ikke. Han blir hvertfall aldri løftet opp på tur med meg, så det er ingen grunn til at han skal forbinde halting med å bli løftet opp (når han er med meg, riktignok). Det er samme fot, og han halter (dvs. trekker til seg foten og går på tre labber) mer når det er kaldt. Han halter ikke mer etter løping såvidt jeg har sett.
  3. Jeg har en 2 år gammel hund (4 kg) som ofte halter når vi er ute på tur. Vi har vært hos veterinær og tatt røntgenbilder av knærne, uten å finne noe. Veterinæren sa at patella-lukasjon var lite sannsynlig, og om det er det, så er det i en så tidlig fase at det ikke er så mye man får gjort med det. Det virker ikke som om han har vondt, og det er svært sjeldent at han halter inne. Han er riktignok ikke så veldig glad i å gå på tur, og trives best i hagen eller i sofakroken. Kan det være at han halter fordi han mistrives, og at det ikke nødvendigvis er noe patologisk?
  4. Tips til nettbutikker med fine halsbånd til hund, gjerne lær?
  5. Vi har en liten hund som er kryptoid. Kan han kastreres før han fyller 1 år dersom dette plager han, eller må vi vente?
  6. Ikke belønn dårlig oppførsel med å gi han noe bedre å tygge på. Hvis dere ikke har mulighet til time-out i bånd eller bur, så ville jeg ha satt bikkja i fanget og holdt han fast til han roet seg ned.
  7. Anbefaler deg å finne en godbit som er enda mer fristende enn å hilse/bjeffe på en løshund. Når det er sagt er det ikke så mye annet å gjøre enn å ta med seg bikkja si og gå en annen vei.
  8. Langline (minste str), ca 10 m – 50 kr sort strikkobbel – 100 kr Mr-koppel – 450 kr Valpebånd/bånd til liten hund – 50 kr Hurtta halsbånd, blått (40 cm) – 100 kr Hurrta halvstrup, brunt (40 cm) – 100 kr Baltic flytevest, 9-15 kg – 100 kr Ruffwear approach pack kløv (XS) – 700 kr Kennel trekkbelte – 150 kr Hurrta dekken (str 36) – 250 kr Alt er lite brukt og i god stand. Kan hentes i Oslo eller sendes i posten.
  9. Mål: H 102-110 cm.Dekk: 16 tommer.Maksimal belastningsvekg: 100 kg. Jeg er ca 160 cm, kan denne brukes på meg? Og er sparkesykkelen egnet til bruk med en liten hund som kun skal løpe ved siden? De har også en 12" – hva er best/mest praktisk av 12" og 16"?
×
×
  • Opprett ny...