Gå til innhold
Hundesonen.no

CamillaTS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

22 Excellent

Om CamillaTS

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Dansk-svensk gårdshund
 1. Akkurat nå, oktober 2018

  ❤️ Klem til deg!😪
 2. Kva meiner DU bør være med på eit kvalpekurs?

  Vi har gått på to valpekurs, med to forskjellige instruktører. Det første kurset var ikke noe særlig. Jeg følte at vi ikke fikk til, kurslederen var lite inspirerende. Kurs nr 2 begynte med tre timer med teori, hvor de forklarte hvorfor man skulle gjøre sånn eller sånn, fortalte hva de hadde prøvd og ikke fått til, forklarte hvorfor ting funket. Jeg følte at dette var folk som forstod hunder, men som også forstod oss som nye hundeeiere. Tydelige, vise i praksis på MIN hund, gi personlig oppfølging også under kurs. Ta seg tid. Det er det jeg setter mest pris på ved disse instruktørene. Noen ganger skulle jeg ønske at det varte litt lenger enn en time. Halvannen hadde vært passelig. vi kommer til å fortsette å gå kurs, målet er bronsemerke etterhvert.
 3. Akkurat nå APRIL

  I form ja.... har en målsetting om 10kg mindre før sommeren. Jeg vet hva jeg må gjøre, jeg gikk ned 17 kilo i fjor. Siste halvår har jeg hatt fokus andre steder, men vekta har holdt seg greit. Nå må jeg få igang kondisen også. Siste dag på grunnkurs for voffsa i kveld. Neste blir hverdagslydighet. Ha en fin dag
 4. Akkurat nå APRIL

  Jeg kunne gitt mye for å ha 20+ grader 😊 Vi sliter med å få voffsa til å holde seg unna når vi spiser. Det er spesielt slitsomt hvis vi har gjester, for de kan plutselig finne på å gi henne en smule. Så dersom vi sitter foran TV, så har hun begynt å forstå at da nytter det ikke. Men sitter vi ved spisebordet, da blir hun helt loco. Resultatet er at hun har gnagd på spisestuestolene. Lurer på å benytte time- out og rett og slett bruke spisestuen mer, også når vi ikke har gjester. Andre tips?
 5. Akkurat nå APRIL

  Takk for praten 😉
 6. Akkurat nå APRIL

  Lutt usikker på hva du mener eller hva du tillegger meg av dårlige egenskaper her. Uten at dette skal ta helt av, så kan jeg opplyse deg om at jeg aldri har krasjet eller kjørt av veien i mitt liv som sjåfør, og jeg kjører en del.
 7. Akkurat nå APRIL

  Takk. Det går an å lese et innlegg uten å tolke i verste mening 😉
 8. Akkurat nå APRIL

  Ja, OK. Da vet jeg jo det... ( det var ment noget humoristisk med et lattersmily etter. Jeg er faktisk ikke så dum at jeg sjanser med mitt og andres liv ved å kjøre med sommerdekk på vinterføre. )
 9. Akkurat nå APRIL

  Fordi jeg synes det er mer behagelig å kjøre på. Vi skulle ikke til fjells i påsken, skulle ingensteds faktisk og det er bare veier her. Vi har en bil til som ikke har sommerdekk.
 10. Akkurat nå APRIL

  Rolig nå.... jeg kjører jo ikke med sommerdekk dersom det ikke er forhold til det.
 11. Akkurat nå APRIL

  Sommerdekkene kom på onsdag i påskeuken. Noen sjanser skal man jo ta 😂
 12. Akkurat nå APRIL

  Har tatt frem oliventrær fra kjelleren og sådd årets drivhusplanter. Det er det nærmeste jeg kommer vårstemning denne helgen tydeligvis. I går var vi og besøkte en hundebarnehage. Zaphira storkoste seg med å kunne leke med mange flotte hunder på trygge områder. Og OM hun var sliten i går ettermiddag/kveld. Det holdt med en liten sving ut i gata for å gjøre nødvendig ærend, så ville hun inn og sove igjen. Vel, en sliten valp er visst en lykkelig valp, og jeg må si at det ble en deilig og rolig kveld slår ihjel søndagen med Paris-Roubaix, blir skikkelig søndagsmiddag også. Og en god tur etterhvert.
 13. Akkurat nå APRIL

  Åhhhh, gi meg en porsjon tålmodighet!! Frøken DSG er tydelig blitt pubertetshund. Og i går fant hun ut (på kurs) at å yppe seg litt på en rottis for en ball sin skyld, ja det var innafor. Fikk dratt henne inn, men vanlig innkalling var helt i det blå. Hun har begynt å mjaue også. Rare vesen... I dag blir det tur med en eldre hund fra samme kennel, ut i sola. Håper å slitte henne litt ut. Og jobbe med litt søk etterpå. Ha en finfin fredag 😊
 14. Akkurat nå APRIL

  Juhu! Da kom skattemeldingen. Selv om jeg hadde regnet ut på forhånd, er det alltid deilig å se det svart på hvitt.
 15. Hvordan var valpetida med hunden din?

  Jeg er vel egentlig midt i valpetiden, Zaphira er 7 mnd nå. Det er min første hund, og jeg gjør sikkert mye feil. Vi har gått på valpekurs og r straks ferdig med grunnkurs. Men asså... hun biter på alt! Tepper, sokker, sengen sin, dyna si, fingrene mine og andres... Vi prøver å si nei, avlede etc, men det går liksom ikke inn. Jeg begynner å bli litt fortvilet over det. Og hun er helt vill når vi spiser. Å få henne til å legge seg når det er mat på bordet, synes å være en umulig oppgave. Vi har rimelig stor hage, og de siste dagene har vi vært mye ute. I begynnelsen (ca to uker siden) hadde jeg henne i langline, for å på en måte begrense området hennes. Jeg fikk tips om at hun da ville forstå hvor langt hun kunne gå, hva som var hennes område. Det gikk supert i mange dager, helt til i dag. Da spurtet hun gjennom hekken og ned til naboen. Og nå er jeg litt redd for at hun ser at det er en mulighet. Der er ikke hovedveien langt unna, og det siste jeg vil er at hun skal bevege seg i nærheten av den. Isj, dette ble litt sutrete ser jeg. Stort sett er hun nemlig helt fantastisk. Hun sover godt om natten, og ligger gjerne og drar seg med oss i sengen i helgene. Hun elsker å bli kost med, og å få ligge på fanget mitt eller heeeelt inntil er det beste hun vet. ❤️ Vi går både korte og lange turer, trener innkalling og søker etter godbiter ute og inne. Alle som har tips til meg, kom med dem! 😂
×