Gå til innhold
Hundesonen.no

smih

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

smih's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vet at det ikke er pelsen som bestemmer om man reagerer eller ikke, men jeg tenkte at jo mindre pels jo mindre allergener. Men som sagt tidligere så skal vi teste oss litt frem, er ikke villig til å sette hund over helsa til herren!
  2. Var ikke klar over at noen reagere mer på pels uten underull, men uansett hvilken hund det blir skal vi prøve å komme i kontakt med noen som har av den aktuelle rasen for å se hvor mye han reagere. Han er ikke veldig allergisk, men kan tenke meg at d vil være veldig irriterende å være tett og ha konstant kløe.
  3. Er bare å komme med forslag. ☺️ Sambo er allergisk, så hund uten underull er å foretrekke!
  4. Takker for svar, setter stor pris på at dere tok dere tid til å svare! ? Fordi jeg har alltid tenkt at dober ser ut som en flott hund. Ikke bare ser de flott ut, men de virker som flotte vesen (drar slutninger fra hva jeg har sett av videoer på nett). Jeg vil også ha en hund jeg kan jobbe med. Dette er selvsagt en sak som skal vurderes nærmere, jeg vil ikke anskaffe meg en hund som jeg ikke klarer. Jeg må ha en ide om hva jeg går til om jeg bestemmer meg for dober. Er derfor jeg er her og spør. ?
  5. Jeg vurderer å skaffe meg en dobermann. Jeg har ikke hatt egen hund, men har vokst opp med hund. Jeg ser at mange mener det ikke er en førstegangshund og er klar over at det er en krevende rase, det er derfor jeg vil komme i kontakt med noen som har eller har hatt dobermann. Jeg vil høre om andres erfaringer, hva som er vanskelig og hva som er flott. Jeg trenger ikke høre at dette er en uegnet rase, for det blir man fortalt uansett hvilken hund man vurderer å skaffe seg Jeg er her for å finn ut om det er en hund for meg.
  6. Jeg vurderer å skaffe meg en dobermann. Jeg har ikke hatt egen hund, men har vokst opp med hund. Jeg ser at mange mener det ikke er en førstegangshund og er klar over at det er en krevende rase, det er derfor jeg vil komme i kontakt med noen som har eller har hatt dobermann. Jeg vil høre om andres erfaringer, hva som er vanskelig og hva som er flott. Jeg trenger ikke høre at dette er en uegnet rase, for det blir man fortalt uansett hvilken hund man vurderer å skaffe seg Jeg er her for å finn ut om det er en hund for meg.
×
×
  • Opprett ny...