Gå til innhold
Hundesonen.no

Ravensburger

Medlemmer
  • Innholdsteller

    176
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    8

Innlegg skrevet av Ravensburger

  1. Mine to ble kremert og urnene har jeg hjemme. Har aldri tenkt at det er Stormur eller Vaka oppi urnene, men jeg får minner når jeg går forbi, kunne sikkert ha hatt bilde i stedet, men dette valgte jeg. 

    Hadde en hund til men han ble felles kremert, ønsket ikke å ha urne med han hjem... sånn er det:)

  2. Jeg klarer ikke å forstå at folk synes d er greit med hunder som har LITT pusteproblemer.. Levende vesen må nesten få puste fritt... 

    Ingen rase er perfekt, men shit pommes frit at folk viser frem en bulldog, fransk bulldog eller Pug som sunne hunder, som klarer fint en fjelltur. I mine øyner er det ingen dyrevelferd å avle på disse hundene. Jeg må innrømme at jeg skjønner ikke at dette er en diskusjon. HUNDENE. SLITER. MED. Å. PUSTE. Spør hvilken som helst KOLS pasient, livet er horribelt uten god respirasjonsfunksjon. 

    Glade og gode hunder for all del, men det er rett og slett ikke riktig å avle de frem slik de er nå. Spør du meg...

    • Like 1
    • Thanks 1
  3. Det er veldig mange kennel å velge i mellom. Mange bruks kennel i Norge som avler for politi, NRH og sport. Har dere noen ambisjoner? Eller er det familie tur hund dere er etter? Mange fine utstillings oppdrettere som har hunder men noenlunde rett rygg. Det sies at bruks schæfer ikke er for hvem som helst, det er en rase som må få brukt seg. 

  4. Hei. Søsteren er på jakt etter hund. 

    Krav: Lite lyd, grei størrelse, lett å trene, god helse, godt gemytt, ikke for mye egne meninger(sta?), mer willing 2please. Skal hovedsakelig være familie- og fjellturhund. Hun har en gammel hund som hun trente lydighet med, det vil hun også gjøre med ny hund, NB trene ikke konkurrere :)Pelspleie spiller ikke stor rolle. 

    Jeg har foreslått: 

    Havanese-Papillion-utstillings Cocker-Springer-evt Løwchen. 

    Har dere noe for/i mot? Noen andre forslag? Deres erfaringer med rasene :)

×
×
  • Opprett ny...