Gå til innhold
Hundesonen.no

Berit

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Blanding

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Berit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Åh, tro du meg. Sånn har han alltid hatt det. Hjelper noe, men ikke mye. Han fortsetter å bjeffe uansett, han er som besatt.
  2. Ja, noen ganger er det bare fint at de varsler. Kan bli slitsomt med slike naboer, hehe... Skal ta en helsesjekk. Tror ikke det er noe galt med hørselen. Når jeg snakker med andre og samtalen fører til for elsempel "ja det var jo han som ville ha det sånn", hører han veldig tydelig "VIL HA". Jeg spør alltid om han "vil ha mat" når det er foringstid. Ellers så er han like observant som alltid på alle lyder og bevegelser i naturen, om det er fugl, ekorn eller hesten til naboen. Men jeg må uansett sjekke om alt er bra ? Det kan være han bruker lang tid på å tilpasse seg stedet også og det er mer lytt her enn andre steder vi har vært. Takk for en fin samtale, og gode tips!
  3. Skal snart ta den årlige dyrlegesjekken, så skal ta det opp da. Ja, de kom samtidig med flyttingen. Men det må da være noe jeg kan gjøre med det?
  4. Vi har bodd her i 5mnd. Merker når han kjenner igjen bilene. Da kommer det en mer "wooohooo" måte å bjeffe på. Han bjeffer på alle biler, men også nabobarna (når han ikke ser de, ser han de er han snill). En av naboene (deler tun) har en stor amerikaner, den reagerer han ikke på i det hele tatt. Blir ikke klok på han. Det er til nå, kun en bil som betyr at noen skal inn til oss (vanligvis). Ellers har vi en i etasjen over, snart to, og naboene vi deler tun med. Men det er kun en person utenom meg frem til nyttår, som går inn vår inngangsdør.
  5. Har en hund jeg er så forferdelig glad i! Han har vært med meg i tykt og tynt i over 8 år. Vi flyttet i sommer til nytt sted, inn i et bokollektiv, fordi jeg skal studere. Vi har tidligere bodd i leiligheter der naboene er tett innpå og det har vært en del lyd. Han har alltid varslet når det banker på døren eller når han kjenner igjen lyden på biler til folk han kjenner. Men nå har han altså begynt å varsle hver eneste gang det kommer en bil på tunet (og det er minst 5 ganger i døgnet!). Etter nyttår kommer det to biler til, og jeg ser frem til det med gru. Jeg er så lei av å ikke få sove, han setter i å ILLGJØ med en gang han hører en bil. Han vekker meg to ganger om natten og jeg skvetter flere ganger om dagen. Jeg har begynt å gå rundt med en konstant frykt for at det skal komme en bil, er nervøs og har vondt i magen og er trett konstant. Jeg vet dette smitter over på hunden, men har bare hatt det sånn de siste ukene og han har holdt på i 5 mnd... Jeg har prøvd å ignorere, prøvd å kjefte, prøvd å roe han ned, prøvd å ta tak i han. Det er helt nyttesløst. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. Det er vondt å se han så anspent hele tiden og vondt for meg å aldri få ro. I tillegg er det jo fælt for de andre i bofellesskapet. Her jeg går på skole, er mndsleia for en egen leilighet en god del høyere enn stipendet. Så flytting er enn så lenge uaktuelt. Selv om jeg studerer har jeg tid til lange turer, både langs veien, på fjellet og i skogen. Han er blanding av elghund, buhund og tervuren, så stimuli trenger han jo. Og det får han, enkelte dager mer enn andre. Men aldri mindre enn før... Er det noen som vet råd? For det gjør ikke jeg...
×
×
  • Opprett ny...