TinaMi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TinaMi

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Vestlandet
 • Hunderase
  Labrador Mix
 1. Godt hun trives med Acana, skal være veldig godt fór som har fått mange fornøyde hunder med flott pels Rart med dette, har ofte lest i anmeldelser på Chewy at hunden trivdes godt med Orijen men dårlig med Acana, eller omvendt. Helt enig, man må teste seg frem med fóret og se an på hvordan hunden trives overalt. Selv hadde vi prøvd Acana først, tenkte jeg kunne kanskje få slippe litt billigere unna, men der fikk vi løs og gulfarget avføring - gikk over til Orijen med litt Bozita Naturals eller Applaws som "dressing" og dette har fungert fint i snart 3 år. Tinas anbefalte mengde er 2 3/4 cups/dag, men hun får kun 3/4 til 1 cup per måltid (morgen og kveld), ellers så legger hun for mye på seg. Liker derfor ikke å kjøpe så store sekker, men hamstret litt nå just in case. Tusen takk for tipset med nettbutikken, skal sjekke ut denne sida! Leveringsproblemer ja, du har et poeng der - tidvis ventet vi i U.S. på ny leveranse som på båten fra Japan med Kanebo kosmetikk... med engstelige blikk retning bikkja og matboksa hennes, mye spenning var det da ja
 2. Er vel litt sent å spørre, men husker du om det sto "NorthStar Kitchens" (Alberta) eller "DogStar Kitchens (Kentucky) på sekken? Det ble mye styr i årsskiftet da Orijen åpnet DogStar og folk i Statene stormet Orijens page på FB og var mildere sagt lite happy. Det og hvorfor leverte de ikke lenger til Chewy. Mange forklaringer og bølgedaler mht tillit til merket, og mye press generelt, var en skikkelig dans på line en stund. Orijen forsikret imidlertid at kundene i Europa vil fortsatt få foret fra Alberta, og at KY fasiliteter var for U.S. marked og kjøttet vil komme kun fra free-range/free-run local farmers der og. I etterkant så har de også fått opp en "Chewy forklaring" på sida si, for dem nekter liksom å selge til big box kjeder pluss legger et tak på forhandlernes markup og Chewy ble solgt til PetSmart (dog Zooplus fikk beholde Orijen, selv om de selger mer crap enn Chewy, engangs hundeleker og vær så god og enjoy diare godbiter). Kjøpte selv en 12 kilos sekk Original fra NorthStar til min Lille Persille i Polen før vi dro tilbake til Norge, men lurer nå på hvor er det best å handle Orijen på nett i Norge. Er litt i sjokk over leveringstid fra Zooplus til Norge - bestilte en madrass 6. desember, har ikke kommet ennå, bor på Vestlandet. Da vi var i Polen, tok det ikke mer enn 3-4 dager med levering. Lurer på om det er pga jula eller tar det alltid ca 2 uker til Norge...? Tina har vokst opp på Orijen og trives veldig godt med dette fóret, men helt ærlig så begynner jeg å få litt sånn "fancy schmancy trust us cuz everybody does" feeling om Orijen, for det virker for meg som de var små og gode til de bestemte seg for å bli stor, og nå ror for livet for å holde på tilliten. Kanskje er dette bare et inntrykk pga alt styret, vi får se. Hvordan har hunden din det? Har hun begynt å spise Original igjen? Regional er pakka med kalorier i forhold, vær obs på det. Smaker best virker det som, men Tina eser ut på den.
 3. Mange takk for en varm velkomst Tina ble avertert av rescue adoption som Lab Mix, men tror at det var ren gjetting. Skjer ofte i shelters når det blir vanskelig å bestemme med en puppy. Da skriver de bare "Lab Mix", tar noe barnetøy på "lillenissen" og prøver å adoptere ut fortest mulig for å gjøre plass til nye hunder. Ser ut for meg som hun har ganske mye av Black Mouth Cur i seg, både på utseende, størrelse, proporsjoner og temperamentet. Black Mouth Cur er ganske vanlig i Southern States, og man kan se forskjellige blandinger med rasen. Ho er blitt for tykk, der kommer det nok Labs matlyst pluss min svakhet som er til skade for hunden. Har vært på slankeren en stund nå, og her i Norge får vi også mye mosjon i flotte turløyper rundt omkring, så der er håp for oss Her er ho i sin playpen, bare 5 måneder gammel - det var omtrent da at jeg begynte å lure på hvilken del av henne er egentlig en Lab.
 4. Ørene er utsatt, men når du ser på hvordan gode parkaer er laget, så skal de hovedsakelig beskytte rygg og torso, fordi da sprer varmen seg til labbene og resten. Dette har jeg lest om, er ingen ekspert, men det har funket hos oss. Det, pluss en litt fet pottekrem som en slags buffer mot kaldt underlag. Nå tenker jeg på vintervær, 0 og nedover. Jeg vet at Tina fryser når hun tripper frem og tilbake unormalt lenge og på en litt sånn febrilsk måte før hun gjør fra seg.
 5. Hei, Har smuglest på forumet en stund, på tide med å komme frem og si "Hi". Tina er fra et shelter i Florida. Jeg hadde bodd der i 10 år. Beklager på forhånd noen engelske ord i postene mine - alt jeg lærte om hunder var på engelsk, men skal nok lære norsk terminologi og. Tina var 8 uker da jeg hentet henne i 2014, og siden det var desember, så har jeg bestemt at vi har bursdag på samme dag i oktober. Hun er en 3 år gammel mutt og min første hund. Vi har vært sammen gjennom steriliseringa hennes, hofteleddsdysplasi diagnosen, en lang reise til Polen for en kortere periode, og nå reisen tilbake til Norge. Hun har fulgt med meg samme hvor, og vært min beste venn samme hva. Hun er en god hund som elsker tracking, og som holder seg i fin form så lenge hun får supplementet sitt for hofta (Dasuquin). Vi har vært sammen 24/7 fra dag 1. Trodde ikke jeg var i stand til å slippe et nytt dyr inn i hjerte etter at min kjære katt av 13 år gikk bort av nyresvik. Men så kom Tina...