Gå til innhold
Hundesonen.no

lillemalamuten

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om lillemalamuten

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Malamute

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. lillemalamuten

  Trekksele

  Har kjøpt en trekksele fra Breeders til en av hundene, og syntest den er litt trang i halsen. Er det noen små regler på hvor trangt det skal være, det er slik jeg får noen finger mellom, han puster greit osv og viser ingen ubehag når han trekker. Men finnes det noen regler, eller har noen tips på hvordan de burde sitte? Passer perfekt i lengde og bredde, har bare litt kraftig hals.
 2. lillemalamuten

  Valp i bur

  Fordi hun til slutt skal bo ute sammen med den andre hunden i hundegård med hus.
 3. lillemalamuten

  Unghund som rir

  Kanskje roe ned på den psykiske stimulien og sjekke om det kan hjelpe mer med den fysiske delen? kanskje 20 min mer tur? tror neppe den er overstimulert, men det går jo ann å prøve og se Og så gjerne hormoner som er i høyspenn, og de ønsker jo gjerne finne ut hierakiet også
 4. lillemalamuten

  Valp i bur

  Vi startet med å ha buret åpent på soveromsgulvet, så gikk hun ut og inn som hun ønsket. Etterhvert ble det mindre og mindre plass på gulvet og til slutt var hun i buret. Pep gjerne litt i starten, men så lenge jeg holdt handen på buret sånn hun så meg gikk det fint, fant også ut at om det var mørkt slo hun seg til ro raskere av seg selv. Etterhvert ble buret plassert i gangen, med åpen dør slik hun så meg i sengen, og etter noen dager/en uke kanskje så var døren lukket. Noen dager får døren være åpen og noen dager ikke. Nå sover hun i stuen i stort bur sammen med den andre hunden, og det går fint tenker man må bare ta det litt etter litt og se hvordan hunden reagerer. Det har fungert her, men det er jo veldig individuelt. Lykke til!
 5. lillemalamuten

  Trekksele

  Hei! Noen som har gode tips til regulerbare trekkseler for Malamute? Vi skal selfølgelig ikke starte med noe tungt arbeid, men bare slik hun blir vant til følelsen. Håpte kanskje det fantes noen justerbare typer, slik hun kan ha de en stund, så invisterer vi heller i noe når hun er blitt mer voksen. Hun er 12 uker, og rundt 12-13 kg.
 6. lillemalamuten

  Voksen hund rir på valp

  Hei! jeg har en alaska malamute valp, har fra før en mindre hund. De har lekt fint og gått turer sammen hver dag, men nå har den eldste hunden begynt å ri på valpen. Hun er 1,5 år og valpen snart 9 uker. Hvorfor gjør hun dette? det er når de leker, hun går ikke uoppfordret bort og starter. Gjør det heller aldri på hunder vi møter osv. Tenker kanskje det er fordi hun skal vise at hun er sjef, og at dette er hennes hus? er det en ting jeg skal stoppe eller ikke, håper på tips
 7. lillemalamuten

  Venne valp til å være ute alene

  Jaa hun har fått en karamell fra den andre hunden i dag når hun prøvde ta griseøren hennes. Har leker liggende på gulvet og tar de fra henne titt og ofte, ingen reaksjoner ennå, men dette er jo bare forebygging for tenårene og videre Tusen takk, tror nok vi skal kose oss meget mye <3
 8. lillemalamuten

  Venne valp til å være ute alene

  Tusen takk for svar!
 9. lillemalamuten

  Venne valp til å være ute alene

  Hun har stått fint ute i 20 min i dag sammen med den andre hunden, la litt godiser rundt om kring ute på gresset så hun styrte med det og lette etter de. Når de var tomt begynte hun ule, da tok jeg de inn. Håper det fortsetter slik, og regner med også det blir lettere etterhvert siden hun nå er på ny plass, nye folk osv. Om du har noen andre tips til valpetiden osv så gjerne kom med det! Tusen takk for svar !
 10. lillemalamuten

  Valpegjengen 2017

  Hun er fra Øivind Helland Pedersen.
 11. lillemalamuten

  Valpegjengen 2017

  Hentet en malamute tispe i går, 8.5 uke gammel. Har fra før en blandingshund av shitzu,tibbe og bichon. De går så fint sammen allerede, og gleder meg til tiden fremover.
 12. lillemalamuten

  Venne valp til å være ute alene

  Hei! jeg har akkurat fått en malamute valp på 8,5 uke. Jeg ønsker at hun til slutt kan være ute i hundegården på dagtid når vi er borte, og selfølgelig lengre om det er noe hun trivest best med. Har også en liten blandingshund, men siden hun har så kort pels kan hun ikke være ute alt for lenge nå på vinteren. På sommeren bor hun omtrent ute og er bare inne for mat og søvn. Har stor uteplass, med både grus, berg, strandlinje og masse gress. Hundegården er mest gress og berg. Hvordan og når kan jeg starte å trene valpen til å være ute litt alene? har IKKE tenkt å sette igjen en valp ute i flere timer, men bare sånn hun kan starte treningen på å være litt alene ute. Den andre hunden kan da altså være ute sammen med henne denne tiden. Noen tips? Når hun uler, skal jeg da gå ut og se til henne og gi oppmerksomhet eller ignorere? Tusen takk på forhånd for alle tilbakemeldinger og tips.
×