lillemalamuten

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om lillemalamuten

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Malamute
 1. Hei! jeg har en alaska malamute valp, har fra før en mindre hund. De har lekt fint og gått turer sammen hver dag, men nå har den eldste hunden begynt å ri på valpen. Hun er 1,5 år og valpen snart 9 uker. Hvorfor gjør hun dette? det er når de leker, hun går ikke uoppfordret bort og starter. Gjør det heller aldri på hunder vi møter osv. Tenker kanskje det er fordi hun skal vise at hun er sjef, og at dette er hennes hus? er det en ting jeg skal stoppe eller ikke, håper på tips
 2. Jaa hun har fått en karamell fra den andre hunden i dag når hun prøvde ta griseøren hennes. Har leker liggende på gulvet og tar de fra henne titt og ofte, ingen reaksjoner ennå, men dette er jo bare forebygging for tenårene og videre Tusen takk, tror nok vi skal kose oss meget mye <3
 3. Tusen takk for svar!
 4. Hun har stått fint ute i 20 min i dag sammen med den andre hunden, la litt godiser rundt om kring ute på gresset så hun styrte med det og lette etter de. Når de var tomt begynte hun ule, da tok jeg de inn. Håper det fortsetter slik, og regner med også det blir lettere etterhvert siden hun nå er på ny plass, nye folk osv. Om du har noen andre tips til valpetiden osv så gjerne kom med det! Tusen takk for svar !
 5. Hun er fra Øivind Helland Pedersen.
 6. Hentet en malamute tispe i går, 8.5 uke gammel. Har fra før en blandingshund av shitzu,tibbe og bichon. De går så fint sammen allerede, og gleder meg til tiden fremover.
 7. Hei! jeg har akkurat fått en malamute valp på 8,5 uke. Jeg ønsker at hun til slutt kan være ute i hundegården på dagtid når vi er borte, og selfølgelig lengre om det er noe hun trivest best med. Har også en liten blandingshund, men siden hun har så kort pels kan hun ikke være ute alt for lenge nå på vinteren. På sommeren bor hun omtrent ute og er bare inne for mat og søvn. Har stor uteplass, med både grus, berg, strandlinje og masse gress. Hundegården er mest gress og berg. Hvordan og når kan jeg starte å trene valpen til å være ute litt alene? har IKKE tenkt å sette igjen en valp ute i flere timer, men bare sånn hun kan starte treningen på å være litt alene ute. Den andre hunden kan da altså være ute sammen med henne denne tiden. Noen tips? Når hun uler, skal jeg da gå ut og se til henne og gi oppmerksomhet eller ignorere? Tusen takk på forhånd for alle tilbakemeldinger og tips.