Gå til innhold
Hundesonen.no

Koriander

Medlemmer
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Koriander

 1. Nyttårsvalper

  Så utrolig søte og bittesmå!
 2. Flokken på Helgeland - Malamute og shiba

  For en fin flokk! Å lese om tilværelsen deres og se bilder gjorde at jeg fikk veldig lyst til å besøke Helgeland.
 3. Oooops... Eller "#¤%&/(&%¤!!!

  Så gøy å se hvordan de utvikler seg!
 4. Påmelding hundesonens snap

  Uke 7: 12- 18 Februar Mandag: Tirsdag: @Koriander Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag: ____ Kan noen sende meg passord? Blir første gang jeg har snappen
 5. Akkurat nå, februar

  Takk! Supert
 6. Akkurat nå, februar

  Håper da ikke at liker-knappen er permanent borte. Da er det jo ganske ulogisk at det er kommet totale omdømmepoeng under brukerbildet? Jeg syns det er hyggelig å kunne sette pris på ting uten å kommentere alt hele tiden
 7. Pearl's Legacy's Yoda - Melvin

  Så fin Melvin er, og så gøy å lese om han og dere! Hvor lenge blir dere i Budapest? Drar du ofte hjem til Norge med ham og syns du eventuelt det går greit? Jeg skal kanskje ta master i utlandet, og vurderer å ta med meg Ronja i stedet for at hun blir i Norge med samboer - men så er det dette med fly og greier da..
 8. Hvor mye kos får hunden din?

  Koser mest når jeg kommer hjem og hun har vært alene. Da skal hun sleike hele ansiktet og komme med rumpa først for å bli klødd. Noen ganger legger hun seg på ryggen og vil bli kost på magen, og andre ganger responderer hun veldig kosete til at jeg nusser etter henne. Ellers er hun ikke så kosete foreløpig, men vil helst leke. Hun er jo fortsatt bare valpen, så det kan jo endre seg. Hvis det ikke gjør det går det også helt fint! Hvor mye tid vi bruker på dette aner jeg ikke, men ikke så veldig mye.
 9. 10 TING du ikke kunne klart deg uten

  For et vanskelig spørsmål... tror ikke jeg hadde klart å kun skulle beholde ti ting. Jeg begynte å skrive listen, men den ble raskt fylt av arvegods av veldig stor sentimental verdi som farmors ring, pappas klokke, bøker, brev, album, gaver fra nære som er gått bort osv.
 10. Hva fórer du med og hva koster det?

  Forer 50/50 Orijen puppy og vom & hundemat puppy. Tror det koster meg rundt 17 kr dagen eller 500 i mnd.
 11. Hundesonens snaphjørne!

  Okei, det er ikke så skummelt!
 12. Hundesonens snaphjørne!

  Jeg lurer på om jeg skal tørre å melde meg på en dag neste uke, kanskje. Hvor mange er det som følger hundesonen på snapchat? Det er vel ikke sånn skummelt mange?
 13. Ser ikke bildene på forumet

  Aaah, skjønner! Det er jo kjipt. Syns det er synd med alle bildene som forsvinner fra litt eldre tråder som jeg gjerne skulle sett
 14. Ser ikke bildene på forumet

  Hvorfor laster dere opp via slike nettsider og ikke direkte fra datamaskinen/telefonen deres? Har det noe med størrelse å gjøre?
 15. Oooops... Eller "#¤%&/(&%¤!!!

  Skikkelig godklumper dette!
 16. I natt var vi på dyrlegevakta med Ronja (14 kg og 4,5 mnd) som på daværende tidspunkt hadde hatt sprutdiaré ca. en gang i timen i 20 timer. Vi fikk med oss "Canikur Pro" (til understøttelse av naturlig tarmflora, står det) og noe skånsomt og bindende våtfor, som jeg forstod det. Dyrlegen kunne ikke finne noe fysisk galt på vanlig helsesjekk og det er heller ikke blod i avføringen. Hun er relativt kvikk, men virker sliten av å springe inn og ut, leker ikke noe særlig og legger seg ned for å hvile langt raskere enn til vanlig. Hun lager noen lyder som tyder på at hun har det litt ubehagelig, foruten om at hun selvfølgelig piper når hun må ut. Hun er også sår i rumpa og klør litt, virker det som. Nå har dette holdt på i 30 timer og er fortsatt like hyppig. Vi kan se at diaréen virker noe tykkere, men ikke mye. Dyrlegen sa at vi skulle komme tilbake om det var forverring eller manglende forbedring av hyppigheten, men er det for tidlig tror dere? Og har noen av dere opplevd noe lignende? Jeg blir så utrolig bekymra, men vil ikke være helt hysterisk heller. Så syns jeg det er så fælt at hun har det sånn
 17. Syn på hunder - før og nå

  Det er nok en minoritet som har hund kun for å drive sport av utstilling, men det er vel ikke urimelig å tro at veldig mange velger hund utelukkende eller først og fremst for utseendets skyld, uten å researche rasen tilstrekkelig? Selv om de da "kun" skal være familiehunder, så er jo det ganske snobbete, for ikke å snakke om at det fort kan bli uheldig.
 18. Vedvarende hyppig diaré

  Tenkte å komme med en siste oppdatering. Nå er det kommet fast avføring igjen, vi har sovet natten gjennom og hønemor puster veldig lettet ut! Takk for alle svar
 19. Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Herregud, så søt! Elsker blue merle, det er så spesielt og fint.
 20. Vakker! Så flott du beskriver henne. Hun høres ut som en virkelig bra hund!
 21. Vedvarende hyppig diaré

  Nå har vi hentet Ronja etter at hun var hele natten og dagen fram til klokka 9 på kvelden hos dyrlegen og fikk væske. Hun var så glad for å se oss da vi kom! Så lenge har vi aldri vært borte fra henne før. Det var IKKE gøy. Det går fint med henne, hun er mye kvikkere enn da vi leverte henne. Hun har fortsatt diaré, men klarer å holde seg lenger. Nå er det over 3 timer siden hun bæsjet sist. Krysser fingrene for at jeg bare trenger å stå opp 1 gang i natt. Hun fortsetter på skånekost og canikur et par dager. Hun fikk noe annet hos dyrlegen også, men husker ikke hva det het. De har tatt blodprøve av Ronja og alt er i skjønneste orden der. Så skulle vi ta kontakt med dyrlegen igjen om det ikke hadde gitt seg etter et par dager, men hun var overbevist om at det gikk rett vei. Må bare være tålmodig! Takk for det! Det var det vi også fikk anbefalt. Hun fikk 8 måltider første dagen, nå skulle vi gi 4-6. Tenker å gi hvertfall 2 i kong. Takk for det! Oi! Her bæsjes det mye oftere enn det til vanlig, liksom. Hvordan er det kortison fungerer i det her tilfellet? Kan ingenting om det. Kanskje det blir aktuelt dersom det holder på i flere dager til. Jeg skulle spørre dyrlegen da vi hentet henne, men så glemte jeg det.
 22. Vedvarende hyppig diaré

  Snakket med dyrlegen nå og fikk beskjed om at det nok ikke var noe poeng i å faste for Ronja, selv det det nok er det i andre tilfeller. Spurte også om antibiotika, men det var ikke aktuelt med mindre tilstanden ble verre. Jeg skal i hvert fall forsøke å få i henne nok væske! Takk for svaret ditt Takk for svar! Jeg snakket nettopp med dyrlegen vi var hos i natt, og hun sa at vi kunne ha henne der over natta på sånn væskedrypp eller hva det heter. Så ville hun ta blodprøve også. Tenker at det er like greit. Skal høre med henne når vi er der om hun tror det er mulighet for at det er noe lignende det du nevner. Føler meg litt hønemor, men det er ikke så greit når det skjer minst en gang i timen 24/7. Det er skikkelig tungt for Ronja selvfølgelig, men også for oss eiere som ikke får sove. Så jeg vil heller gjøre for mye enn for lite, i tilfelle det er noe verre enn det vi tror (bank i bordet for at det ikke er det).
 23. Vedvarende hyppig diaré

  Nei, det har jeg ikke. Jeg tenker at det ikke går an å ha det sånn som Ronja har det nå mye lenger, og dersom jeg skulle fastet henne ville vel det tatt litt tid?
 24. Ronja - Eurasier

  Nå syns jeg det var på tide å lage en tråd til lille røverdattera vår. Fint å ha et sted å oppdatere om stort og smått som omgangskretsen vår allerede er ganske lei av å høre om Jeg er ikke så aktiv her inne, men følger med hver eneste dag - så nå får jeg i det minste gi litt lyd fra meg her! Ronja ble født 18. september 2017 inn i et kull på 7, og vi fikk endelig hente henne hjem 10. november. Fra da samboeren og jeg fikk vite at det ble valp på oss føltes det som om det eneste vi gjorde var å vente og telle ned. Vi var så utrolig spente og jeg husker at det kjentes helt uvirkelig å ha den lille ulldotten på fanget da vi kjørte hjemover. Vi hadde møtt valpene to ganger tidligere, men nå skulle hun faktisk være med oss tilbake! Vi var så nervøse og lykkelige. Bilde tatt av oppdretter. Her er hun knappe tre uker, om jeg ikke tar feil. 5,5 uker gammel og aldeles nydelig! En av de første dagene hos oss. Så rart at hun har vært så liten! 9 uker. Den første tiden var helt fantastisk, men også veldig slitsom - på den beste måten. Det første hun gjorde da vi kom hjem var å undersøke, leke og så tisse og bæsje på gulvet. Vi fant raskt en rutine og en rytme slik at vi for det meste slapp flere uhell. Vi koste oss så masse med henne. Hun var så glad hele tiden og ble raskt trygg sammen med oss. En herlig valp! Når jeg ser tilbake på den første tiden er jeg overbevist om at vi har vært utrolig heldige. Selv om hun har hatt og fortsatt har mange raptuser, så var hun ikke så ille med biting og klarte å roe seg selv ganske raskt. Hvor enn vi gikk med henne hørte vi kollektive sukk. En liten hjerteknuser! Vi ble forelsket fra dag 1. Hun vokste fort! Vi kunne se utvikling hver eneste dag. Ronja ble raskt trygg på mennesker og andre hunder, selv om de store hundene tok litt tid å varmes opp til. Vi begynte på valpekurs da hun var 11 uker og fikk stor glede ut av det. Hun syns det var superkjedelig å ikke få hilse på de andre valpene, men lærte likevel raskt. Hun var (og er) en liten ramp, men hun hadde nå valpelisens. Vi begynte å gå lengre turer etterhvert, ble kjent med mange fine hundevenner og mennesketanter og onkler. Vi tok buss og tog, dro på bondegård og oppsøkte folksomme steder. Ronja skjønte nok raskt at hun var pen, for hun trodde til slutt at det var en selvfølge at alle ville hilse på henne. Nå har Ronja rukket å bli snart 4,5 mnd og hun utvikler seg flott, syns vi. Hun veier rundt 14 kg. Jeg kan ikke se for meg livet uten henne (føles som om hun alltid har vært her) og gleder meg over alt vi gjør og alt vi skal gjøre sammen. Vi har begynt på grunnkurs og koser oss veldig med det to ganger i uka. Så har vi forsøkt oss på utstilling to ganger og kommer til å fortsette litt med det. Hun kan være alene hjemme i 4 timer uten problem (og sikkert mer, men jeg ser ingen grunn til å være lenger borte ennå). Hun er en sosial hund som blir overlykkelig om noen kosesnakker til henne, men beholder sånn nogenlunde roen ellers. Jeg opplever henne som arbeidsom og lærevillig, selv om det helst skal være god motivering. Det er lite lyd i henne og hun bjeffer heldigvis ikke når hun er alene. Ellers føler jeg at både samboeren og jeg har fått et veldig nært bånd til henne. Tilværelsen med egen hund er over all forventning hittil! Hun er rett og slett en kul hund som har gjort jobben vår om ikke helt enkel, så ganske enkel! Ronja kommer til å hovedsakelig til å være en tur og familiehund, men jeg ønsker etterhvert å bruke henne til kløv og trekking på ski, lydighet, litt utstilling og kanskje spor eller agility for gøy. Vi får se hva vi liker!
 25. Ikke alltid bra for dyr å bo på sykehjem

  Det syns jeg var en god artikkel!
×