Gå til innhold
Hundesonen.no

Koriander

Medlemmer
  • Innholdsteller

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Koriander

  1. Så utrolig søte og bittesmå!
  2. For en fin flokk! Å lese om tilværelsen deres og se bilder gjorde at jeg fikk veldig lyst til å besøke Helgeland.
  3. Så gøy å se hvordan de utvikler seg!
  4. Uke 7: 12- 18 Februar Mandag: Tirsdag: @Koriander Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag: ____ Kan noen sende meg passord? Blir første gang jeg har snappen
  5. Håper da ikke at liker-knappen er permanent borte. Da er det jo ganske ulogisk at det er kommet totale omdømmepoeng under brukerbildet? Jeg syns det er hyggelig å kunne sette pris på ting uten å kommentere alt hele tiden
  6. Så fin Melvin er, og så gøy å lese om han og dere! Hvor lenge blir dere i Budapest? Drar du ofte hjem til Norge med ham og syns du eventuelt det går greit? Jeg skal kanskje ta master i utlandet, og vurderer å ta med meg Ronja i stedet for at hun blir i Norge med samboer - men så er det dette med fly og greier da..
  7. Koser mest når jeg kommer hjem og hun har vært alene. Da skal hun sleike hele ansiktet og komme med rumpa først for å bli klødd. Noen ganger legger hun seg på ryggen og vil bli kost på magen, og andre ganger responderer hun veldig kosete til at jeg nusser etter henne. Ellers er hun ikke så kosete foreløpig, men vil helst leke. Hun er jo fortsatt bare valpen, så det kan jo endre seg. Hvis det ikke gjør det går det også helt fint! Hvor mye tid vi bruker på dette aner jeg ikke, men ikke så veldig mye.
  8. For et vanskelig spørsmål... tror ikke jeg hadde klart å kun skulle beholde ti ting. Jeg begynte å skrive listen, men den ble raskt fylt av arvegods av veldig stor sentimental verdi som farmors ring, pappas klokke, bøker, brev, album, gaver fra nære som er gått bort osv.
  9. Forer 50/50 Orijen puppy og vom & hundemat puppy. Tror det koster meg rundt 17 kr dagen eller 500 i mnd.
  10. Jeg lurer på om jeg skal tørre å melde meg på en dag neste uke, kanskje. Hvor mange er det som følger hundesonen på snapchat? Det er vel ikke sånn skummelt mange?
  11. Aaah, skjønner! Det er jo kjipt. Syns det er synd med alle bildene som forsvinner fra litt eldre tråder som jeg gjerne skulle sett
  12. Hvorfor laster dere opp via slike nettsider og ikke direkte fra datamaskinen/telefonen deres? Har det noe med størrelse å gjøre?
  13. Det er nok en minoritet som har hund kun for å drive sport av utstilling, men det er vel ikke urimelig å tro at veldig mange velger hund utelukkende eller først og fremst for utseendets skyld, uten å researche rasen tilstrekkelig? Selv om de da "kun" skal være familiehunder, så er jo det ganske snobbete, for ikke å snakke om at det fort kan bli uheldig.
  14. Tenkte å komme med en siste oppdatering. Nå er det kommet fast avføring igjen, vi har sovet natten gjennom og hønemor puster veldig lettet ut! Takk for alle svar
  15. Herregud, så søt! Elsker blue merle, det er så spesielt og fint.
  16. Vakker! Så flott du beskriver henne. Hun høres ut som en virkelig bra hund!
  17. Nå har vi hentet Ronja etter at hun var hele natten og dagen fram til klokka 9 på kvelden hos dyrlegen og fikk væske. Hun var så glad for å se oss da vi kom! Så lenge har vi aldri vært borte fra henne før. Det var IKKE gøy. Det går fint med henne, hun er mye kvikkere enn da vi leverte henne. Hun har fortsatt diaré, men klarer å holde seg lenger. Nå er det over 3 timer siden hun bæsjet sist. Krysser fingrene for at jeg bare trenger å stå opp 1 gang i natt. Hun fortsetter på skånekost og canikur et par dager. Hun fikk noe annet hos dyrlegen også, men husker ikke hva det het. De har tatt blodprøve av Ronja og alt er i skjønneste orden der. Så skulle vi ta kontakt med dyrlegen igjen om det ikke hadde gitt seg etter et par dager, men hun var overbevist om at det gikk rett vei. Må bare være tålmodig! Takk for det! Det var det vi også fikk anbefalt. Hun fikk 8 måltider første dagen, nå skulle vi gi 4-6. Tenker å gi hvertfall 2 i kong. Takk for det! Oi! Her bæsjes det mye oftere enn det til vanlig, liksom. Hvordan er det kortison fungerer i det her tilfellet? Kan ingenting om det. Kanskje det blir aktuelt dersom det holder på i flere dager til. Jeg skulle spørre dyrlegen da vi hentet henne, men så glemte jeg det.
  18. Snakket med dyrlegen nå og fikk beskjed om at det nok ikke var noe poeng i å faste for Ronja, selv det det nok er det i andre tilfeller. Spurte også om antibiotika, men det var ikke aktuelt med mindre tilstanden ble verre. Jeg skal i hvert fall forsøke å få i henne nok væske! Takk for svaret ditt Takk for svar! Jeg snakket nettopp med dyrlegen vi var hos i natt, og hun sa at vi kunne ha henne der over natta på sånn væskedrypp eller hva det heter. Så ville hun ta blodprøve også. Tenker at det er like greit. Skal høre med henne når vi er der om hun tror det er mulighet for at det er noe lignende det du nevner. Føler meg litt hønemor, men det er ikke så greit når det skjer minst en gang i timen 24/7. Det er skikkelig tungt for Ronja selvfølgelig, men også for oss eiere som ikke får sove. Så jeg vil heller gjøre for mye enn for lite, i tilfelle det er noe verre enn det vi tror (bank i bordet for at det ikke er det).
  19. Nei, det har jeg ikke. Jeg tenker at det ikke går an å ha det sånn som Ronja har det nå mye lenger, og dersom jeg skulle fastet henne ville vel det tatt litt tid?
  20. I natt var vi på dyrlegevakta med Ronja (14 kg og 4,5 mnd) som på daværende tidspunkt hadde hatt sprutdiaré ca. en gang i timen i 20 timer. Vi fikk med oss "Canikur Pro" (til understøttelse av naturlig tarmflora, står det) og noe skånsomt og bindende våtfor, som jeg forstod det. Dyrlegen kunne ikke finne noe fysisk galt på vanlig helsesjekk og det er heller ikke blod i avføringen. Hun er relativt kvikk, men virker sliten av å springe inn og ut, leker ikke noe særlig og legger seg ned for å hvile langt raskere enn til vanlig. Hun lager noen lyder som tyder på at hun har det litt ubehagelig, foruten om at hun selvfølgelig piper når hun må ut. Hun er også sår i rumpa og klør litt, virker det som. Nå har dette holdt på i 30 timer og er fortsatt like hyppig. Vi kan se at diaréen virker noe tykkere, men ikke mye. Dyrlegen sa at vi skulle komme tilbake om det var forverring eller manglende forbedring av hyppigheten, men er det for tidlig tror dere? Og har noen av dere opplevd noe lignende? Jeg blir så utrolig bekymra, men vil ikke være helt hysterisk heller. Så syns jeg det er så fælt at hun har det sånn
  21. Her er et bilde oppdretter tok av foreldrene til Ronja. Pappa til venstre og mamma til høyre. Jeg er veldig spent på hvor lik Ronja blir faren når hun blir voksen. Som sagt er hun mørkere enn ham som valp. Her er Ronja med den ene kullbroren sin på utstilling. De ble gode venner etter å ha lekt litt sammen. Han ble levert tilbake til oppdretter på grunn av alvorlig allergi som var helt ukjent for eieren - kjempetrist. Forhåpentligvis får han en fin for alltid-familie snart. På vår første utstilling vant Ronja over en annen tispe i klassen 4-6 mnd, men måtte se seg slått av oppdretters 9 mnd gamle tispevalp etter det. Dagen etter var det bare broren og oppdretters valp å konkurrere mot, og da havnet vi sist. Det var uansett flott trening og jeg syns Ronja travet kjempebra i ringen. Dette har vi jo aldri gjort før og vi hadde ikke akkurat øvd, men fikk kommentarer på at vi måtte jo ha øvd masse på akkurat det! Litt utfordrende å bli tatt på av dommer, det må vi øve på, i tillegg til stå. Det var også kjempeartig å få dommerkritikk. Her er de fra begge dagene: "Feminin tispe, utmerket type. Litt uhåndterlig i dag. Fine proporsjoner, velvinklet foran og bak. Beveger seg fint og bærer seg utmerket. Nydelig pels og farge. Vel fremvist i bevegelser". "Feminint, velkomponert og kraftfullt hode. *Et eller annet* øyne (dommerne har ikke akkurat så lett håndskrift å tyde?!), velbårne ører. Velpigmentert. Kraftfullt snuteparti. God hals, lett stigende overlinje. Vel*et eller annet* kropp, god volum. Vel *et eller annet* bak, velplassert hale, velgående fra siden, parallell foran og bak, vakker pels, litt forsiktig og trenger trening i ringen, herlig personlighet". Vi prøver oss nok igjen på utstilling i mars, så får vi øve mer frem til da!
×
×
  • Opprett ny...