Gå til innhold
Hundesonen.no

Pixel

Medlemmer
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Pixel's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

16

Nettsamfunnsomdømme

  1. Pixel

    haleknekk

    Jo, Vi har en grei dialog. Vi skrev en epost, fikk svar, og ringte tilbake fordi det er ofte at "tonen" ikke oppfattes riktig når kommunikasjonen er skriftlig. Vi har fått flere alternativer å velge mellom, og vi holder på å tenke over det som er greiest for oss. Så det kommer til å gå i orden tenker jeg, selv om jeg fortsatt synes at det var ganske kipt å ikke opplyse om det FØR vi hentet valpen.
  2. Pixel

    haleknekk

    Jeg gjorde bare det fordi det er det folk jeg kjenner anbefalte meg ? det var aldri ment å "ta" oppdretteren men å få vite om hvilke rettigheter vi som kjøper har i forhold til det. Oppdretteren er nå kontaktet og det skal ordnes på et vis. Så nkk eller noen annet blir ikke innblandet i det, og det har aldri vært meningen heller.
  3. Pixel

    haleknekk

    nei. har tatt kontakt med NKK, som anbefalte meg å ta kontakt med raseklubben først, noe jeg har gjort. De har sendt min epost videre til avlrådet. Så nå venter jeg på svar fra dem. Tenker jeg tar kontakt med oppdretteren i morgen eller på onsdag, ønsker å vite hvordan vi skal gå fram her. Wilhelmina, det er ikke hunden som er problemet her. Ho er bare helt nydelig og fantastisk, og jeg kommer ikke til å bytte henne med noen andre hund i verden. Det er den måten dette ble gjort. Det er ikke greit å ikke gi fullstendig informasjon.
  4. Pixel

    haleknekk

    Vi skal ikke lage skrekkscenarioer Jeg ville bare høre hvordan vi skal gå fram. Skal snakke med oppdretteren i dag, og vi får se hva som skjer. Men ja, jeg er skuffet, og føler at de har brutt tilliten vi hadde til dem.
  5. Pixel

    haleknekk

    ja, det er en dobbel knekk, en større og en mindre. I helseattesten står det: medfødt haleknekk på tuppen. valpene var på veterinærbesøk 12 dager før vi hentet henne. Så de viste om det før hentedagen, og kunne ha opplyst om det. Ja, vi tok med valpen etter at vi fikk den beskjeden, det var kanskje dumt, men jeg er ikke ei som bruker å lage styr der og da, jeg trenger ofte tid til å tenke over det som skjer.
  6. Pixel

    haleknekk

    Det er ikke det man kan kalle en kraftig knekk nei. Det blir nok ikke mer synlig enn at ho kommer til å få kortere hale enn andre, rasen har jo masse hår på halen heldigvis. Legger ved en tegning. Synes dere at vi burde spørre en prisavslag på hunden? Jeg VIL IKKE gi hunden tilbake, det er en nydelig hund, men jeg føler meg lurt for de viste det og valgte å ikke si noe, når vi i tillegg har hatt god og regelmessig kontakt siden valpene ble født. I tillegg fikk vi bare beskjed at det "gjorde ikke noe", og at det skjedde fordi ho ble presset av de andre valpene da ho lå i magen til mora. Dette er jo feilinformasjon også, siden det er jo arvelig og har ingenting med hvordan de lå i magen. Ikke var det snakk om avlsperre eller noen andre ting.
  7. Pixel

    haleknekk

    Joda, vi sa at vi skulle ha en familiehund + turkamerat. Har ikke tenkt så mye på utstilling og avl, men det hadde vært greit å ha muligheten da. Nei vi vil ikke levere hunden tilbake. Må snakke med oppdretteren, føler at vi ble lurt på en måte... Det var ikke nødvendig å gjemme feilen fra oss, og si det 10 minutter før vi drar med hunden :/
  8. Pixel

    haleknekk

    Burde vi ta en tur hos dyrlegen kanskje?
  9. Pixel

    haleknekk

    Ok! Takk for at du skriver det, ble litt roligere. Ja, jeg skal snakke med oppdretteren i morgen! Håper dere forstår meg riktig altså. Jeg vil absolutt ikke ha en annen hund, jeg er bare kjempe bekymret for helsen hennes og synes vi burde ha blitt opplyst om dette før!
  10. Pixel

    haleknekk

    mmmh... på kvinneguiden vet, ikke akkurat det beste stedet for å finne opplysning om dette, men det skremte meg totalt å lese dette... Har også lest om det der: http://www.cardicommentary.de/genetics/kinkedtail.htm og der: https://gordonsetterexpert.org/2015/01/23/the-kinked-tail/
  11. Pixel

    haleknekk

    Ok! Nei, det hadde vi ikke, men ble ikke spurt heller. Det er den første hunde vår.
  12. Pixel

    haleknekk

    Ja, jeg synes også det virker useriøst... men det skal jo være seriøse oppdrettere :/ Nei, vi har jo ikke planer om avl eller utstilling, men ... Hva om vi hadde hatt? Hunden blir brukt som turkamerat og familiehund. Så det "gjør ingenting". Ho er super fin og elskelig. Leser på nett om ting som gjør meg bekymret om hunden sin helse. Dette for eksempel:
  13. Pixel

    haleknekk

    Hei! Vi har nettopp hentet valpen vår. Oppdretteren opplyste samme dag vi hentet at valpen har en medfødt haleknekk, men at det ikke gjorde noe. Det betyr jo at de har vist dette hele tiden, men har valgt å ikke si noe til oss før vi kom og hentet valpen (og vi bor langt unna). Jeg er litt... jeg vet ikke helt. Jeg føler meg litt lurt. Vi betalte fullpris for den valpen, og får vite den dagen vi henter at ho har en medfødt feil. Jeg har lest litt om haleknekk på nettet og er bekymret at det faktisk "gjør noe". Medfødt haleknekk er vist arvelig, så vi kan aldri få valp, og ikke kan vi utstille hunden... Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Valpen er nydelig og virker til å ha en prima gemytt. Vi vil jo ikke gi henne tilbake eller noe, men jeg er helt fortvilt og har bare lyst til å gråte hva bør vi gjøre?
  14. Tusen takk for svar! Veldig utfyllende, Yellow!! Da vet vi litt mer hva vi skal gjøre!
×
×
  • Opprett ny...