Bulletull

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bulletull

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

99 profilvisninger
 1. Blir egentlig ikke så mange dager det vil bli "dobbelt", hadde det vært hver dag hele uka er det ikke noe jeg ville planlagt. Har mye tid etter dagvakter merker jeg, så blir hovedsakelig hund det blir brukt på uansett. Skal jobbe turnus, så blir også iallefall en senvakt ila uka, da kan hundene være hos mine foreldre på kvelden. Da blir det tur/trening med begge før jobb. Også har jeg naturligvis et par fri dager. Så det blir stort dett maks tre-fire dager det er snakk om, og den gamle hunder må ikke gå en time hver dag, og som du sier kan hu også bli med på hele langturen i blant og på jobben vil hu få masse oppmerksomhet, pluss at det er et stort inngjerda området hu kan løpe fritt på Etter en dag med på jobben tenker jeg at hu trenger litt hvile, så vil ikke ha dårlig samvittighet for å la hu bli igjen alene litt da.
 2. Jeg har masse tid iallefall. Men etter jobb trenger hu forsåvidt ikke langtur, klarer seg jo med mindre. Blitt litt vant til doble turer og. Ser for meg at dette kan bli det beste for hu, så får jeg bare se Takk for svar!
 3. Hu pleier å bli med, men merker at hu ikke liker det altfor godt. Blir ofte tur i flere omganger nå da de to andre vil gå lenger. Hu begynner bl.a å stoppe opp, rulle seg på bakken.. men hu blir med på langturer og, så er da i form. Ble ikke utslitt av fjelltur på 4 t her, men hadde vært fornøyd uten hvis du skjønner.. Jeg tenker jeg får flytte uten hu, men gå tur med hu daglig likevel, også kan hu kanskje flytte inn når de andre er borte. Har noen tanker om å ha hu med på jobb og. Da kan hu dilte rundt og får oppmerksomhet mer eller mindre i 8 t. Hu blir fornøyd når hu får være med på ting, men bryr seg ikke om å gå langt. Tror hun ville ha slappet av litt etter å ha vært med på jobb, så da kunne jeg og hund nr 2 gått tur imens, for så at hu kunne bli med å gå en times tur etterpå? Etter den turen er hu fornøyd og da er det rom for trening med hund nr 2.. Jeg liker å planlegge nemlig!
 4. Kanskje det er det beste. Hun er dessverre ikke altfor turglad, noe som gjør saken verre. Skal ikke være lett! Hu blir fornøyd etter 1 t som regel. Er liksom ikke full fart. Så jeg gleder meg jo egentlig til å få en mer turglad hund som lett blir med på lengre turer
 5. Takk for svar! Ordner seg nok det her tror jeg :-) Får bare litt dårlig samvittighet over å skulle "forlate" vofsen hjemne og få valp. Også er jeg spent på hvordan det blir når de to andre hundene hjemme blir borte (de er 8 og 12 år).. Kanskje vesla (3 år) må få flytte inn hos meg da. Kan bli utfordrende ift forskjellig aktivitetsnivå ser jeg for meg, da min fremtidige hund vil kreve mye mer, når jeg er alene med det og.. Det blir forhåpentligvis lenge til da, håper de har mange gode år igjen
 6. Tusen takk for svar :-) Fint å høre det.
 7. Først av alt, jeg er ny her! Første gang jeg poster noe her. Trenger råd! Jeg flytter ut av redet (bor fortsatt hjemme med foreldrene mine) til sommeren. Har bodd hjemme mens jeg har studert. Jeg er oppvokst med hund og vi har tre hunder hjemme nå. ”Problemet” er hvordan det blir når jeg flytter ut – da spesielt den ene hunden er veldig knyttet til meg… Jeg er kjempeglad i alle tre, men ønsker meg egentlig på sikt en annen rase, med høyere aktivitetsnivå. Dessuten vil jeg ikke splitte flokken, tenker det vil bli rart om jeg skulle ta med meg bare én. Det er nok uaktuelt å ta med alle tre, det er jo egentlig ikke mine hunder og ikke helt rasen(e ) jeg ønsker meg. Jeg flytter ikke langt unna, så jeg tenker kanskje at det beste er om de kommer ”på besøk”/ er hos meg en del. Jeg kan være med å gå tur daglig likevel. De kan være hos meg på fridager osv. Jeg driver ”jakten” på hvilken rase jeg selv skal velge meg. Er veldig glad i å være ute, og tenker å drive med lydighet. Ser for meg ca. 2-2,5 t tur de dagene jeg jobber, og lengre når jeg har fri. Og ca. 1 times trening daglig. Diverse fjellturer i helger samt konkurranser og kurs. Vil også drive med utstilling. Har så vidt litt ”erfaring” med utstilling da jeg stiller den ene hunden vår hjemme. Den ene hunden er som skrevet ganske knyttet til meg, så er redd for at hun ikke vil like at jeg får meg en valp.. Hva tenker dere om situasjonen?