Gå til innhold
Hundesonen.no

Henke

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Henke

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

245 profilvisninger
 1. Valpekurs

  Har noen tips til hvor man bør ta valpekurs/med hvem? Bor i Bærum, så Oslo, Drammen og Asker er en mulighet
 2. Ny valp

  Hei! Jeg og kjæresten skal få oss valp, det nærmer seg fødsel og vi gleder oss veldig! Vi lurte på om noen hadde noen tips/triks på hva vi skal se etter når vi velger valp? Har fått tips som blant annet: Ikke velg en som er veldig skvetten av seg, og helst velg de som er kontaktsøkende. Setter stor pris på tips, takk!
 3. Golden Retriever

  Noen har som har erfaring med Golden Retriever? Jeg og kjæresten har lyst til å kjøpe en golden, men vil høre litt hva andre har å si om rasen! Kom med det dere vet/har erfart, gjerne bilder også!
 4. Golden Retriever vs Jaktgolden

  Det er sant det, men ut ifra det jeg leste fikk jeg litt for meg at kanskje vanlig golden retriever var mer egnet enn en jaktgolden
 5. Golden Retriever vs Jaktgolden

  Vi hadde en toller som vi måtte avlive på julaften 2016, vil ikke ha den samme rasen igjen. Føler at ingen kan bli sammenlignet med han Kan være at jeg er heldig og finner en vanlig golden som er litt mer gyllen i pelsen, men det er bare å lete/spørre rundt som du sier!
 6. Golden Retriever vs Jaktgolden

  Tusen takk for svar, da fikk jeg egentlig svar på det jeg lurte på! Begge "rasene" er kjempe flotte hunder, men som du sier syntes så har golden retriever blitt veldig hvite i pelsen. Jeg liker at har gyllen pels, selv om rasen er kjempe pen uansett. Som dere begge skriver så er jaktgolden en mer krevende variant. Det er bare det at ut ifra det jeg har sett på bilder så får jeg inntrykk av at den er veldig gyllen, og mye slankere og lettere enn en vanlig golden retriever. Her kan det være at jeg tar helt feil, men la med to av de første bildene jeg fant når jeg søkte på hver variant for å vise dere hva jeg mener. I en hund trenger jeg at man har mulighet til å ligge rett ut i sofaen en dag(Med korte/mindre tur), men også ha muligheten til å gå 4/5 timer på fjellet uten problemer. Det føler jeg en golden retriever glir rett under(Kan hende jeg tar feil), men kanskje ikke like mye med en jaktgolden?
 7. Hei. Har sett litt på bilder av de forskjellige "variantene", og ser at jaktgolden er litt slankere, og kanskje litt mer gyllen(?) Jeg lurte litt på hva som var forskjellen i adferd og hvordan de var sånn generelt. Er det også sånn at jaktgolden helst bare skal brukes til jakt, selv om det kanskje ligger litt i navnet. Eller er det sånn at de generelt ganske like som en vanlig golden retriever bare litt annet eksteriør? Har alltid vært forelsket i golden retriever som hund, både hvordan hundene er, og hvordan de ser ut. Likte bare veldig godt jaktgolden, men har ikke tenkt meg så mye på jakt Takk for svar
×