Gå til innhold
Hundesonen.no

petitfleur

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

petitfleur's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei alle sammen Ville bare introdusere min fine Fleur på 5 år. Vet ikke hvilken rase hun er men regner jo veldig med at det er litt løvehode inni der hvertfall. Hun er en dame med skikkelig fart og personlighet, og stiller gladelig opp på bilder hver gang kameraet kommer frem. Vi driver å planlegger en liten valp som forhåpentligvis blir noe av om et års tid. Fleur vet ikke helt om hun gleder seg enda da hun har vært enebarn ganske lenge og trives best sånn. Håper alle våre kaninvenner der ute får en fin onsdag
  2. Litt seint kanskje, men håper du har sjekket ut "Joint Bachelor Degree in Animal Science" ved Nord universitet i Bodø. Jeg går der nå. Det er i første omgang en bachelor der du tar halvparten i Bodø og halvparten i Kosice i Slovakia. Det er en del lavere snitt enn i Oslo. Er utrolig kjekt. Vi er bare 20 stk i klassen som gjør at du blir godt kjent med alle sammen, i tillegg er det gjerne litt lettere å få god oppfølging fra studieveiledere osv. Det er også veldig greit å få en "norsk familie" før man flytter til utlandet. Studiet er på engelsk, men det er ikke noe problem. Veldig mange fag på norsk skoler vil uansett bruke engelske bøker så engelsk bør du kunne uansett. Etter du har tatt bacheloren er du garantert opptak til master (=veterinær) i Slovakia. Skal være veldig billig å bo i Slovakia, vet det er svært få som jobber utenfor studiene, rett og slett fordi man ikke trenger det. Mat er også billig og man kan ofte gå ut og spise hvis det er ønskelig. Synes også det er mye lettere å finne leiligheter der de godtar dyr i Slovakia. Standarden er som oftest relativt god også.
  3. Tusen takk for svar alle sammen Kommer selvfølgelig aldri til å la de være alene sammen når jeg ikke er tilstede, men vil at det skal kunne være et avslappet forhold mellom dem dersom de er i rommet samtidig. Blir nok en stund til jeg skaffer meg hund, men tenker å sjekke litt rundt og lese meg opp på forskjellige selskaps/gjeterhunder.
  4. Takk for svar tar i mot alle tips, har du noe erfaring med de selv? eller bare en gjetning?
  5. Takk for svar må se litt mer på de der sheltiene. Hvordan opplever du dine i forhold til aktivitet? Vet at border collien til en venn går veldig bra sammen med kaninen min, så en form for gjeterhund er jo kanskje ikke så dumt, men de krever jo veldig mye aktivisering som oftest..
  6. Ja, ser jo en del som har "jakthunder" sammen med andre kjæledyr uten problemer. Men er usikker på om jeg er villig til å prøve. Ønsker ikke å sitte med en hund jeg ikke kan ha fordi den vil spise kaninen min.. Både kaninen og hunden skal kunne bo hos meg hele livet uten at det blir en stresset situasjon for noen av oss.
  7. Takk for svar Takk for svar Du beskriver vel egentlig veldig bra hele problemstillingen. Begynner vel egentlig å utelukke mynder, men så er det alltid noen som får det til, så verdt å høre litt rundt. For min del så er det viktig at hunden ikke skal være så veldig stor, tenker mest middels til liten hund. Den må også ha et middels aktivitetsnivå da jeg er veterinærstudent og det til tider kan bli mye lesing. Jeg vet at mops i mange tilfeller ikke bryr seg så veldig om mindre dyr, men personlig er jeg litt motstander av hunder med såpass mange helseproblemer som mopsen og lignende hunder har avlet fram. Kaninen er heldigvis lite redd for hunder og går veldig bra med hunder av bekjente. Hvis det blir for mye er hun heller typen til å knurre på hunden enn å løpe vekk. Som sagt så ønsker jeg meg en hund som er relativt liten med et ikke alt for høyt aktivitetsnivå (har dessverre ikke tid til mange timer med tur hver dag). Problemet er vel kanskje det at veldig mange av de små hundene, som også er relativt friske, har blitt avlet for å jakte mindre dyr.. Må kanskje begynne å se litt rundt etter en voksen hund som har bodd med kanin
  8. Hei Jeg har tenkt mye på å skaffe meg en hund med tiden, men har en kanin på 4 år som bor fritt inne. Jeg vet at det vil være veldig individuelt fra hund til hund hvordan den vil gå sammen med kaninen, men noen raser har jo mindre instinkter for å jakte enn andre. Har sett mye på italiensk mynde, men vet at disse har ganske sterke instinkter på å jage. Er det noen her som har tips til raser de mener kan passe bra, eller noen som evt har erfaring med en rase selv? Vet at alt er veldig ulikt fra hund til hund og at det kan fungere bra med mye trening, men vil likevel høre litt rundt.
×
×
  • Opprett ny...