Gå til innhold
Hundesonen.no

Cornflake

Medlemmer
  • Innholdsteller

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    3

Cornflake last won the day on 21. Mai 2021

Cornflake had the most liked content!

Profile Information

  • Hunderase
    Golden retriever

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Cornflake's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

29

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen som kjenner til noen som avholder ålreite rally-kurs i romeriksområdet?
  2. Eyo har blitt stor gutt og veier 30,5 kg ? tenåringen har hatt hjemme-alenefest, og prøver hypnotisere meg for mer godis. Fine vennen ?
  3. Gratulerer med halvtårsdagen til Eyo, bedre bestevenn er det ikke mulig å få. Han er alt jeg ønska meg i en hund, med bonus ❤️
  4. Eyo har blitt 18 uker og fått smak på turlivet!
  5. Min mor mottok en omplasseringshund når hunden var 6 år, da forrige eiere hadde fått barn og hunden var utrygg rundt barn (forsåvidt også andre hunder og fremmede mennesker). Hunden hadde veldig utydelige signaler, kunne komme logrende bort, for deretter å snappe etter/bite (men aldri så det ble hull eller blåmerke å snakke om) dersom man forsøkte klappe. Hunden levde til den ble 14 år hos mamma, men det måtte legges massivt tilrette rundt hele tiden. Ligge i bur dersom barn yngre enn 12 var på besøk, alle besøkende måtte få beskjed om å «bare overse hunden selv om hun kommer og vil hilse», hun kunne aldri gå løs, ikke møte andre hunder osv. jeg tror hunden levde et ok liv hos mamma med alle de tilretteleggingene hun fikk til, men har hele tiden tenkt selv at jeg ikke hadde stått i det. Hadde heller ikke omplassert den. Å være så engstelig og med så store kommunikasjonsvansker som den hunden må ha hatt, kan ikke ha vært godt for den heller, og for all del ære være mamma som la hele livet sitt tilrette rundt hunden, men det synes jeg ikke man verken kan kreve eller forvente at hundeeiere gjør. Tenker også det mest av alt er flaks at denne hunden aldri bet noen hardt, det hadde nok skjedd på et tidspunkt dersom mamma ikke var så konsekvent og nøye på å tilrettelegge og tilrettelegge og tilrettelegge alt. men skjønner det er et grusomt valg å ta. Samtidig - orker du leve, som mamma, 8 år til med så mange tilpasninger? Og hvor mange omplasseringshjem som et som mamma hadde finnes det egentlig der ute...? Jeg tenker det er helt greit å la hunden slippe, en død hund lider ikke ?
  6. Lille, vakre vesen er 13 uker i dag. Vi har feira med å sniffe etter mini-biter rått selvskutt rådyrkjøtt i hagen, som for Eyo tydeligvis var DEN BESTE FESTEN NOENSINNE ?? hurra for lykkelig, arbeidsom og lettmotivert valpis ??
  7. Fantastisk søte å se på ? også er valp valp liksom. Men egentlig ikke ekstremt krevende type han her, så lenge han blir aktivisert nok mellom sovinga, hjelper meg ekstremt mye at han (åpenbart) er født med god avknapp, så slipper de aller verste overtrøtt-piraya som klikker i vinkel tror jeg ☺️
  8. Hurra for brukshund med god av-knapp! Fine Eyo ?
  9. Takk ? jeg synes selvfølgelig han er det nydeligste vesenet i unviverset
  10. Tenk å vokse så fort! 12 uker i dag ☺️??
  11. Ja han er nydelig ass ? Det gledes til fortsettelsen!
  12. Valpis gror fort! 10,5 uker gammel
  13. Jeg trodde aldri jeg skulle ende med en retriever. Men kjenner bestemor og tante til hunden, samt oppdretter godt, og de hundene er faktisk noe av det mest stabile, kloke, arbeidsomme og velbalanserte jeg har vært borti av hund. Så når muligheten dukket opp var det selvsagt bare å hoppe på, kan ikke bli annet enn bra ☺️ Og etter en uke med Eyo er jeg retriever-frelst selv ???
×
×
  • Opprett ny...