Jump to content
Hundesonen.no

Ruska

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ruska

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har ett stort Thollo trimmebord jeg opplever som nokså ustabilt, så det understellet er nå montert fast for å unngå at bordet klapper sammen. Trenger sårt et bord som kan settes vekk når det ikke er i bruk. Noen som har ett stødig og sikkert sammenleggbart trimmebord å anbefale til stor hund.
 2. Har hatt en ganske fintannet underullsrake/schæferkarde med 40 middels lange roterende tenner, . skulle så gjerne hatt en ny nå som vinterfrakken skal slippes. Noen som har tips til hvor jeg kan få tak i noe slikt? De fleste jeg har funnet har lange tenner og/eller er veldig grovtannet.
 3. Ja, bestilte fra nettsiden, og alt gikk raskt og ryddig for seg. Behovet skal være virkelig stort før jeg gidder bestille noe utenlands fra, men glad jeg gjorde det denne gangen. Jeg er veldig glad disse deknene finnes i så mange størrelsesvariasjoner da det endelig gjorde det mulig å finne noe som passer. Sitter som støpt og er definitivt verdt hver krone.
 4. Takker igjen for alle innspill. Ble ulldekken fra Out'n out til gamlefar. Takket være den god størrelsesguiden fant vi rett størrelse. Dekkenet har passelig tykkelse og lite plastræl, noe som gjør det til et veldig godt rehabdekken. Fantastisk bra passform med god bevegelsesfrihet og komfort for langtidsbruk. Han trives veldig godt i den grønne "pysjamasen" sin. Frossenpinnen har fått midlertidig løsning, og får Out'n out dekken til neste vinter om hun ikke anlegger vinterpels av betydelig bedre kvalitet. .
 5. Takker så mye for alle innspill. Ser jo at mange har god erfaring med Canelana. Noen som har sett om de har inne Canelana dekken hos Holmestrand hund og kart? Er nærmeste forhandler for meg, selv om det jo er en dagstur. Siden jeg skal ha ganske dyre dekken til to hunder, har jeg ikke lyst til å begå bomkjøp, så da får man helker dra og se først. Syntes kanskje det kan virke som det blir i meste laget med tøy noen steder på Canelanadeknene. Og så er jeg nok litt skeptisk til plastklips når dekkenet skal brukes over lengre tid, eller sammen med annet utstyr. Har en liten mistanke om at denne gamle Hodinien min kan komme seg ut av canelana-dekkenet i et uoppmerksomt øyeblikk. Mulig jeg burde strikket ullbody med knepping bak, noe liknende av disse sykedraktene. Genserne ser jo veldig tiltalende ut, men litt mer risky med tanke på passform. Og selvagt litt avhengig av hva som skal dekkes. Fordelen er at de kan fungere under annet dekken. Hachiko iser ut til å ivareta bevegeligheten, noe som er spesielt viktig for den yngste her. Mulig Lanullva er tryggeste valg mht. passform. Det forventes liksom at labradoren skal greie seg uten klær, så ikke mye som passer hund som er ganske rund (ikke tykk) framme, men nokså smal bak. Hmmm. Fikk litt mer å tenke på, og blir ikke helt enig med meg selv. Flere erfaringer og synspunkter mottas med takk. Noen som har kjennskap til out n out?
 6. Har en labbetass av eldre årgang som trenger litt "ulltøy" til innebruk da BOT nettingdekken ikke er et alternativ for han. Trenger noe som er komfortabelt, ligger stabilt og ikke glir til siden, samt dekker bakparten godt. Mulig beinsnører eller stropp bak er påkrevet. Har også en yngre utgave av rasen som kryper samnen og ser ut som hun virkelig fryser når gradestokken kryper ned på minussiden, da hun er noe tynnpelset. Til henne er det aktuelt med et tykkere ulldekken. Helst et med minst mulig sømmer og spenner i front, slik at det kan brukes under sele. Har vurdert Canelana og Out n out. Noen som vet om norske forhandlere av disse? Kunne vært greit å ta dem i nærmere øyesyn før en handler. Har også sett på Lanulva. Bruker nå en hestedekken variant. Den er veldig god, men ligger ikke så bra på hunden. Noen som har erfaringer å dele?
 7. Ruska

  Sklisikre tepper/matter

  Takk :-) Absolutt verdt et forsøk.
 8. Ruska

  Sklisikre tepper/matter

  Takk:-) Flosset ulle høres genialt ut ialle fall. Hvor har du kjøpt? Kan selvsagt forsøke legge noe antisklimateriale under. De fleste av teppene som har antiskli er i syntetiske materialblandinger og suger jo hår og møkk som det aldri vil gi slipp på igjen.
 9. Noen som har tips til tepper/matter som er godt egnet til sklisikring av glatte tre/laminatgulv? De må ha antisklibelegg under og bør være tynne og små nok til at de kan vaskes i vaskemaskin, samt lette å fjerne hundehår fra.
 10. Noen som kan anbefale salmaker som er god på å sy komteseler til hund?
 11. Jeg har funnet noen norske nettbutikker som selger Dr. Krill og har kjøpt disse krillbarene på nett ved et par anledninger. Liker at de er så lettev å håndtere og porsjonere sammenlignet med de flest andre omega-3 tilskudd. Jeg kan ikke finne noen forhandlerliste, så mitt spørsmål er om noen har sett disse ikrillbarene i I dyrebutikk. Eventuelt hvor?
 12. Ruska

  Diett mot sensitiv mage

  Er du bekymret for magen stillstand, så kontakt en veterinær For en skikkelig utredning. Hunder som spiser allt de kommer over kan lett pådra seg problem som er langtvmer alvorlige enn litt følsom mage. Noen førerhundskoler bruker i hovedsak Royal Canin maxi sensible, og anser dette for å være et bedre valg enn RC adult. Forbytte og/eller kosttilskudd er sjelden nok til å gjøre magen mer stabil, dersom inntak av diverse mer eller mindre naturlig avfall er hovedårsaken. Selv om labradoren ofte har en særdeles stor fascinasjon for variasjon i kosten, er det ikke en selvfølge at den tåler det. Mange seende sliter også med å få med seg hva hunden gjør når den er løs, og om den skal få lov til å være løs er det nødvendig med visse tiltak for å begrense hundens tilgang til ting som kan gi magetrøbbel Det kan for eksempel innebære å finne områder som er bedre egnet for å slippe hunden, og sørge for at hunden har mer fokus på eier når den er løs. Ikke tillate hunden å ha mer enn noen få meters radius, og selv ha full oppmerksomhet på hunden når den ikke er i kobbel. Da vil forholdene ligger bedre til rette for å skaffe seg noe mer oppfatning av hva hunden driver med, også ved hjelp av hørselen. Prioriter å gi hunden en god tur med flokken sin, der samværet med hunden står i fokus selv om den er løs, slik at den ikke så lett fristes til en egotrip For alt jeg vet kan det hende at du er god på å praktisere dette, så det er kun ment som generelle tips til noen mulige tiltak. Munnkurven er også et godt hjelpemiddel som det dessverre hersker mange misoppfatninger om. Tatt i betraktning labradorens sterke matinstinkt, er munnkurv et alternativ verdt å vurdere. Mangt et matvrak har fått beholde friheten sin og takket være Snuteburet, men få tør innrømme at de bruker det. Noen hunder med særlig følsom mage kan fungere bedre om de i perioder får et kosttilskudd med pro- og prebiotika av god kvalitet. Fall likevel ikke for fristelsen til å bytte fôr I forsøk på å dekke slike behov, da spesialfôr vanligvis er tilsatt minimale mengder og ymse kvalitet av probiotiske bakterier og prebiotika. Vær også spesielt oppmerksom på valg av omega-3 tilskudd til hund med sensitiv mage, da en del hunder reagerer på noen av disse, blant annet med oppkast og løs avføring.
×