Gå til innhold
Hundesonen.no

Loop

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Loop's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for flotte og utfyllende svar ? Har dere noen tanker om tispe eller hannhund? I forhold til om noen er roligere eller ikke? Fordeler og ulemper?
  2. Hei. jeg har hatt en tråd her før om førstegangs familiehund. Vurderer puddel, men lurer også på om noen her erfaring med bichon havainese? Samt lagotto og dvergschnauzer som førstegangshund. Det er jo helt umulig å finne ut hva som er den beste rasen for oss. ?
  3. Spennende ? Vi bruker noen et par uker til å å bestemme oss for hva det blir til, også tar vi det derfra ? Selv om jeg tror vi egentlig har bestemt oss ?
  4. Tusen takk for grundig svar ? Tror vi må ringe litt rundt til noen oppdrettere å få hilse på. Kjenner ingen med pudler, så føler vi må få hilst på noen før vi bestemmer oss. Har du noen tips?
  5. Takk for svar og innspill ?
  6. Så godt å høre. Hvordan går man frem for å sette seg på valpeliste når vi har bestemt oss og er klare? Skjønner at vi kanskje bør høre med mange oppdrettere?
  7. Sikkert derfor jeg ikke har vurdert puddel før nå. Alltid hatt inntrykk av at de er veldig bjeffete. Men leser stadig rundt forskjellige steder at andre blir anbefalt pudler. Og det må jo være en grunn til det ? Hvordan er dvergpuddelen i forhold til mosjon mtp at den er liten? Tåler den litt ordentlige turer?
  8. Så gemyttet på dverg og mellompuddel er ganske likt? Leser om noen som nevner toypuddel også. Hvordan er de i forhold til de andre pudlene? Virker sikkert totalt uvitende men det er så mye å sette seg inn i. Hvordan finner man til slutt ut hva man burde velge? ?
  9. Takk for tips ? Viktigste er forsåvidt ikke en såkalt røytefri rase, men en som vil få det fine sammen med oss og vår hverdag. Hva er egentlig forskjellen mellom en dvergpuddel og mellompuddel?
  10. Pelsstell er vi klare over ? Det skal vi klare fint
  11. Hei. Vi har i lengre tid tenkt på å skaffe oss hund. Men synes det er så vanskelig å vite hvilken rase som kan passe oss. Vi er førstegangs kommende hundeeiere, men to barn rundt ti år som er vant med å omgås hunder. Jeg er mye hjemme på dagtid, så hunden blir ikke mye alene hjemme. Ønsker en hund som ikke røyter mye, og som liker å gå turer men også mye kos. Den må klare og bli med på noen kortere løpeturer. Pga bilsituasjon og lignende ønsker vi oss en liten til mellomstor hund. Bor i hus ved skogen så har mye mulighet til mosjon. Noen som har noen tips til oss?
×
×
  • Opprett ny...