Gå til innhold
Hundesonen.no

Anine

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Anine

 • Rang
  Nykommer
 1. Valpebiting +valpelek

  Godt å høre, vil jo helst gjøre alt rett, og kjedelig hvis lekingen fører til en agressiv hund senere! her i hus er det stort sett soving som foregår inne, hvertfall enda 😅
 2. Valpebiting +valpelek

  Takk for svar! Har prøvd oss på valpelyd ogsp, men hvis vi blir oitt mer konsekvente på den er det kanskje det som skal til Vi bor i et leilighetskompleks, så valpene møtes bare på tisseturer i bakgården innimellom, men da ønsker de jo veldig gjerne å hilse på hverandre, og det er ikke mer enn i 5 min. For min del vil jeg helst ikke at de skal leke sammen da jeg synes det virker voldsomt, men sambo er uenig og mener jeg ikke har peiling på hvordan valper leker sammen (noe som forsåvidt stemmer), og at de må lære seg det. Men det er jo ikke normalt å bite hverandre til blods vel?
 3. Valpebiting +valpelek

  Hei, har en labradorvalp på 3 mnd som biter en del, noe som i utgangspunktet ikke er så rart da det klør i tennene. Han har lært seg at han ikke får bite i møblene, men sliter dog litt med biting på mennesker og klær på mennesker. Det er sjelden han biter hardt (men innimellom slår han til). Tingen er at vi har en nabovalp på 4 mnd. Jeg synes leken mellom de virker voldsom men sambo mener det er slik valper leker, trekker seg litt unna og hiver seg inn igjen. Idag begynte nabovalpen å blø lett grunnet valpen vår. Er ikke leken for voldsom da? Hvordan vet vi at leken blir for mye for den lille valpen? Tar gjerne imot tips mot biting på mennesker også, men regner med dette blir bedre av seg selv når voksentennene kommer vi ignorerer og snur oss bort hver gang han tar tak nå. Evt bytter ut hånda/foten vår med en leke.
 4. Hjelp! Vi vil ha labrador

  Tusen takk for tips, begge to! Vurderer sterkt tipset på valpelista, da må de vel følge retningslinjene for oppdrettere, ettersom de havna der Og ja, har ikke lyst å støtte verken Ørje eller tyrinfjord slik de holde på, så veldig glad vi gjorde litt research!
 5. Hei, Jeg og min samboer har endelig bestemt oss for å få en valp! Vi hadde bestemt oss for en privatperson i Ørje, men ser nå etter litt googling at kanskje de driver en såkalt "valpefabrikk" Da har jeg noen spørsmål, etter å sett oppdretterlisten til labradorklubben synes jeg det er svært vanskelig å finne frem til oppdaterte valpelister åog hjemmesider. Er det noen som vet om noen seriøse labradoroppdrettere/privatpersoner som har brune eller svarte labradorer som er leveringsklare innen 1 mnd? Da min samboer er hjemmeværende i 2,5 mnd så passer det perfekt med valp nå Setter pris på all hjelp vi kan få!
×