Jump to content
Hundesonen.no

Anine

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Anine

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Som alle labradorer hiver hunden vår i seg mat før han rekker å se på den, og dette går som regel greit. Det hender han har brekt seg litt etter måltidene, men det er ikke ofte og et par ganger har alt kommet opp igjen. Igår skjedde det derimot en endring, etter måltid brakk han seg kanskje 15 ganger, men det kom ingenting ut. Dette har også skjedd i dag etter begge måltidene, og det skjedde også når han drakk litt vann. Han brekker seg mange ganger og lenge, men ingenting kommer ut. Det skjedde også nå på stuegulvet uten at han spiste/drakk noe, og det er en stund siden mat. Hva kan dette være? Han harker ikke sånn som han har gjort til vanlig hvis han har spist maten litt for fort.. Allmenntilstanden virker helt normal, og han er ikke forstoppet og går på do som vanlig. Han virket litt redd når det skjedde på stuegulvet isted og da kjente jeg at jeg ble skikkelig bekymra. Noen med erfaringer? Tenker å ringe dyrlegen å høre i morgen, men vil helst sove ikveld også (og helst ikke i hundesenga med vennen vår)
 2. Valpen vår på 10 mnd har begynt å halte og vi har vært hos både dyrlege og haltespesialist som har henvist oss videre til en bedre spesialist. Det spesialisten kom frem til var forkalkning og bryskdannelse på hælen på høyre bakfot. Dette var visst på et sted som var vanskelig å opperere og han er dermed sendt videre til en spesialist i Oslo. Er det noen andre som har opplevd dette på valpen sin og opplevd at han har blitt helt bra igjen? Veldig bekymret for at dette ikke kan ordnes. Alt annet sto bra til og foreløpig ingen tegn til AD eller HD.
 3. Anine

  Hjelp! 9 mnd valp halter etter en tur!

  Takk for tips, blir nok en tur til veterinæren over påske
 4. Anine

  Hjelp! 9 mnd valp halter etter en tur!

  Ja gikk heldigvis over men han har fått det igjen idag (ingenting ellers), men det virker ikke som om han har det vondt i det hele tatt for han er helt lik som ellers, og logrer med halen og koser seg. Viser ikke tegn til at det er vondt at vi tar på den, men han ønsker ikke å stå på den, og dermed halter han..
 5. Anine

  Hjelp! 9 mnd valp halter etter en tur!

  Det gikk faktisk over etter en natt med spvn så vi vsr veldig lettet. Dog etter en kort fjelltur igår (2t) så haltet han igjen idag, mer enn sist! Han har ikke haltet noe siden andre mars og det var akkurat samme fot..
 6. Hei, Idag var vi ute på jordet atmed huset vårt for å sette opp et telt vi tenkte å sove i inatt, det er en 30 cm dyp løssnø som vi tråkker igjennom for å komme til teltspotten. Labradoren vår på 9 mnd ble med, selve gåturen er 15 min hver vei, og vi brukte kanskje 30-40 min på å sette teltet opp. Deretter gikk vi hjem igjen å spiste middag. Etter middagsluren til valpen så merker vi at han halter på høyre bakben. Nedten så han ikke vil sette labben i bakken. Men når vi tar på fundt på hele poten så gir han ingen reaksjon, men han kvepper litt til høyt oppe bakerst på hofta. Er dette teng på påbegynt HD? Eller har vi slitt han ut for mye i dyp snø? Eller vsr det rett og slett for kaldt for potene hans i snøen? Hva skal vi gjøre? Noen som har opplevt noe lignende? Beklager lang post, men vi vil jo ikke at han skal ha det vondt.
 7. Anine

  Valpebiting +valpelek

  Godt å høre, vil jo helst gjøre alt rett, og kjedelig hvis lekingen fører til en agressiv hund senere! her i hus er det stort sett soving som foregår inne, hvertfall enda 😅
 8. Anine

  Valpebiting +valpelek

  Takk for svar! Har prøvd oss på valpelyd ogsp, men hvis vi blir oitt mer konsekvente på den er det kanskje det som skal til Vi bor i et leilighetskompleks, så valpene møtes bare på tisseturer i bakgården innimellom, men da ønsker de jo veldig gjerne å hilse på hverandre, og det er ikke mer enn i 5 min. For min del vil jeg helst ikke at de skal leke sammen da jeg synes det virker voldsomt, men sambo er uenig og mener jeg ikke har peiling på hvordan valper leker sammen (noe som forsåvidt stemmer), og at de må lære seg det. Men det er jo ikke normalt å bite hverandre til blods vel?
 9. Anine

  Valpebiting +valpelek

  Hei, har en labradorvalp på 3 mnd som biter en del, noe som i utgangspunktet ikke er så rart da det klør i tennene. Han har lært seg at han ikke får bite i møblene, men sliter dog litt med biting på mennesker og klær på mennesker. Det er sjelden han biter hardt (men innimellom slår han til). Tingen er at vi har en nabovalp på 4 mnd. Jeg synes leken mellom de virker voldsom men sambo mener det er slik valper leker, trekker seg litt unna og hiver seg inn igjen. Idag begynte nabovalpen å blø lett grunnet valpen vår. Er ikke leken for voldsom da? Hvordan vet vi at leken blir for mye for den lille valpen? Tar gjerne imot tips mot biting på mennesker også, men regner med dette blir bedre av seg selv når voksentennene kommer vi ignorerer og snur oss bort hver gang han tar tak nå. Evt bytter ut hånda/foten vår med en leke.
 10. Anine

  Hjelp! Vi vil ha labrador

  Tusen takk for tips, begge to! Vurderer sterkt tipset på valpelista, da må de vel følge retningslinjene for oppdrettere, ettersom de havna der Og ja, har ikke lyst å støtte verken Ørje eller tyrinfjord slik de holde på, så veldig glad vi gjorde litt research!
 11. Hei, Jeg og min samboer har endelig bestemt oss for å få en valp! Vi hadde bestemt oss for en privatperson i Ørje, men ser nå etter litt googling at kanskje de driver en såkalt "valpefabrikk" Da har jeg noen spørsmål, etter å sett oppdretterlisten til labradorklubben synes jeg det er svært vanskelig å finne frem til oppdaterte valpelister åog hjemmesider. Er det noen som vet om noen seriøse labradoroppdrettere/privatpersoner som har brune eller svarte labradorer som er leveringsklare innen 1 mnd? Da min samboer er hjemmeværende i 2,5 mnd så passer det perfekt med valp nå Setter pris på all hjelp vi kan få!
×