Gå til innhold
Hundesonen.no

Limo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  285
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

288 Excellent

4 følgere

Om Limo

 • Rang
  Bekjent

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Bestemmer bikkja når du må stå opp?

  Når Koda var ung kunne han finne på å vekke meg i helgene dersom jeg sov for lenge. Da la han hodet på sengekanten, og stirret på meg til jeg våknet Det er så rart at man våkner av å bli stirret på Når jeg lukket opp øynene stirret det to mørke øyne tilbake, og halen begynte å gå Da luftet jeg han, men gikk å la meg igjen dersom jeg fortsatt var trøtt. Nå er det ingen hunder som våkner før vekkerklokka ringer. Duva hadde en periode med stirring hun også, men nå sover hun til jeg står opp Dersom noen av dem våkner på natten lufter jeg dem for da vet jeg at det er noe som ikke stemmer.
 2. Så spennende Lykke til!
 3. 1.AK på jaktprøve

  Gratulerer så masse
 4. Bilen er en opel combo så jeg tror det skal gå greit med plass til buret Takk for svar Ah, ja da var de gjerne i største laget hehe. Takk for svar Ja, da er de på rundt samme størrelse Duva veier ca 13-14 kg og Koda ca 16,5 kg. Har ikke målt dem, men ingen av dem er spesielt store i forhold til standarden, så jeg tipper Duva er 44 cm, og Koda 46 cm. Da bør det vel gå greit med 50 cm bredde på hver Takk for svar
 5. Jeg har akkurat kjøpt meg ny bil, og da må hundene få seg nytt bilbur Problemet er at jeg ikke har peiling på hvor stort det bør være. Det er til to buhunder (hannhund og tispe), og det skal være et dobbelbur med skillevegg. Har sett litt på finn, og de burene som er interessante er rundt 100 cm i dybde, 100 cm i bredde (ca 50 hver), og rundt 70-80 cm i høyde. Holder dette? Bør jeg ha større eller mindre? De kommer til å bruke burene på trening, kurs og kjøring fra østlandet til vestlandet.
 6. Hvordan reagerer du på knurring?

  Nå har jeg bare hatt en hund som har knurret. Når Micro (dvergdachs) var ung og jeg hadde dusjet han så kunne han finne på å knurre når jeg tørket han. På den tiden trodde jeg at man måtte gi beskjed dersom hundene knurret, og jeg gjorde det. Det endte med at han tente på alle plugger og ble dritsint. Etter hvert fant jeg ut at jeg skulle late som ingenting dersom han begynte å tulle seg til, og han sluttet da med knurringen og godtok tørkingen (koste seg med det også) Han ble også veldig sint når jeg skulle skrape tannstein av tennene. Da knurret han noe forferdelig, og tok jeg ikke hintet så beit han. Her funket det ikke å bare late som ingenting, så jeg begynte derfor å gi han godbit for hvert eneste skrap jeg tok, og da gikk det greit å ta tannsteinen. Jeg lærte jo etterhvert at han ikke gjorde dette for å være vanskelig, men at han ble usikker og redd i disse situasjonene, og når han ble redd i disse situasjonene så gikk han i forsvar.
 7. Takk for at du delte @Marthe, og takk til dere andre som delte Hadde noen forferdelige timer i går, men heldigvis endte det godt
 8. Ulykkelige hunder

  Er det lenge siden hun har hatt løpetid? Tenker gjerne at det kan være innbilt dersom hun har hatt løpetid?
 9. Blondie & Tidi

  Så utrolig fine bilder
 10. Ånei, så forferdelig Håper virkelig de finner ut hva som er galt på NVH. Lykke til!
 11. DeepEyes Clash of Kings III - Geo

  Han er så søt Et skikkelig lykketroll ja
 12. Huff, så leit Men så bra at operasjonen gikk bra
 13. Alertness Storm Wizard aka Koios

  Herremin så nydelig
×