Jump to content
Hundesonen.no

Koivo

Medlemmer
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Koivo

 • Rank
  Nykommer
 1. Det er en kommentar/kronikk, og hun er jo kjent fra før av for å provosere. Jeg tror hun prøver å være litt morsom, men den treffer ikke meg heller.
 2. Koivo

  Om å ha hund og katt i samme hus :)

  Vi har fem voksne katter som ikke var vant til hund, tre av de tidligere hjemløse katter. Pga det var jeg skeptisk til å få tak i hund, men kjøpte valp i sommer etter å ha ønsket meg det i årevis. Og det har gått over all forventning. Noen av de mislikte ham sterkt i starten, men vi passet på å dele av mellom de to stuene våre i starten, så kattene hadde et rolig område, og nå går de overens alle. Vi deler fortsatt av litt, men de er ofte sammen også. Kattene vil jo gjerne være i sofaen med oss i TV-stua på kvelden de også. Han jager de litt ute hvis de løper, men kattene har begynt å skjønne at hvis de stopper, så stopper han også. De har uansett mange steder å komme seg unna på, og det er ingen jaging inne. Han har fått seg noen skikkelige kompiser i de også. (Ja, den katta er alt for feit, stadig på slanker’n, de andre er heldigvis ikke sånn)
 3. Koivo

  Finneren er vinneren?

  Hadde levert inn. Hadde et tilfelle i Vestfold i fjor, hvor en mann ble dømt til fengsel for å ikke ha meldt inn funn. Nå var dette snakk om 22 funn da, over flere år, men likevel. Effekten av dommen var at det plutselig eksploderte med innleverte funn, så var tydeligvis en del som fikk kalde føtter.
×