Gå til innhold
Hundesonen.no

Hannah

Medlemmer
 • Innholdsteller

  165
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

25 Excellent

Om Hannah

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 30. Desember

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Samojed
 • Mine dyr
  18 måneder gammel hannhund

Nylige profilbesøk

915 profilvisninger
 1. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Førstemann til mølla! 20% avslag på kjøp av valp🙄🤦🏻‍♀️
 2. Hei, har en samojed hannhund på rundt 20 kg, og ser etter en god trekksele til ham. Har sett og hørt litt rundt og har blant annet fått anbefalinger på seler fra manmat, troll, minipina, seleverkstedet. Noen som har noen erfaringer med seler fra disse merkene? Eller som kanskje har seler fra flere enn en av dem og kan sammenligne?
 3. Leke riktig

  Når man belønner hunden kan man belønne med ros, kos og leker. Men når man skal belønne ved å leke med hunden, for eksempel ved drakamp der du har en leke i snor, hvordan leker man da med hunden uten at det blir feil? Altså at det ikke blir for alvorlig der hunden rykker og knurrer, og vil virkelig ikke slippe leken fordi det er «hans»?
 4. Kontakt i ringen

  Når man er på utstillinger er det jo mange hunder og mye lyder, altså mange forstyrrelser. Og når vi er i ringen sliter vi veldig med fokus og konsentrasjon. Hodet snues i alle retninger, og alt er mye morsommere enn å fokusere på meg. Godbiter og leker er totalt uinteressant, så spørsmålet er: hvordan kan jeg få bedre kontakt med hunden i situasjoner der det er andre hunder og forstyrrelser?
 5. Tall bak rasenavn

  Takk for svar😊 Hvilken «funksjon» har nummeret?🤔 Betyr det noe spesielt?
 6. Tall bak rasenavn

  Hei, noen som vet hva tallene bak rasenavnet betyr?🙈
 7. Vet ikke hva dette trikset kalles, men noen som vet hvordan man går frem for å lære det?🙈
 8. Har tidligere hatt problemer med hjemme alenetrening på grunn av seperasjonsangst, og hadde kommet ganske langt i prosessen, før vi nå nylig fikk tilbakefall, og må begynne helt fra scratch igjen. Fikk anbefalt fra veterinær å prøve zylkene og adaptil under tilvenningen, og lurte på om noen har prøvd disse produktene, og hva resultatet ble. Ble det noen effekt, hvor stor?
 9. Fra svart til rosa snute

  Okei, men føler at det har kommet litt mer nå når det begynner å bli sommer, liksom først nå jeg har lagt merke til det. Gjennom hele vinteren var den svart, men så lenge det ikke er noe farlig eller uvanlig, så gjør det vel ikke så mye😅
 10. Fra svart til rosa snute

  Ja, det er slik snuten hans begynner å bli🙈
 11. Fra svart til rosa snute

  Samojeden min har begynt å skifte farge på snuten. Den var helt kullsvart, men nå har den begynt å bli delvis rosa. Noen som vet hvorfor, og om snuten nå alltid kommer til å være rosa, eller om den kan bli svart igjen? Eventuelt hvordan?
 12. Hvordan fange løs hund?

  Har dere noen tips og triks til hva man kan gjøre hvis man mister hunden sin? Tenker da på at du for eksempel mister lenken, hunden smetter ut av døra, vrir seg ut av halsbånd/sele etc. og du ikke har så god innkalling på hunden. For hvis du løper etter den, løper den jo enda lengre unna, men hvis du går i fra den eller ikke gjør noe, og du har en hund som er veldig uavhengig og bare kan ta seg en tur, så drar den jo bare av sted. Så hva gjør man i en slik situasjon?
 13. Blodspor - praktiske spørsmål

  Hvordan lærer/trener man hunden til å gå blodspor? Hvordan begynner man, og hvordan vet man at det er den lukten de går etter?
 14. Hjelp til kloklipping

  Trenger tips til hvordan jeg skal klippe klørne til en spinn vill hund. Han liker virkelig ikke å få klørne klippet, og spreller som en fisk mens han biter etter hånden min (ikke hard). Det er helt umulig og holde poten fast når han nærmest ruller rundt på gulvet for å slippe, og godbiter er helt uinteressant. Jeg tar kloklipping etter vi har vært på lang tur slik at han skal være roligere, men han blir fortsatt helt hysterisk. Prøver å ta en klo nå og da, men selv en klo er helt umulig slik han vrir og vrikker på seg. Han prøvd å «kose» med potene og ta på dem uten å klippe klørne slik at han skal bli vant med det, men ser ikke ut til å ha noen effekt.
 15. Olje til hund

  Har dere noen anbefalinger for oljer til hund? Tenker da på omega 3 oljer, fiskeolje, lakseolje, selolje etc. som ikke er så dyrt? Akkurat nå gir jeg ham omega 3 olje som jeg har kjøpt hos veterinæren til rundt 350kr, men synes den varer så kort i forhold til prisen :/
×