Gå til innhold
Hundesonen.no

Mira2.0

Medlemmer
 • Innholdsteller

  145
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mira2.0

 1. La burdøra være åpen, det vil ikke gjøre noen stor forskjell. Men hvis du lar hunden ligge i sofaen kan det bli at den får masse korreksjon når den prøver det samme hjemme. Det blir urettferdig, tenker jeg.
 2. Kjole eller skjole?

  Jeg er så gammeldags at jeg gremmes over at kjole blir skjole.
 3. Akkurat nå APRIL

  Vært alene et år nå. Bare pm meg om det er noe du lurer på, eller om du trenger å gå ventilert litt. *klemme på*
 4. Interiør og oppussing

  @Annik hahaha, jeg leste fryktelig feil, jeg leste 500,- som 500´. Det er bare en forskjell på 499 500,- det Jeg synes det er så kult at man kan gjøre stor forskjell uten å sprenge banken eller vinne i lotto, det ble kjempefint
 5. Tråden om hest..

  Jeg heller også til at den ikke bør på beite. Slanking, trening, beitemaske og ingen tilgang på eng er et must. Har den blitt sjekket for ems/ppid?
 6. Norrønt og tekstforståelse er to ting elevene fint kan ha i pensum. Jeg skulle ønske vi kunne hatt mer fokus på dannelse og allmennkunnskap i skolen. Ønsker vi å ha reflekterte, tenkende mennesker i samfunnet så må vi ikke bare tenke på hver lille del av pensumet isolert sett. Religiøst kosthold kan bidra til mer kulturell forståelse, det er ikke dumt. Jeg er vernepleier, som liker filosofi, har også en del studiepoeng i økonomi, regnskap og markedsføring. Elsker å lese, ikke bare skjønnlitteratur. Gjerne kronikker fra både inn og utland. Og vet dere hva? Alt sammen er meg til nytte i hverdagen.
 7. Tråden om hest..

  Jeg hadde varmblods hingsteføll for tre år siden. Håndtere som voksen hest er tingen, altså leie, binde opp og visitere. Behøver ikke hver dag, heller ikke mange minuttene av gangen.
 8. Tråden for bioposer

  Hvis de blir til mikroplast er det jo ingen vits med nedbrytbare poser i det hele tatt?
 9. Akkurat nå APRIL

  Jeg hadde med barn i begravelse til svigermor i fjor, da på 2 år og 6 år. Det gikk veldig bra, de fleste synes det er godt å både se og høre barn i en så sorgtung stund.
 10. Akkurat nå APRIL

  Jeg vil ha noe som erstatter sigaretter. Hvilken damper er bra? Kan jeg kjøpe juice fra hvilken som helst leverandør? Skikkelig nemlig
 11. Akkurat nå APRIL

  God morgen. Her er alt ved det vante, unger på vei opp og avgårde. Igår surfet jeg rundt etter e-sigaretter med nikotin, det var ikke enkelt. Det er et hav av uttrykk, masse nettsider osv. Noen her som kan dette? Ellers blir det en ny dag med husarbeid er jeg redd, har hopet seg opp litt mens jeg har vært syk.
 12. Hvordan "ser" du år, måneder og uker?

  Året er delt i tids-strekker, omtrent som tunneler. Januar til ca mars/april går nedover, så en liten knekk/sving før fortsatt nedover mai, juni-august er en ny tunell som går rett frem. September til oktober er en svak stigning, så en knekk før bratt stigning opp til nyttår. Kvartaler er vanskelige, de må jeg telle meg frem til. Mine skiller i året er i april, i mai, i september og i oktober (ikke tre og tre mnd altså).
 13. Kva meiner DU bør være med på eit kvalpekurs?

  På kurset jeg likte best trente vi først kontakt, så helt enkle ting som sitt, bli, ved fot og innkalling. Vi fikk mye hjelp mens vi trente, ofte delte vi oss i to så hundene lå i bilen mens vi hjalp hverandre med innkalling f.eks. Det jeg lærte der har vært med meg siden. Vi gikk fire-fem kurs hos samme arrangør, fra valpekurs til sporkurs. Jeg kom med en jack russel, de fleste hadde dobermann. Min lille terrier var et lite lydighetsgeni, utrolig kul hund å trene med. Mye fordi vi fikk god hjelp og mulighet for å finne mestring. Han elsket kurs!
 14. Akkurat nå APRIL

  Her er det over en meter snø, kjørte på snødekt asfalt før i dag. Surt, med snøvær før i dag. Vil ha barmark! For første gang har takras på stallen ødelagt gjerdene, og de står flere meter unna stallen. Lei snø nå.
 15. Nei, men det hender prince flyffy careem får. De hjelper hester i Egypt, gir opplæring oc hjelp til de som bor der slik at de kan ta bedre vare på hestene de er avhengige av.
 16. Det er forskjell på en 12åring og en på 17. Men jeg håper at grensen for inngåelse av ekteskap i Norge blir satt ved 18 år, at unntaket blir fjernet. Jeg synes det er vanskelig å komme med konkrete forslag til hva man gjør med allerede inngåtte barneekteskap. Vil tro at man må sette en nedre aldersgrense for når et ekteskap vil være gyldig i Norge. Og at man står klar for å ta vare på de barna som da trenger bosted, omsorg og oppfølging. Hvis det ikke er et godt alternativ vil nok mange vurdere det slik at det er tryggest å forbli i et ekteskap. Jeg vil ikke være negativ til at ekteskap hvor den ene parten er under 18 blir oppløst/ugyldig i Norge, og at omsorgen for barnet blir en offentlig oppgave. Om det er en god løsning vet jeg ikke. Vi skal heller ikke glemme at ekteskap er i mange land en forutsetning for å være nogenlunde trygg og kunne ha et minimum av mat, husly osv. Det gir en annen vinkling opp mot frivillighet.
 17. Erfaringer med belgisk fårehund?

  @Frida og fuglehundene du beskriver en hund som jeg vil ha! Den driven, den lysten til å være med og arbeidslyst/glede. Utrolig skjønn valp! Når a´mor skal ha hund da blir nok denne rasen vurdert, altså. (Har en super barnevennlig hund nå, ingenting i veien med henne, men hun mangler alt det du beskriver)
 18. Akkurat nå APRIL

  Det så ubehagelig følelse, det. Har sittet noen ganger og lurt på om jeg er på rett sted
 19. Akkurat nå APRIL

  Uff, så leit Kondolerer til deg og dine
 20. Akkurat nå APRIL

  Håper det er noen i din nærhet som kan gi dere litt avlastning. Litt langt herfra, dessverre :/
 21. Virker som det var sunt å ha en stund uten moderering, det fikk frem en del grums. En liten påminner: dette er kun et forum. Den virkelige verden er ikke her. Dette er en plass for skravling, sånn relativt anonymt med en felles interesse, nemlig hund. Uansett bør man ha samme normer for oppførsel her som ellers i verden.
 22. Så klart en hund tåler et spontant og kraftig nei hvis den skal til å tygge på en strømførende ledning! Jeg har ikke gått inn for å lære min nei som en stopp-kommando, men det fungerer som det likevel. Å trene inn en god slipp-kommando er gull verdt, bare finne god nok belønning (bytte med hunden). Mange hverdagslige ting faller på plass av seg selv, hunden er levende, ikke en maskin som skal programmeres viktig å belønne det dere ønsker, det er viktigere enn å få bort ting som er uønsket. Finn noen få grunnregler, resten kommer av seg selv. (Grunnregel kan være å sitte og vente til alle er klare for ut døren, eller at kjøkkenet er off limits under matlaging etc).
 23. I retningslinjene står det at den gamle historikken følger med ved ny innmelding. Og ja, det var et annet nick da tråden ble laget.
 24. Det moderatorfrie forumet har ca 800 medlemmer, dette har ca 12 000. Det gir utslag på aktiviteten. Om moderator-rollen vet jeg ingenting. Men at det er enighet om hvordan det skal håndheves er vel første pri for å få det til å fungere?
×