Gå til innhold
Hundesonen.no

Mira2.0

Medlemmer
 • Innholdsteller

  170
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mira2.0

 1. Jeg tror (håper jeg tar feil!) at et annonseforbud bare vil gjøre at flere kattunger blir satt ut i naturen, satt igjen i kasser i tunneler, kastet i containere osv, med de fæle konsekvensene det har. Jeg tror på avliving av løskatter. Mange av dem er så sky og redde mennesker at jeg klarer ikke helt se dyrevelferden i omplasseringer. Med skader, sykdommer og mye annet som krever håndtering før en redd katt stoler på noe menneske, nei det synes jeg er leit å se. Frykt over tid er ikke noe bedre enn fysiske skader.
 2. Det jeg har markert er jeg helt enig i, det er forferdelig. Heldigvis er både chip og kastrering mer utbredt nå, enn da jeg var liten. Jeg vokste opp på landet og det krydde av løskatter. Nå er det sjelden å se (bor på samme sted). Men et forbud mot å annonsere kattunger vil ikke løse floken. Jeg er for at løskatter avlives.
 3. Her tror jeg du tar feil. Det vil nok bare medføre at kattekull blir kastet i en sekk og druknet, eller får en hammer i hodet på hoggestabben. Det er, for mange, enkelt og billig.
 4. Jeg har sett mange av de antitrekk-selene, de har feste foran på brystet. Betyr det at andre seler med festering foran har samme funksjon?
 5. Vil unngå løpetid

  Første løpetid her var fæl. Men den neste var bare grei. Truse løste mye med søl. Og humøret var nesten normalt på andre løpetid, på den første gikk hun som et deprimert troll. Har hatt tisper før hvor jeg knapt har merket løpetid. Så heller det to ganger i året enn hanhund som skal markere overalt.
 6. Underlag i bur som tåler mye

  http://haugen-tre.no/valdresmatta_akematte/ Kanskje en slik? Med vaskbart trekk på?
 7. Avlivning av hund, med barn i familien

  Her i våres måtte vi avlive hunden vår. Barna mine er 3 og 7 år gamle. Jeg forklarte på forhånd hvorfor det var nødvendig, at det var fordi hunden var gammel og ikke hadde det bra lengre. Avlivingen fikk de ikke være med på, men etterpå fikk de se hunden og klappe på den. Full begravelse med sanger og blomster, stor sorg. Etterpå var det greit. De savnet hunden lenge (fortsatt), men de fikk utløp for sorgen med begravelsen og taklet det kjempefint.
 8. Trekking av melketann og fuglespising

  Jeg spurte i sommer om ormekur grunnet stort inntak av diverse gnagere. Veterinæren sa at det ikke var nødvendig med mindre det var noe som gav mistanke som vekttap, dårlig pels e.l.
 9. Jeg slipper min. Jeg er liten av vekst, og går ikke i mellom. Sjelden det er noe problem, svært få hunder vi møter på her, og de fleste er i bånd eller under kontroll løse. Naboen har en setter som er ofte løs uten kontroll, kommer den løpende slipper jeg min. Det fungerer helt fint. Men den hundeeieren TS møtte på hadde fått høre det så øra flagra! Og jeg hadde krevd navn slik at det kunne blitt anmeldt. Barn kan finne på å ta tak i en sele eller et halsbånd og da er et bitt ofte mer alvorlig (grunnet at barn er mindre av størrelse). Jeg avlivet min terrier for mange år siden fordi han var farlig for andre mennesker, noe så lumsk har jeg sjelden sett. Og det var mitt ansvar å holde andre trygge for ham.
 10. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  De som tar kontakt er ikke nødvendigvis folk som burde ha dyr, de heller? Jeg ser på det å lage en annonse for ønskes kjøpt er aktivt og tyder på at det er mer gjennomtenkt enn å falle for et bilde på impuls. Og man blir ikke god på hund av seg selv, det må være lov å begynne et sted. Jeg har sjekket mye omplasseringsanonnser og kom frem til st det var mye dårlig rundt om. Utrolig mye dårlig helse, høy alder og mentale brister.
 11. Akkurat nå Mai 2018

  Jeg står som pålogget hvis pcen står på selv om jeg ikke ser på den. Og lese og så svare når jeg har tid forlanger jeg at mine venner tåler. Det har ingenting med hvor viktige de er for meg. Så ikke ta det personlig. Kos deg med brusboksene
 12. Hjerneblødning\hjerneslag

  Håper på rask bedring
 13. Nekte å behandle hund?

  Lykke til med operasjon!
 14. Jobbsøking

  Som vernepleier kan du jobbe på dagtilbud, i psykisk helse, på skole, i nav, på tildelingskontor, som avdelingsleder i forskjellige tjenester osv. Det er mange muligheter utover å jobbe i bofellesskap. Bare av de jeg kjenner så jobber 7 bare dagtid, en i barnevern.
 15. Hovedprinsippet mitt er at jeg holder kjeft med mindre: det er klart en sak for mt/politi, det er fare for akutt skade der og da eller jeg blir spurt om råd. Kjenner altfor godt til geskjeftige «tribuneryttere» fra hestemiljøet :/ jeg ser en situasjon uten å se bakgrunn, foranledning eller kjenne til hele bildet, viktig å ikke dømme for raskt. Ved bekymring kan man ta en prat. Hadde noen beskyldt meg for å ikke gå tur med bikkja bare fordi de ikke hadde sett oss, hadde jeg blitt grinete og bedt dem holde kjeft. Men nå er jeg en sur gammel dressurtante, også da
 16. Hund og katt - er det håp?

  Hvordan gikk det? Med både kjæreste, hund og katt?
 17. Jobbsøking

  Jeg jobber ikke med sykdom og jeg har alle muligheter til å jobbe 8-4. Jeg jobber mest med livskvalitet og en god hverdag. Pleie er uaktuelt for meg.
 18. Akkurat nå Mai 2018

  @Raksha styr unna alt som kan minne om forfangenhet, blir en av mine forfangne får de blyterapi tvert. Og ja, ingen kødder med barn. Håper hanen smaker godt
 19. Jobbsøking

  Jeg har to bachelorgrader og litt mer innen regnskap i tillegg. Første fagfelt var økonomi og markedsføring, null sjans til å få jobb, i hvert fall ikke fast. Søkte over hele østlandet, fikk noen få intervju, men ingen tilbud om jobb. (dette var rett etter finanskrisen ). Jobbet mye som vikar i tjenester for utviklingshemmede, og tok vernepleie på deltid som godt voksen etter mange år som ufaglært. Fast jobb var på plass innen ett år, hadde jobb hele tiden under studiene. Elsker jobben min også Kjører riktignok 45 min hver vei, men liker turnus og arbeidsplassen min er ryddig og faglig sterk. Fungerer bra selv om jeg er alene med to barn, en hund, katt og to hester.
 20. Alternativ til V&H, råforing.

  Felleskjøpet her fikk ikke bestilt 14 kg, eller 17 kg blokk fra provit. De slet med leveransene, sa dem i dag da jeg spurte. Dyrebutikken her har bare v&h, men hageland hadde provit 14 g. Nærmeste pølsemaker her har avtale med norweagian polar, sjekk lista over fjernlager?
 21. Akkurat nå Mai 2018

  Det halsbåndet likte jeg! Hvor har du fått tak i det?
 22. Akkurat nå Mai 2018

  Jeg fant frem høvelen selv i dag, vært en lang og kald vinter 😂
 23. Den store baby- og barntråden 2018

  Det er en irrasjonell reaksjon fra meg, fullstendig klar over det. Men jeg ble truffet av at disse mammaene hadde mulighet til å ha bekymringer for ingenting, fikk ha kroppen i fred, kunne reagere på bagateller. Jeg var aldri full av glede når jeg fikk barn, hadde ikke mulighet til å være i noen «boble», osv. Som sagt, helt irrasjonelt. Det som programmet viser blir for meg litt langt unna min virkelighet.
 24. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg så den i går, jeg kjente meg absolutt ikke igjen. Jeg ble egentlig litt sur på det programmet.
 25. Er det viktig gå på kurs egentlig?

  Ja, det vil jeg si. Jeg har hatt stor nytte av de kursene jeg gikk da jeg fikk hund alene for første gang. Det gir timing og struktur på det du ønsker at du og hunden skal gjøre sammen. Gøy og sosialt er det også Kanskje du oppdager evner hos hunden din du ikke trodde den hadde?
×