Gå til innhold
Hundesonen.no

Mira2.0

Medlemmer
 • Innholdsteller

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mira2.0

 1. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  De som tar kontakt er ikke nødvendigvis folk som burde ha dyr, de heller? Jeg ser på det å lage en annonse for ønskes kjøpt er aktivt og tyder på at det er mer gjennomtenkt enn å falle for et bilde på impuls. Og man blir ikke god på hund av seg selv, det må være lov å begynne et sted. Jeg har sjekket mye omplasseringsanonnser og kom frem til st det var mye dårlig rundt om. Utrolig mye dårlig helse, høy alder og mentale brister.
 2. Akkurat nå Mai 2018

  Jeg står som pålogget hvis pcen står på selv om jeg ikke ser på den. Og lese og så svare når jeg har tid forlanger jeg at mine venner tåler. Det har ingenting med hvor viktige de er for meg. Så ikke ta det personlig. Kos deg med brusboksene
 3. Hjerneblødning\hjerneslag

  Håper på rask bedring
 4. Nekte å behandle hund?

  Lykke til med operasjon!
 5. Jobbsøking

  Som vernepleier kan du jobbe på dagtilbud, i psykisk helse, på skole, i nav, på tildelingskontor, som avdelingsleder i forskjellige tjenester osv. Det er mange muligheter utover å jobbe i bofellesskap. Bare av de jeg kjenner så jobber 7 bare dagtid, en i barnevern.
 6. Hovedprinsippet mitt er at jeg holder kjeft med mindre: det er klart en sak for mt/politi, det er fare for akutt skade der og da eller jeg blir spurt om råd. Kjenner altfor godt til geskjeftige «tribuneryttere» fra hestemiljøet :/ jeg ser en situasjon uten å se bakgrunn, foranledning eller kjenne til hele bildet, viktig å ikke dømme for raskt. Ved bekymring kan man ta en prat. Hadde noen beskyldt meg for å ikke gå tur med bikkja bare fordi de ikke hadde sett oss, hadde jeg blitt grinete og bedt dem holde kjeft. Men nå er jeg en sur gammel dressurtante, også da
 7. Hund og katt - er det håp?

  Hvordan gikk det? Med både kjæreste, hund og katt?
 8. Jobbsøking

  Jeg jobber ikke med sykdom og jeg har alle muligheter til å jobbe 8-4. Jeg jobber mest med livskvalitet og en god hverdag. Pleie er uaktuelt for meg.
 9. Akkurat nå Mai 2018

  @Raksha styr unna alt som kan minne om forfangenhet, blir en av mine forfangne får de blyterapi tvert. Og ja, ingen kødder med barn. Håper hanen smaker godt
 10. Jobbsøking

  Jeg har to bachelorgrader og litt mer innen regnskap i tillegg. Første fagfelt var økonomi og markedsføring, null sjans til å få jobb, i hvert fall ikke fast. Søkte over hele østlandet, fikk noen få intervju, men ingen tilbud om jobb. (dette var rett etter finanskrisen ). Jobbet mye som vikar i tjenester for utviklingshemmede, og tok vernepleie på deltid som godt voksen etter mange år som ufaglært. Fast jobb var på plass innen ett år, hadde jobb hele tiden under studiene. Elsker jobben min også Kjører riktignok 45 min hver vei, men liker turnus og arbeidsplassen min er ryddig og faglig sterk. Fungerer bra selv om jeg er alene med to barn, en hund, katt og to hester.
 11. Alternativ til V&H, råforing.

  Felleskjøpet her fikk ikke bestilt 14 kg, eller 17 kg blokk fra provit. De slet med leveransene, sa dem i dag da jeg spurte. Dyrebutikken her har bare v&h, men hageland hadde provit 14 g. Nærmeste pølsemaker her har avtale med norweagian polar, sjekk lista over fjernlager?
 12. Akkurat nå Mai 2018

  Det halsbåndet likte jeg! Hvor har du fått tak i det?
 13. Akkurat nå Mai 2018

  Jeg fant frem høvelen selv i dag, vært en lang og kald vinter 😂
 14. Den store baby- og barntråden 2018

  Det er en irrasjonell reaksjon fra meg, fullstendig klar over det. Men jeg ble truffet av at disse mammaene hadde mulighet til å ha bekymringer for ingenting, fikk ha kroppen i fred, kunne reagere på bagateller. Jeg var aldri full av glede når jeg fikk barn, hadde ikke mulighet til å være i noen «boble», osv. Som sagt, helt irrasjonelt. Det som programmet viser blir for meg litt langt unna min virkelighet.
 15. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg så den i går, jeg kjente meg absolutt ikke igjen. Jeg ble egentlig litt sur på det programmet.
 16. Er det viktig gå på kurs egentlig?

  Ja, det vil jeg si. Jeg har hatt stor nytte av de kursene jeg gikk da jeg fikk hund alene for første gang. Det gir timing og struktur på det du ønsker at du og hunden skal gjøre sammen. Gøy og sosialt er det også Kanskje du oppdager evner hos hunden din du ikke trodde den hadde?
 17. Dorwest Garlic and Fenugreek

  På hest gir store mengder hvitløk anemi. Gurkemeie er betennelsesdempende på laboratoriet, men tas ikke særlig opp i kroppen, selv ikke i blanding med olje og pepper som noen påstår. Jeg gjør ingenting for å forhindre flått, er lite av det her. Bodde lengre sør, gjorde ikke noe da heller utover å gå over dyrene ofte.
 18. Lengde på hundenes klør

  Villhester har ikke fine høver, men tilpasset det klimaet de bor i. De får også vanskapte høver, men har mer bevegelse så de ikke blir altfor lange.
 19. Akkurat nå Mai 2018

  Det er lov å klage litt her, ikke sant? Unghunder, ass. Nå har krapylet funnet ut at hun skulle eie sofa og teppe, ergo brukes kvelden til oppdragelse. Har på henne bånd, sperret av mesteparten av sofaen, sitter i den selv. Hun gjør omtrent hva som helst for å vinne den tilbake, men jeg har "tuktet" verre ting før og er ekstremt vrang av meg. (Tar ikke i henne fysisk altså, bare for å ha avklart det) Nå ligger hun og slapper av på gulvet ved beina mine, så tror vi har kommet et stykke Men hun her er så mye tøffere enn jeg er vandt med, hun er fysisk også. Men vi har fremgang i massevis fra i høst og frem til nå. Intens biting i bånd er vi ferdige med, rapping av sko er nesten borte, raptuser inne er sjeldne osv. Neste gang vil jeg nok ha valp, ikke en som er så gammel som fem måneder.
 20. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg likte den, men likte bedre meitai. Den har lengre brukstid også. kan brukes fra dag 1 og til de ikke vil lengre. Ikke Google. Kroppen er fantastisk og klarer det utroligste! Det gror fort og stort sett uten komplikasjoner. Jeg fikk masse infeksjon, men antibiotika tok knekken på det. Tunge uker, men ingen plager i etterkant.
 21. Intens hund, uredd katt

  Katten har bare bodd her en uke. Jeg er bare bekymret for at hunden ser på pus som godbit, ikke familiemedlem Men jeg har ikke mistet håpet ennå, og vi har ikke hatt noen situasjoner hvor hunden har fått jage katten. Får bare ha is i magen og ta tiden til hjelp.
 22. Intens hund, uredd katt

  Vi har fått en omplasseringskatt, en bengaler. Nydelig, trygg og sosial. Regjerer i andre etasje, trappegrind i toppen av trappen. Hun er veldig lite redd for hunden vår, en unghund på 14 mnd. Hunden er intenst opptatt av pus, og gjør utfall mot grinden (små utfall ) om pus kommer nærme nesa. Ellers er hunden rolig og seg selv innendørs. Hvordan legge til rette for at de skal kunne gå overens?
 23. Intens hund, uredd katt

  Hunden går greit sammen med pusen hos eksen, det er ikke noe problem, der har pus tilfluktsted i andre etasje slik som her. Der bare slipper jeg henne inn uten å tenke på hvor pus er, har gått helt fint hele tiden. Vår pus ville kose nesa til hunden, det trigget et utfall (som ikke ble noe av grunnet grinda). Da trekker pus seg bare unna. Ligger og vrir seg på gulvet 20 cm unna Til nå har jeg ignorert alt, ikke gjort noe ut av det. Minuset her er at hunden er 30 kg og kan gjøre stor skade før pusen får tatt igjen. Enn så lenge satser jeg på at pus er smart nok til å passe seg. De får ikke løpe løse i huset når jeg er borte, de er atskilt da.
 24. Akkurat nå APRIL

  Dårlig ide, men du så gøy Liker ommøblering
 25. Jeg er ikke særlig aktiv. Jeg har fått slettet innlegg uten å vite hvorfor, tråder stenges i mine øyne på tynt grunnlag og jeg synes det er fryktelig vanskelig å se hvor grensen er satt her inne. Så jeg bruker det mest som et oppslagsverk i hundespørsmål, diskutere her er gjør jeg ikke. Regner med at kanskje flere tenker sånn?
×