Gå til innhold
Hundesonen.no

Mira2.0

Medlemmer
 • Innholdsteller

  181
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

441 Excellent

Om Mira2.0

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Kort, men lang nese
 1. Akkurat nå - november

  Stiftet bekjentskap med en breton i dag, første gang jeg ser en live. Og for et sjarmerende vesen! Ble rent forelsket jeg Var bare en hund som hadde rømt, så eieren hentet ham ganske fort. Hjalp ikke at eieren var kjekk også Men er bretoner typisk vennlige, sosiale med både hunder og folk, avslappede inne og veldig "tilgjengelige"? Eller var denne bare en liten sjarmklump som er utypisk?
 2. Ditt siste kjøp?

  @Fjellhammer så fin! Jeg sikler også på en slik, men det blir ikke før til neste år. Kjempefornøyd i dag, fikk kjøpt en ny kløv på bruktmarked i dag. Den hun hadde er litt for stor, og denne passet bedre.
 3. Akkurat nå - november

  Da kan vi aldri reise på kurs Pigg til sko finner du på felleskjøpet, koster ikke all verdens Akkurat nå er jeg uhorvelig lei unghund. Stjeler som en ravn (jada, vet at det er min feil ), og ingen kommandoer sitter lengre. This to shall pass, bare jeg får opp kreativiteten litt og gir henne flere utfordringer
 4. Alkohol rundt hunden

  Jeg henger meg litt opp i to ting du skriver: "det har kommet meg for øret" og at du tenker ditt om hvorfor de holder seg hjemme. Du vet kanskje ikke så veldig mye om hva som egentlig er situasjonen? Men du har en del antagelser. Vær forsiktig med hvilke briller du tolker ting gjennom. Berusede mennesker er ikke noe min hund reagerer på, og jeg kan fint ta meg noen glass rødvin selv om hunden min er hjemme. Jeg hadde ikke tenkt noe mer over det når det ikke forekommer vill festing når de passer hunden.
 5. Egentlig er det ikke så viktig om det gjelder alle polarhunder, eller mange andre hunder. Hvis hunden din kommer løs ved et uhell så kan det skje alle, og er veldig beklagelig. Skjer det på grunn av at gjerdet er dårlig burde du kanskje ha gått over det i forkant. Men slipper du hunden din løs og den tar sauer eller andre dyr, ja da har du bommet stort. Om du ikke trodde at hunden din hadde det i seg, det er helt uvesentlig. Jeg synes ikke det finnes noen gode unnskyldninger hvis hunden blir sluppet løs og så skader sau. Konsekvensen for hundeeier burde blir den samme uansett. Så lenge konsekvensene av slike hendelser ikke svir ordentlig så vil det alltid være noen som mener at det er bondens feil som ikke passer godt nok på sauene sine, eller som mener at deres koselige kjøter ikke kan skade noen.
 6. Første løpetid?

  Det kan endre seg stort til neste gang. Første løpetid her var grusomt! Hun ryddet ikke etter seg i det hele tatt, jeg vasket gulv tre ganger per dag. Neste løpetid var helt noe annet, nesten ikke noe søl i det hele tatt. Så ikke mist motet ennå
 7. Å anbefale eller fraråde oppdrettere

  Dette er egentlig galskap. Det blir veldig vanskelig å orientere seg i et rasemiljø når det er forbudt å nevne at noen ikke bryr seg om HD-status (og da sikkert en hele del annet helsemessig), kanskje opptrer uredelig og så videre.
 8. Å anbefale eller fraråde oppdrettere

  Og jeg trodde hestemiljøet var kokkelimonke Er ikke rart folk ikke vil være aktive i noe miljø når det er slik.
 9. Å anbefale eller fraråde oppdrettere

  Hvilke konsekvenser kan en snurt oppdretter komme med?
 10. Løken gård

  Det er nok helt riktig. Lett å la seg rive med av følelser, ingen liker tanken på at dyr lider. Men hvis man ser på de fakta som finnes er det ikke nødvendigvis slik at den første følelsen man får er riktig. Faktasjekk er en fin side.
 11. Å anbefale eller fraråde oppdrettere

  Det er veldig vanskelig å sjekke ut en oppdretter om ingen vil si noe konkret. Kan man vise til konkrete ting både positivt og negativt er da ikke det farlig å si noe om? Det må enhver som driver med salg av varer og tjenester kunne tåle. Og de fleste hundeeiere kan være uheldige med individet, men være fornøyd med oppdretter likevel. Det kan være god oppfølging både i forkant og etterkant av valpekjøp, det kan være åpenhet om helsestatus osv som teller klart positivt selv om individet man kjøper viser seg å være "skrap". Uheldige kan alle være. Hvilke kvaliteter en oppdretter fokuserer på burde ikke være farlig å snakke om heller, bare gjøre det lettere å velge.
 12. Jeg er utrolig lei av alle med løse hunder her jeg bor, ingen av dem har kontroll (unntatt en dame som jogger med en spaniel og naboen med sheltie). Jeg har bånd både i halsbånd og sele når jeg går der det er mye sau, og passer ellers på som en hauk. Eneste som hadde fungert er om hundene blir avlivet, det er det eneste som svir nok. Ja, det er ikke bikkjas feil, men dyr lider grunnet idioteiere hver eneste dag. Mister du bikkja, slipper den løs eller annet og den tar husdyr, ja da mister du hunden din. Raseforbud vil nok ikke løse noen ting. Jeg forstår bonden her veldig godt, og ordbruken hans er bare uttrykk for frustrasjon over tapet han har lidd. Det er ikke mye å henge seg opp i, mener jeg. Om han sier store og aggressive hunder, og vi vet at det er en hund som handlet på instinkt, det er ikke så nøye.
 13. Gris er visst vanskelig å bolte, altfor stor sjanse for feil. Noe jeg har hørt fra flere (vetrinærer, gamle folk og slaktere).
 14. Crockpot/slowcooker - oppskrifter!

  Denne tråden var spennende! Hvilken slowcooker anbefales? Vi er en voksen og to barn til vanlig.
 15. Jeg tror (håper jeg tar feil!) at et annonseforbud bare vil gjøre at flere kattunger blir satt ut i naturen, satt igjen i kasser i tunneler, kastet i containere osv, med de fæle konsekvensene det har. Jeg tror på avliving av løskatter. Mange av dem er så sky og redde mennesker at jeg klarer ikke helt se dyrevelferden i omplasseringer. Med skader, sykdommer og mye annet som krever håndtering før en redd katt stoler på noe menneske, nei det synes jeg er leit å se. Frykt over tid er ikke noe bedre enn fysiske skader.
×