Gå til innhold
Hundesonen.no

Mira2.0

Medlemmer
 • Innholdsteller

  198
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

452 Excellent

Om Mira2.0

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Kort, men lang nese

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mira2.0

  "Kamphunder.."

  Det er så skummelt, det der. Bra det gikk såpass bra som det gjorde, det kunne vært mye verre. Jeg har også erfaring med pitbuller. Opplevde dem som trivelige og koselige hunder, men eierne har vært veldig tydelige på at de ikke har fått leke med andre hunder, ei heller vært løse hjemme sammen. For som du sier, skadepotensialet er så enormt stort OM det skulle smelle. Jeg har ingen pitbull, staff eller lignende, men ei storvokst bulldogtispe. Som valp fikk hun leke med andre voksne fornuftige hunder, men nå som hun nærmer seg 2 år er det ekstremt sjelden hun får herje med andre. Hun er så stor, har et "hardt hode" og kan ta livet av en mindre og mer skrøpelig hund. (jeg tar ikke sjansen selv om hun aldri har vist aggresjon mot andre).
 2. Mira2.0

  "Kamphunder.."

  Helt anekdotisk, men de mest krevende hundene vi har møtt er en flat coat, en jack og en elghund. Jeg har bulle selv, og det passer for meg fordi jeg har ikke hund for at hun skal løpe løs med alle og enhver annen hund. Buller har enormt skadepotensial, samme med dogoer og lignende. Jeg tror det beste ikke er et forbud mot ymse raser, men strenge straffer for hundeeiere med hunder som skader andre, både folk og dyr. Straffer som svir skikkelig, ikke en liten bot. Kriminelle vil uansett kunne skaffe seg farlige hunder, forbud eller ei. Vandrer en god del pitbuller og amstaffer rundt ennå.
 3. Hester er redde flagrende plastposer også, og ekstremt påvirkelige for menneskers følelser. Det er en dårlig målestokk.
 4. Mira2.0

  Dotrening

  Jeg tok ut etter søvn, etter lek, etter mat og hver gang hun begynte å tusle rundt. Etterhvert kunne jeg strekke tiden. Men hvis det ble uhell inne så visste jeg at jeg hadde strekt tiden litt for lenge. Edit for å si: det vil bli uhell. Og det er ikke verre enn at man tørker opp. Det gir seg etterhvert.
 5. Mira2.0

  Kasko, Lupin og Emmy

  Så trist *klemme på*
 6. Mira2.0

  Dotrening

  Helt vanlig. Har hatt hunder som er husrene på null tid, og noen som ikke er det før de er 9 mnd. Jeg vil egentlig ikke ha at de sier fra, jeg vil heller være flink nok til å ta dem ut. En hund som ikke er husren tar jeg ut ofte! Jeg roser ikke for å tisse ute, null godbiter, kjefter heller ikke for uhell inne. Uhell inne kan skje lenge, hunden jeg har nå ble ikke husren før hun var 8-9 mnd (fikk henne da hun var 6 mnd, og var da hennes tredje hjem etter oppdretter).
 7. Mira2.0

  Problem med naboer

  Det beste er nok som de andre også sier, film ham på nytt. Da kan du svare naboene med at du vet at det ikke er din hund fordi du har overvåket ham mens dere er borte og han er stille. Da er det lettere å ikke ta seg nær av det også? Nevn gjerne dette med bjeffende hunder i en samtale, litt tilfeldig, slik at du får sagt at det ikke er din hund.
 8. Jeg bidrar ikke til slike innsamlinger. Når man eier dyr vet man at veterinær er en dyr affære. Så får man gjøre seg opp en mening om hvor mye man er villig til å betale i forsikring, legge av i sparing og hvor grensen går rent økonomisk for hvor mye man kan betale for veterinærbehandling. Jeg har hester, og har en del diagnoser som for meg betyr at hestene blir avlivet. Det gjelder kroniske alvorlige lidelser, beinbrudd og operasjoner på klinikk. Slike vurderinger mener jeg man bør ha gjort på forhånd. Låne fra venner og familie er selvfølgelig greit om det er mulig, men tigge penger fra fremmede? Nope.
 9. Mira2.0

  Dårlig matlyst

  @Sunnivamb Her hadde jeg rar hund i ukesvis etter første løpetid. Deppa, null matlyst, gikk rundt som om hun var dopa. Under selve løpetiden (som varte lenge) gikk det greit, men det meste kom etterpå. Ved andre løpetid merket jeg ingenting i nærheten av det samme, den var også av mer normal varighet.
 10. Mira2.0

  Kløe

  Jeg bruker optima hudvask til både hest og hund. Hunden er skånet for kløe, men har brukt det med hell på forskjellige typer kløe og hudproblem hos hest. Drøy i bruk er den også Men hvis hunden har allergi er vel det beste å prøve å finne hva den reagerer på og så fjerne/minske eksponering? Full forståelse for at det er både vanskelig og frustrerende!
 11. Mira2.0

  Dårlig matlyst

  Det var i etterkant min sultestreiket også. Gjorde det kun på første løpetid, ikke etter den andre.
 12. Mira2.0

  Dårlig matlyst

  Løpetid? Eneste som fikk mitt matvrak til å slutte å spise. Hun hadde null matlyst i en ukes tid, uten å være noe merket av det. Eneste hun tok var godbiter. Spiser hun godbiter, eller gjelder det alt spiselig?
 13. Jeg klarer ikke helt å se det grusomme i å avlive en slik hund. 16 år er gammelt uansett rase, er ikke mange som runder 20?
 14. Mira2.0

  omsorstvist

  Så lenge du ikke har noe eierskap i denne hunden, og det ikke er så ille at mattilsynet vil gjøre noe, så vil du ikke få andre råd enn det du har fått her. Hjelper deg ingenting om andre skal henge seg på din omtale av datteren din. Det forandrer heller ingenting hvordan folk her inne tenker om hunder, om de er enig med deg i at hunden har det best hos deg osv. Så lenge du ikke eier hunden og datteren din gjør det så er saken ganske klar.
 15. Mira2.0

  Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Jeg bruker den over ullongs, under overtrekksbukse. Jeg synes ikke den er for varm.
×