Gå til innhold
Hundesonen.no

Mira2.0

Medlemmer
 • Innholdsteller

  192
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

448 Excellent

Om Mira2.0

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Kort, men lang nese
 1. Problem med naboer

  Det beste er nok som de andre også sier, film ham på nytt. Da kan du svare naboene med at du vet at det ikke er din hund fordi du har overvåket ham mens dere er borte og han er stille. Da er det lettere å ikke ta seg nær av det også? Nevn gjerne dette med bjeffende hunder i en samtale, litt tilfeldig, slik at du får sagt at det ikke er din hund.
 2. Jeg bidrar ikke til slike innsamlinger. Når man eier dyr vet man at veterinær er en dyr affære. Så får man gjøre seg opp en mening om hvor mye man er villig til å betale i forsikring, legge av i sparing og hvor grensen går rent økonomisk for hvor mye man kan betale for veterinærbehandling. Jeg har hester, og har en del diagnoser som for meg betyr at hestene blir avlivet. Det gjelder kroniske alvorlige lidelser, beinbrudd og operasjoner på klinikk. Slike vurderinger mener jeg man bør ha gjort på forhånd. Låne fra venner og familie er selvfølgelig greit om det er mulig, men tigge penger fra fremmede? Nope.
 3. Dårlig matlyst

  @Sunnivamb Her hadde jeg rar hund i ukesvis etter første løpetid. Deppa, null matlyst, gikk rundt som om hun var dopa. Under selve løpetiden (som varte lenge) gikk det greit, men det meste kom etterpå. Ved andre løpetid merket jeg ingenting i nærheten av det samme, den var også av mer normal varighet.
 4. Kløe

  Jeg bruker optima hudvask til både hest og hund. Hunden er skånet for kløe, men har brukt det med hell på forskjellige typer kløe og hudproblem hos hest. Drøy i bruk er den også Men hvis hunden har allergi er vel det beste å prøve å finne hva den reagerer på og så fjerne/minske eksponering? Full forståelse for at det er både vanskelig og frustrerende!
 5. Dårlig matlyst

  Det var i etterkant min sultestreiket også. Gjorde det kun på første løpetid, ikke etter den andre.
 6. Dårlig matlyst

  Løpetid? Eneste som fikk mitt matvrak til å slutte å spise. Hun hadde null matlyst i en ukes tid, uten å være noe merket av det. Eneste hun tok var godbiter. Spiser hun godbiter, eller gjelder det alt spiselig?
 7. Jeg klarer ikke helt å se det grusomme i å avlive en slik hund. 16 år er gammelt uansett rase, er ikke mange som runder 20?
 8. omsorstvist

  Så lenge du ikke har noe eierskap i denne hunden, og det ikke er så ille at mattilsynet vil gjøre noe, så vil du ikke få andre råd enn det du har fått her. Hjelper deg ingenting om andre skal henge seg på din omtale av datteren din. Det forandrer heller ingenting hvordan folk her inne tenker om hunder, om de er enig med deg i at hunden har det best hos deg osv. Så lenge du ikke eier hunden og datteren din gjør det så er saken ganske klar.
 9. Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Jeg bruker den over ullongs, under overtrekksbukse. Jeg synes ikke den er for varm.
 10. Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Litt store sko med tykke hjemmestrikkede ladder i, hals, lue. Ribbestrikkede ullbukser fra nøstebarn over ullstillongs, med vindtett bukse utenpå. Må du stå stille så ha et sitteunderlag du står på. Tykk genser, ulltrøye under, og parkas over. Jeg jobber i miljøtjeneste og er mye ute, fryser fra august til mai pga lav vekt og høy forbrenning. På hendene har jeg hjemmestrikkede torpavotter, de er varme selv når de er våte. 100 % ull er stor forskjell fra 70%, hele dresser er det også store forskjeller på. Jeg har en fra wenaas, den er hittil den aller beste. Har bare en så den er forbeholdt stallbruk.
 11. Hunder og menneskemat

  Jeg vokste opp med en dachs som fikk den første pannekaken (ekstra tykk), fikk kokt fisk kun laget til ham, og restene etter middagen. Han ble 16 år, lille minibuss Her får min rester, ikke i mengder, men hvis det er igjen kun en kjøttkake så får hun den. Ikke for mye krydder og løk, ellers få begrensninger.
 12. Hvilke foreninger i hvilken sammenheng?
 13. Med alt du ramser opp av aktivitet skal det godt gjøres å få det ned til en time per dag. Heldigvis! Jeg er alene med to barn, to hester, en katt og en hund. Har flotte foreldre som bistår. Og med alt hunden er med på er hun i aktivitet relativt mange timer per dag. Enkelte dager mindre, enkelte dager mer. Vår hund er en av familien, og er derfor med på mye av det vi gjør. Vi er mye ute, vi trener inne, det er turer og besøk. Skulle hun vært passiv i 23 timer per døgn hadde hun spist vegger og gulv tror jeg.
 14. Akkurat nå - november

  Stiftet bekjentskap med en breton i dag, første gang jeg ser en live. Og for et sjarmerende vesen! Ble rent forelsket jeg Var bare en hund som hadde rømt, så eieren hentet ham ganske fort. Hjalp ikke at eieren var kjekk også Men er bretoner typisk vennlige, sosiale med både hunder og folk, avslappede inne og veldig "tilgjengelige"? Eller var denne bare en liten sjarmklump som er utypisk?
 15. Ditt siste kjøp?

  @Fjellhammer så fin! Jeg sikler også på en slik, men det blir ikke før til neste år. Kjempefornøyd i dag, fikk kjøpt en ny kløv på bruktmarked i dag. Den hun hadde er litt for stor, og denne passet bedre.
×