Gå til innhold
Hundesonen.no

Mira2.0

Medlemmer
 • Innholdsteller

  121
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

347 Excellent

Om Mira2.0

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Kort, men lang nese
 1. Jeg har opplevd utroskap. Hva han gjorde var meg revnende likegyldig egentlig, men han kunne sagt det med en gang. Forholdet varte lenge etterpå, det var ikke noe som jeg så på som en dealbreaker. Jeg er ikke en sjalu person, det er en følelse jeg ikke er kjent med. Jeg har bare hatt langvarige forhold, fem år og lenger. Hvis min partner var komfortabel med det kunne vi fint hatt andre utenom, så lenge det er åpent og jeg fortsatt hadde blitt prioritert (begge veier selvfølgelig!). Tenker også på sex og nære vennskap som noe som ikke konkurrerer med et romantisk forhold. Så fremt forholdet er godt, basert på respekt og tillit, er ikke sex med andre en avvisning av meg. Mitt beste "forhold" er et spesielt vennskap med god sex i tillegg. Vi har ingen forpliktelser til hverandre, heller ingen sjalusi (regner med at han har andre partnere utenom). Tilliten er basis, det intellektuelle er det som er tiltrekkende, og gjennomgående respekt fra begge.
 2. Hva godtar/godtar du ikke i en hund?

  Aggressjon elelr redsel mot folk, urenslighet og seperasjonsangst er no-go. Forrige hunden var gammel da hun kom til oss, urenslig, men jeg visste at hun hadde maksimalt to år igjen og hun hadde så mange gode sider så det gikk. Men det er så slitsomt og ekkelt at jeg godtar det ikke av voksen hund en gang til.
 3. Stilen her er preget av funksjon og lavbudsjett (som i ikke noe budsjett). Det jeg setter mest pris på er det ene bildet på veggen: Munchs Madonna. En god kopi i ordentlig ramme. Som en morrosak, språkrådet foreslo lurvelekkert som norsk ord for shabby chic. Utrolig festlig! jeg har en forkjærlighet for 50-tallet, har dessverre lite som er i den stilen.
 4. Jeg har en plan om Danmark når barna blir store
 5. Få utstyr rent igjen

  Prøv flytende gallesåpe. Legg i bløt over natta. Har fått mye rent som vanish ikke tok.
 6. Kameraovervåkning av åte og med alarm ved bevegelse er helt vanlig. Poenget mitt var mer at jeg sitter ikke her på sonen og fordømmer alt denne mannen har gjort, jeg kan fint se at ting blir tolket i verste mening uten at det nødvendigvis er sånn. Du reagerer på sms-ens ordlyd, jeg blir ikke opprørt av den. Sånn er vi forskjellige. Selv om jeg ikke er hverken ulveforkjemper eller ulvemotstander.
 7. Selvfølgelig kan det være slik at han har gått inn for dette. Men jeg klarer helt fint å se at det ikke behøver å være slik også. Den sms-en beviser ingenting i mine øyne, jeg sender da mange sms-er som er tull og på kanten selv. Og mannen ble frikjent.
 8. TV-serie tråden :)

  Ser jeg liker mange av de som er nevnt. Ellers er peaky blinders bra, miss fisher, dr who.
 9. I samme gate, og helt grusomt, Aftenposten har en artikkel om de norske overgriperne, hvem de er osv. Jeg brukte en dag på å lese, det er så vondt og grusomt. Men vi må vite for å tørre å se, tørre å handle.
 10. Sjef (Leader), Beauceron

  Jeg hadde aldri hørt om rasen før jeg kom inn på sonen, virker som kule hunder Håper jeg får møtt noen en gang
 11. Staffene Trym og Tuva

  Digger stilen!!
 12. Staffene Trym og Tuva

  Fine voffser! Gratulerer med bra resultater, det må være gøy Og litt OT, jeg er litt misunnelig på den ovnen din, den er kul
 13. Sjef (Leader), Beauceron

  Nydelig uttrykk på siste bilde <3
 14. Hei! Trine tispetruse som denne: https://www.trinehundeartikler.no/diverse/trine-tispetruse-sort finner jeg ikke i nettbutikk (de selger ikke til privatpersoner). Er det noen som har sett slike i en dyrebutikk nær seg og som kna hjelpe meg? Her finnes de ikke, og kjøre tre timer hver vei for å kjøpe to stk er ikke det første jeg gjør. Kan noen hjelpe meg? Bikkja er en bredræva bulldog, veier +30 kg ca.
 15. Akkurat nå mars

  Her jeg bor er det trøblete å få tak i noe, det meste må bestilles på nett. Hvor får jeg kjøpt den trusa?
×