Jump to content
Hundesonen.no

Mira2.0

Medlemmer
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

455 Excellent

About Mira2.0

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Kort, men lang nese

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nå er det lenge siden jeg prøvde å slette kontoen min, kan det skje noe snart? Finnes noen som kan fikse det?
 2. Jeg prøver også å slette konto. Hvem kan ta tak og fikse det?
 3. Mira2.0

  Voksen hund tisset i sofa

  To år gammel, tisser ikke andre steder, heller ikke oftere ute. Tror nok, som flere her var inne på, at det er en markering, noe hormonelt. Vil det hjelpe å sterilisere/kastere henne? Hun skal ikke avles på, og vi har flust med hannhunder i nabolaget. Verre for dem enn for meg under løpetid, må sies 😂 hun går i et langtrukkent koma hver gang, og blir som et spøkelse under løpetid.
 4. Mira2.0

  Voksen hund tisset i sofa

  Hun er intakt. Midt mellom løpetider. Når hun har tisset i senga har hun satt seg mens jeg ser henne og tisset. Denne gangen har det skjedd mens jeg sov. Blid og fornøyd boff som vanlig, ingenting som skulle tilsi at hun ikke er seg selv. Hun får ikke være i sofaen etter at hun fikk ressursforsvar på sofaen, men får ligge der når jeg ikke sitter i sofaen.
 5. Mira2.0

  Voksen hund tisset i sofa

  Hadde løpetid i mars, forventer ikke ny før i august.
 6. Nå er jeg ordentlig oppgitt. Voksen tispe, går løs inne når vi er borte og når vi sover. I natt har hun tisset i sofaen. Hvorfor?? Hun har tisset i sengen min to ganger tidligere, får ikke være på soverommene grunnet dette. Husren ellers. Hva er greia med å tisse i sofaen? Jeg kan ikke kaste to tepper, ett sofatrekk og gudene vet hva til vask ofte.
 7. Mira2.0

  En rase med stor personlighet

  Må bare si meg enig, særlig med det jeg uthevet. Hadde verdens kuleste jrt, han gjorde alt! Spor, lydighet, alt han ble presentert for. ûberkul bikkje. Men, han hatet folk. Andre hunder blåste han i, men folk som kom på besøk, som vi møtte på tur og han ikke var under kommando, folk som nærmet seg bilen, kort sagt folk i alle situasjoner - han lyste av hat, det er det nærmeste jeg kommer å beskrive det. Han var aldri redd, fantes ikke lydberørt, var med på det meste fra han var valp. Men lite trivelig for alle andre enn meg. Han ble to år gammel, for til tross for at han var liten så ble risikoen for at han skulle skade noen for stor. Har møtt på flere av samme slaget.
 8. Mira2.0

  Gaffunger (SBT) våren 2019

  Lykke til, både ser ut og høres ut som to flotte individer Hadde jeg vært i en annen livssituasjon hadde dette vært en interessant kombinasjon.
 9. Mira2.0

  Hund og katt

  Her ble det plutselig en voksen katt sammen med unghund i fjor våres. Pus fikk ha andre etasje som sin, og fikk styre møtene helt selv. Hunden fikk ikke lov å løpe etter pus, ellers har jeg ikke grepet inn. Nå sitter jeg med en pus på bordet ved siden av meg, og bikkja sovende på gulvet en meter unna. Det har gått seg til utrolig fint, men pus har fått styre i hvilket tempo. Ikke tving fram et møte, bare pass på pusen når de er i nærheten av hverandre. Når pusene føler seg trygge nok er min erfaring at det går fint. Du har jo også en veldig flink valp virker det som. Lykke til!
 10. Det å måtte hjem er faktisk den ene tingen som er mest negativt for min del. Det gjør overnattinger vanskelig, fordi jeg må skaffe hundepass. Det er riktig nok ikke aktuelt mer enn kanskje tre ganger i året, så ingen stor greie. Jeg liker nesten all slags vær, har jobbet i stall før og lært meg sjarmen med nesten all slags vær. Det er verre for bikkja, hun tåler dårlig så kaldt vær som vi har her nå. Minus 20 og korthårshund er ingen god kombo. Jeg snakker nesten aldri om negative sider når folk spør, jeg heller forteller om det vi gjør: støvsuge ofte pga hår, ut og gå hver dag selv med feber, rydde opp rot i gangen fordi bikkja har spinni rundt i glede, og at jeg aldri går fra hund og barn alene.Eller små anekdoter om alt det dustete denne bikkja kan finne på 😂 De fleste får med seg om det er ting de er villige til å ha i livet sitt, eller om hund er for andre.
 11. Mira2.0

  Hvordan unngå at ungdomsfakter blir uvaner

  Jeg ble litt glad av denne tråden, godt det ikke bare er min som har slike unoter. Min tenåring er både kreativ-destruktiv og liker å herje med båndet en gang i mellom. Ødeleggelsestrangen har blitt kanalisert til i hovedsak vedpinner stjålet av vedkurven, det er greit nok. Og når hun vil herje med båndet er vi stort sett på gårdsplassen hjemme, så da bare slipper jeg hele båndet og går til døra. Da er det ikke gøy mer, gitt 😂 Så lenge jeg ignorerer og helst slipper båndet så er det over på få sekunder.
 12. Mira2.0

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Ikke at jeg tviler på deg, men hvordan vet du det?
 13. Mira2.0

  "Kamphunder.."

  Det er så skummelt, det der. Bra det gikk såpass bra som det gjorde, det kunne vært mye verre. Jeg har også erfaring med pitbuller. Opplevde dem som trivelige og koselige hunder, men eierne har vært veldig tydelige på at de ikke har fått leke med andre hunder, ei heller vært løse hjemme sammen. For som du sier, skadepotensialet er så enormt stort OM det skulle smelle. Jeg har ingen pitbull, staff eller lignende, men ei storvokst bulldogtispe. Som valp fikk hun leke med andre voksne fornuftige hunder, men nå som hun nærmer seg 2 år er det ekstremt sjelden hun får herje med andre. Hun er så stor, har et "hardt hode" og kan ta livet av en mindre og mer skrøpelig hund. (jeg tar ikke sjansen selv om hun aldri har vist aggresjon mot andre).
 14. Mira2.0

  "Kamphunder.."

  Helt anekdotisk, men de mest krevende hundene vi har møtt er en flat coat, en jack og en elghund. Jeg har bulle selv, og det passer for meg fordi jeg har ikke hund for at hun skal løpe løs med alle og enhver annen hund. Buller har enormt skadepotensial, samme med dogoer og lignende. Jeg tror det beste ikke er et forbud mot ymse raser, men strenge straffer for hundeeiere med hunder som skader andre, både folk og dyr. Straffer som svir skikkelig, ikke en liten bot. Kriminelle vil uansett kunne skaffe seg farlige hunder, forbud eller ei. Vandrer en god del pitbuller og amstaffer rundt ennå.
 15. Hester er redde flagrende plastposer også, og ekstremt påvirkelige for menneskers følelser. Det er en dårlig målestokk.
×