Gå til innhold
Hundesonen.no

Mira2.0

Medlemmer
 • Innholdsteller

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

432 Excellent

Om Mira2.0

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Kort, men lang nese
 1. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  De som tar kontakt er ikke nødvendigvis folk som burde ha dyr, de heller? Jeg ser på det å lage en annonse for ønskes kjøpt er aktivt og tyder på at det er mer gjennomtenkt enn å falle for et bilde på impuls. Og man blir ikke god på hund av seg selv, det må være lov å begynne et sted. Jeg har sjekket mye omplasseringsanonnser og kom frem til st det var mye dårlig rundt om. Utrolig mye dårlig helse, høy alder og mentale brister.
 2. Akkurat nå Mai 2018

  Jeg står som pålogget hvis pcen står på selv om jeg ikke ser på den. Og lese og så svare når jeg har tid forlanger jeg at mine venner tåler. Det har ingenting med hvor viktige de er for meg. Så ikke ta det personlig. Kos deg med brusboksene
 3. Hjerneblødning\hjerneslag

  Håper på rask bedring
 4. Nekte å behandle hund?

  Lykke til med operasjon!
 5. Jobbsøking

  Som vernepleier kan du jobbe på dagtilbud, i psykisk helse, på skole, i nav, på tildelingskontor, som avdelingsleder i forskjellige tjenester osv. Det er mange muligheter utover å jobbe i bofellesskap. Bare av de jeg kjenner så jobber 7 bare dagtid, en i barnevern.
 6. Hovedprinsippet mitt er at jeg holder kjeft med mindre: det er klart en sak for mt/politi, det er fare for akutt skade der og da eller jeg blir spurt om råd. Kjenner altfor godt til geskjeftige «tribuneryttere» fra hestemiljøet :/ jeg ser en situasjon uten å se bakgrunn, foranledning eller kjenne til hele bildet, viktig å ikke dømme for raskt. Ved bekymring kan man ta en prat. Hadde noen beskyldt meg for å ikke gå tur med bikkja bare fordi de ikke hadde sett oss, hadde jeg blitt grinete og bedt dem holde kjeft. Men nå er jeg en sur gammel dressurtante, også da
 7. Hund og katt - er det håp?

  Hvordan gikk det? Med både kjæreste, hund og katt?
 8. Jobbsøking

  Jeg jobber ikke med sykdom og jeg har alle muligheter til å jobbe 8-4. Jeg jobber mest med livskvalitet og en god hverdag. Pleie er uaktuelt for meg.
 9. Akkurat nå Mai 2018

  @Raksha styr unna alt som kan minne om forfangenhet, blir en av mine forfangne får de blyterapi tvert. Og ja, ingen kødder med barn. Håper hanen smaker godt
 10. Jobbsøking

  Jeg har to bachelorgrader og litt mer innen regnskap i tillegg. Første fagfelt var økonomi og markedsføring, null sjans til å få jobb, i hvert fall ikke fast. Søkte over hele østlandet, fikk noen få intervju, men ingen tilbud om jobb. (dette var rett etter finanskrisen ). Jobbet mye som vikar i tjenester for utviklingshemmede, og tok vernepleie på deltid som godt voksen etter mange år som ufaglært. Fast jobb var på plass innen ett år, hadde jobb hele tiden under studiene. Elsker jobben min også Kjører riktignok 45 min hver vei, men liker turnus og arbeidsplassen min er ryddig og faglig sterk. Fungerer bra selv om jeg er alene med to barn, en hund, katt og to hester.
 11. Alternativ til V&H, råforing.

  Felleskjøpet her fikk ikke bestilt 14 kg, eller 17 kg blokk fra provit. De slet med leveransene, sa dem i dag da jeg spurte. Dyrebutikken her har bare v&h, men hageland hadde provit 14 g. Nærmeste pølsemaker her har avtale med norweagian polar, sjekk lista over fjernlager?
 12. Akkurat nå Mai 2018

  Det halsbåndet likte jeg! Hvor har du fått tak i det?
 13. Akkurat nå Mai 2018

  Jeg fant frem høvelen selv i dag, vært en lang og kald vinter 😂
 14. Den store baby- og barntråden 2018

  Det er en irrasjonell reaksjon fra meg, fullstendig klar over det. Men jeg ble truffet av at disse mammaene hadde mulighet til å ha bekymringer for ingenting, fikk ha kroppen i fred, kunne reagere på bagateller. Jeg var aldri full av glede når jeg fikk barn, hadde ikke mulighet til å være i noen «boble», osv. Som sagt, helt irrasjonelt. Det som programmet viser blir for meg litt langt unna min virkelighet.
 15. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg så den i går, jeg kjente meg absolutt ikke igjen. Jeg ble egentlig litt sur på det programmet.
×