Poteklem

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Poteklem

 • Rang
  Nykommer
 1. Ærlig talt, det var bare et simpelt spørsmål. Må da få lov til å spørre uten å bli hakket på?
 2. Han elsker å være ute og jeg har ikke gjort det fra begynnelsen av, så da tror jeg ikke han vil skjønne poenget heller. Jeg kommer ikke til å sette han i time out for å tisse inne, jeg bare lurte på om dette var noe jeg kunne gjøre fordi det har tatt så lang tid. Han har aldri vist på kroppsspråket at han må tisse og enkelte ganger holder han seg veldig lenge etter å ha sovet (kanskje fordi det er så mye annet spennende i hagen..) derfor synes jeg det hadde vært fint om han kunne sagt ifra på en måte Når han blir voksen klarer han sikkert å holde seg imellom lufteturene så han trenger ikke å gå til det blir krise.
 3. Dette var løssnus og det var ganske mye som lå på bakken, men hunden fikk heldigvis ingen symptomer så regner med den var brukt og inneholdt mindre nikotin. Tusen takk for svar!
 4. Noen som vet hvor mye niktoin hunder tåler per kg? Valpen min gikk uten bånd og fant litt løssnus på bakken som den spiste før jeg rakk å reagere. Trenger jeg å bekymre meg?
 5. Nå har det gått ca 2 uker uten at han har hatt noen uhell inne, men så skjedde det igjen i dag. Han begynner å bli så gammel nå at jeg tenker på å begynne å si ifra, si strengt "nei" eller noe. Kanskje prøve å binde han fast i et hjørne etter han tisser inne. Vil det bare gjøre situasjonen verre? Jeg tror også det å stoppe han imens han tisser og ta han med ut bare vil være en belønning for han, men dette har jeg ikke prøvd. Så lenge jeg lufter han før han er skikkelig tissetrengt går det jo bra, men jeg vil at han skal gå til døren når han må. Det har han jo skjønt at han må gjøre når han skal bæsje.
 6. Når valpen min klør seg i øret med bakfoten så klynker han og det har han gjort i en periode nå, tror dere det kan komme av at han har vondt en plass?
 7. Jeg ville hatt den fremme på stua en stund først slik at han blir vant til den, deretter begynne å slå den på så han venner seg til lyden, belønne masse med godbit og spesielt når han går i nærheten av den når den er avslått. Det vil ikke hjelpe så mye å tvinge han til noe han er redd for, det må skje gradvis.
 8. Har aldri vært borti verre service enn hva Waggytail har. Anbefaler ingen å bestille hvis man faktisk ønsker å få varene sine
 9. Det har skjedd flere ganger at vi har møtt hannhunder som har gjort dette. Problemet er at jeg aldri har sett valpen min jokket tilbake, før den siste gangen. Eieren tok ikke bort hunden sin og jeg klarte ikke å si ifra at det ikke er akseptabelt, men jeg tok selvfølgelig bort valpen min når den tok igjen. Vi hadde avtalt et møte med denne hunden og jeg hadde følt meg uhøflig om jeg hadde dratt derifra, selv om jeg mener det er mer uhøflig å la hunden sin gjøre det på andre. Nå har altså valpen vår begynt å gjøre det og det er en uting jeg helst vil ha bort så fort som mulig. Er det mulig valpen vår har lært av alle disse situasjonene eller kan det skyldes hormoner? Valpen vår er ikke stresset, men kanskje han ble det i denne situasjonen.
 10. Takk for svar! Får bare fortsette og se etter hvert
 11. Valpen på 6 mnd er enda ikke stueren. Han sier ifra hver gang han skal bæsje og det har han gjort lenge nå, men tissing er det litt verre med. Han har hatt uker der han ikke har hatt noen uhell, men han tisser hvis vi ikke tar han med ut ca. hver 1-2 time når han er våken. Hvordan kan jeg få han til å si ifra når han må ut? Jeg roser og gir godbit hver gang han tisser ute og det har jeg gjort siden dag 1, så det er sikkert ikke så mye annet jeg kan gjøre? Han holder seg hele natten, men kan det være han ikke har helt kontroll over blæra enda?
 12. HD

  Takk for svar! Blir litt bekymret når jeg leser slike ting fordi jeg selvsagt vil at valpen skal være frisk, men bra å høre at det sikkert er normalt
 13. HD

  Leste her inne tidligere at å stå med bakføttene samlet kan være et tegn på HD. Valpen min står støtt og stadig med bakføttene/potene samlet. Er det normalt? Har noen et bilde som kan forklare bedre hvordan en hund med HD står?
 14. Er det noen som har bestilt fra Waggytail.no? Hvor lang tid tok det før du fikk varene?Jeg har bestilt noe derifra og det står de vil sende en mail når varen blir sendt, men har ikke fått noe.
 15. Han er 5mnd, men dette er noe han har gjort en stund. Kan ikke huske når det startet. Han får nå lov til å gå i trappen, men likevel løper han rundt, bjeffer og biter i armer og føtter..