Jump to content
Hundesonen.no

Ragna

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Ragna

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Jack Russell
 1. Plutselig når hunden min gjespet så jeg at en tann var knust og en tann var delt i to. Med en gang ringte vi veterinæren sånn at han fikk trekket tennene så det er gjort. Det jeg lurer på er om dommerene bryr seg om tannmangel dersom det ikke er medfødt og om dømmerene gir trekk ved utstilling. De tennene som mangler er de to av dem småe i overkjeven. Dette er snakk om en Jack Russell terrier
 2. Ragna

  Kan man klage på en utstilling?

  Det jeg synes er litt rart er at hvær dommer er forskjellig med bedømmelsen. Jeg trodde at de først og fremst skal holde seg til rasestanderen. Jeg har vært på flere utstillinger og de bedømmer forskjellig hver gang. Noen liker store mens andre liker småe hunder. Som foreksempel nappet jeg helt etter boken, men fikk dårlig kritik på det. Er det en mulighet at dommeren ikke kan nokk om rasen?
 3. I dag var jeg på utstilling i Kirkenes. Jeg hadde nappet hunden min som alltid og pleier og få ekcellent kritikk på pelsen. Men i dag fikk jeg kritikken «god» som jeg aldri har fått før. Skjønner ingen ting. Dommeren satte seg opp i størrelsen og pelsen hans som ikke har vert ett problem før.Går det an og klage eller må jeg bare leve med det. Synes det er rart at han fikk en så dårlig kritikk siden han har ett så fantastisk ansikt.ps. Er det noen som kan hjelpe meg med og tolke alt. Er noen ord på arket jeg sliter med å tolke
 4. Tenkte å ta meg en tur til bestemoren min i Vardø denne sommeren. Faren min kan desverre ikke denne gangen og lurer på om det er en aldersgrense å ta med hund? Fant ikke noe svar på nettet så jeg tenkte jeg kunne spørre her.
 5. Kan man fly alene med hund når man er 16 år? Tenkte å ta meg en tur til bestemoren min i Vardø denne sommeren. Faren min kan desverre ikke denne gangen og lurer på om det er en aldersgrense?
 6. Ragna

  TPLO operert etter korsbåndet røyk

  Han har blitt friskmeldt av fysotarapauten. Takk for svar 😄
 7. Hunden min var TPLO operert for noen måneder siden. Alt går strålende med han, men jeg har et spørsmål. Jeg vil gjerne stille han ur igjen men trenger jeg noe papir at han er TPLO operert som jeg må vise til dommeren ? Eller kan jeg bare melde han på ?
 8. Ragna

  Kan jeg bruke min hund til avel ?

  Han ble sjekket for HD, AD, Patellaluksasjon og øyelyst for litt over et år siden uten anmerkning på NKK Bø. Det finnes ingen hannhundliste til Jack russell i Norge.
 9. Hei jeg har en hannhund på snart 3 år som jeg ønsker å bruke til avel. Han har vært på utstilling noen ganger og oppnåd 2 Excellent, 1 CK og 1 Cert. Jeg lurer på om det er nokk. Han har noen av det mørkeste fargene jeg har sett på en strihåret Jack Russell og han har en veldig fin stamtavle. Hvor kunde jeg eventuelt få kontakt med noen som er intrisert i å bruke han til avel ?
×