Gå til innhold
Hundesonen.no

Ragna

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Ragna

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Jack Russell
 1. Tenkte å ta meg en tur til bestemoren min i Vardø denne sommeren. Faren min kan desverre ikke denne gangen og lurer på om det er en aldersgrense å ta med hund? Fant ikke noe svar på nettet så jeg tenkte jeg kunne spørre her.
 2. Hjelp, jeg skal ut og fly med hunden min!

  Kan man fly alene med hund når man er 16 år? Tenkte å ta meg en tur til bestemoren min i Vardø denne sommeren. Faren min kan desverre ikke denne gangen og lurer på om det er en aldersgrense?
 3. Han har blitt friskmeldt av fysotarapauten. Takk for svar 😄
 4. Hunden min var TPLO operert for noen måneder siden. Alt går strålende med han, men jeg har et spørsmål. Jeg vil gjerne stille han ur igjen men trenger jeg noe papir at han er TPLO operert som jeg må vise til dommeren ? Eller kan jeg bare melde han på ?
 5. Kan jeg bruke min hund til avel ?

  Han ble sjekket for HD, AD, Patellaluksasjon og øyelyst for litt over et år siden uten anmerkning på NKK Bø. Det finnes ingen hannhundliste til Jack russell i Norge.
 6. Hei jeg har en hannhund på snart 3 år som jeg ønsker å bruke til avel. Han har vært på utstilling noen ganger og oppnåd 2 Excellent, 1 CK og 1 Cert. Jeg lurer på om det er nokk. Han har noen av det mørkeste fargene jeg har sett på en strihåret Jack Russell og han har en veldig fin stamtavle. Hvor kunde jeg eventuelt få kontakt med noen som er intrisert i å bruke han til avel ?
×