Gå til innhold
Hundesonen.no

Blomdterflor

Medlemmer
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Blomdterflor

  1. Tusen takk for svar! Han har avkom i Sverige og Tyskland, ikke i Norge - men jeg finner ham på Dogweb, iallfall. Da laster jeg ned paringsbevis! Testikkelattest - hvordan ordner jeg det? Jeg kan sende NKK en mail og spørre, forresten.
  2. Jeg skal bruke en svensk hannhund i avl og lurer på om det er noe spesielt jeg bør huske på? Jeg finner ham på Dogweb. Han er tidligere brukt i avl men ikke i Norge. Tilfredsstiller selvfølgelig alle krav til helse etc. Hva slags papirer trenger jeg? Eventuelle valper skal selvfølgelig registreres i NKK.
  3. Dere som driver oppdrett, vaksinerer dere tispene mot herpes? Hvorfor/hvorfor ikke? Er veldig i tvil om hva jeg skal gjøre, har en tispe som ble paret i går og som skal pares igjen i morgen. Takknemlig for alle svar!
  4. Tusen takk for svar! Hva slags valpekasse bruker dere?
  5. Forslag til type valpekasse og størrelse til Golden Retriever? Er så i tvil om hva jeg skal velge og hvor stor den bør være. Er veldig takknemlig for alle svar!
  6. Tusen takk for svar Ja, det med rabiesvaksine vet jeg egentlig. Jeg håper egentlig vi får kjøpt fra Sverige men vi får nå se! Ja, vi hadde definitivt kjørt bil. Har kjørt til England med hund tidligere og det gikk riktig fint.
  7. Tusen takk for svar! Fly er ikke et tema, vi kommer til å kjøre bil om det blir valp fra England. Men bortsett fra lengde på reisen er det ikke mer styr enn å importere fra f.eks Sverige, da? Hm... mye å tenke på.
  8. Er det noen som ar importert hund fra England her? Er det mye styr/vanskelig/dyrt? Vurderer og tenker veldig her, setter stor pris på alle svar.
  9. Tusen takk for svar og tips! Tar gjerne i mot fler. Gleder meg til skriverjobben!
  10. ... what to do and what not to do? Skal plutselig jobbe som skriver neste helg, for engelsk dommer. Noe jeg bør huske på og noe jeg absolutt ikke må finne på å gjøre?
  11. Beklager sent svar! Tusen takk, det var virkelig supergøy. Anbefales for alle som har mulighet! Vi kjørte nedover med egen bil, ønsker ikke å ha hund på fly. Kjørte Sverige-Danmark-Tyskland-Belgia-Frankrike-England. Det gikk kjempebra!
  12. Vi var der og det gikk strålende! Gullungen ble nummer fire i sin klasse ("Reserve"), handlet av min 15 år gamle sønn - han handler mye hund men synes det var superstas å gå med egen hund på "the green carpet". Vi hadde ikke ventet noe plassering så det var kjempegøy!! Håper å få muligheten til å vise egen hund der igjen
  13. Her gru-gleder vi oss til Crufts! Noen andre her inne som skal dit og stille hund? Og så lurer jeg på - når ca. kommer det info i posten, nummerlapp etc.? Snakket med en som så det pleide å komme i slutten av januar men det er jo en stund siden...
  14. Tusen millioner takk for svar!! Her var det fantastisk mye nyttig info
  15. Tusen, tusen takk for svar!! Setter veldig stor pris på det. ... og når jeg først er i gang - hvordan var Crufts med hund? Noe spesielt som er lurt/ikke lurt? Noe vi må huske på som kan være lett å glemme? Greit å ha med stoler og bur eller er det ikke lov?
  16. Noen her som skal til Crufts med hund og har tenkt til å kjøre? Hvilken vei er greiest? Vi bor på Østlandet.
  17. Tusen takk for svar!! Da er det bare å vente og se hvordan dette går... *nervøs*
  18. Jeg finner dette på SKK.no - men er det det samme i Norge? Hundar av ras som är erkänd av den engelska kennelklubben kan kvalificera sig på två utvalda utställningar i respektive land. Där ska de bli BIR, BIM, bästa juniorhane med Excellent eller bästa juniortik med Excellent. I Sverige är My Dog 2 i januari och Stockholm Hundmässa i december kvalificerande för Crufts.
  19. Til helgen er det NKKs utstilling på Ekeberg, den har Cruftskvalifisering. Men hva skal til for at hunden blir kvalifisert til Crufts? Må man bli BIR eller BIM? Jeg har en junior hannhund.
×
×
  • Opprett ny...