Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundeguri

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Hundeguri

  • Bursdag 07/10/1990

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Akershus
  • Interesser
    Hund, båt, fritid, være på sjøen, kiting, surfing,..alt maritimt egentlig
  • Hunderase
    Dachs
  • Mine dyr
    Har også en søt skilpadde. Gresk skilpadde som vandrer rundt hjemme :)

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Hundeguri's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, naboen min var i helt samme posisjon som deg. Og jeg diskuterte en del "taktikker" med han angående det å skaffe seg noe som kan være komfortabelt under transport. Han gikk for en løsning hvor han først kjøpte bur, men "oppgraderte" til gitter litt senere. Det kan være en dyr løsning, men enda dyrere er vel det simira nevnte...å skaffe seg en helt ny bil. :P PS! Selv hadde jeg hund som nektet å bli med inn i bilen. Og det er veldig lett å tro at det er hundeburet/gitteret som gjør det. Men det er mange hunder som bare er direkte redd for å kjøre bil. Her er en semi-god sjekkliste over ting man kan sjekke for å se om man kan gjøre hunden mer komfortabel. Ellers har jeg lest rundt på en del engelske nettsider, blant annet rover.com som har veldig mange nyttige artikler om hunder i bil.
  2. Det å sette opp barn på den ene siden og hund på den andre siden i denne debatten er vel ikke helt heldig. De færreste (håper jeg) ser ikke på en hund som en erstatter for å føre genene videre. Synes Tyttebæra leverte et godt innlegg her.
  3. Først: Jeg valgte å putte denne posten inn under der hvor det var lov å ha litt takhøyde da dette ofte berører noen temaer som kan skape litt aggressiv debatt. Kom over en bloggpost som hadde regnet ut hvor mye det koster klimaet å ha husdyr. Og det viser seg at det å eie en hund fører med seg mye CO2-utslipp. Er det egoistisk å skaffe seg en hund? Eller kan man eie en schäfer med god samvittighet?
  4. Hei line, herlig , takk for det! Tenk at jeg har hatt hund så lenge uten å vite om dette. men nå skal han i hvert fall få seg en ordentlig sjekk. Prøvde også de "test selv"-aktivitetene fra denne posten, men synes det var litt vanskelig å finne ut om han reagerer forskjellig fra seks måneder eller to år siden - har tross alt ikke så god hukommelse. Det kan jo bare være at jeg er paranoid..
  5. Er det noen som har erfaring med å oppsøke dyrlege for å sjekke om hunden ser litt dårlig? Merker at han ikke reagerer like "kjapt" når jeg kommer inn i rommet lengre selv om jeg burde være i synsvinkelen. Begynner riktignok å nærme seg 7 år nå, men vet ikke om jeg skal være bekymret.
  6. Var faktisk nødt til å Google det da jeg aldri har hørt om noe slikt før. Kanskje det tydeligste beviset på at vi lever i et overklassesamfunn = man kjøper materielle ting for å holde tacoen på fredagskvelden? PS! Ikke ta det som kritikk, jeg synes det er dritkult, hehe. Forresten, selv om sommeren er litt "av og på" (mildt sagt) her på østlandsområdet, så trenger jeg noen nye solbriller og det begynner å haste litt da jeg skal på ferie om et par uker..spesielt hvis jeg skal kjøpe på nett. Noen som har hørt om smartbuyglasses ? når jeg søker etter mote-briller, så er det de som dukker opp da de har alle merkevarene til en billig penge. Googlet dem og virket som at de er legit? EDIT: Kan jeg tippe på at det var en sånn som denne?
  7. Meget godt poeng. Tviler på at noen i denne tråden (meg selv inkludert) har vært så fattige at de blir nødt til å tvinge seg selv til å finne på hasardiøse påfunn for å i det hele tatt overleve. Èn ting er å sitte i Norge og moralisere over disse menneskene, men en helt annen ting er å forstå den hverdagen de lever i. Det sagt, jeg er glad jeg ikke skal på ferie til Bali. Noensinne.
  8. Fantastisk hvis du klarer å leve med det på en god måte for deg og dine dyr. Absolutt! Forståelig og (i mine øyne) et meget fornuftig valg. Hvis det har vært en lege inne i bildet og advart mot nærhet med pelsdyr på den måten, så er det riktig av deg å lytte til det. Veldig trist og synd selvfølgelig, men sånn er det dessverre.
  9. Muligens det er å banne i kirken: men bør man ikke umiddelbart fjerne hunden fra huset (omplassering) hvis man merker at noen i husstanden har allergi? Er det virkelig "verdt det" å gå på haugevis med medisiner for å klare nærheten av hunden sin? Ikke misforstå meg: jeg elsker min egen hund, men kunne aldri forestille meg å gå rundt allergisk for å beholde den.
  10. Jeg tror vel at det skal være wholetthedogsout.no? Bare sånn at vedkommende finner linken.
  11. Våknet av en lys våken kjæledegge som for en gangs skyld fikk lov til å hoppe opp i sengen - var rett og slett for kosesyk. Endte opp med at jeg kom 5 minutter for sent på jobb
  12. Jeg har alltid ringt ned på forhånd for å høre hvordan praksisen er, og i de aller fleste tilfeller har jeg fått lov til å være med inn. Hunden min er ikke særlig god blant fremmede, så tror dyrlegen bare er glad for å ha meg der inne
  13. Rimelig spekulativ post. At dokumentarer ofte fokuserer mer på èn side av historien er selvfølgeligheter, men her har du rett og slett fakta mot deg - noe som også kommer frem av Kangers post. Det å kalle det for en "fiction" er vel ganske spesielt da mennesker ble drept av disse mishandlede dyrene.
  14. Beklager hvis jeg drar opp en alt for gammel tråd på forumet her, men er ny her! Blackfish er nok en av de aller sterkeste dokumentarene jeg har sett. Ikke bare på grunn av at jeg har et stort hjerte for alle dyr som ikke kan forsvare seg, men også fordi man med vilje har lukket øynene for dyrevelferd i så mange år for å profittere på det. Litt typisk amerikansk kanskje, men det skjer så definitivt mange andre steder i verden også. Var moro å se hvor mye pepper Sea World fikk på twitter etter at dokumentaren ble lagt ut på Netflix.
×
×
  • Opprett ny...