Gå til innhold
Hundesonen.no

Cody

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Cody's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Wow, takk for all infoen! Nå får jeg mye å tenke på når jeg skal velge blant alternativene... dere virker jo hel-proffe xD Gikk inn på telenor | spoor for å melde meg på mailinglisten hvertfall! Kult å se hva slags info kommer :-)
  2. Konge Snoffe!! Super hyggelig du deler bilder og erfaringer 500 + 500 (per år) er ikke så ille det da... verdt pengene om det kan hjelpe finne pus som er bort Hehe, ja noen ganger må det skje et uhell før man endrer atferd! Jeg vet dette altfor godt selv hehe Er du fornøyd med appen? (Hva heter den forresten) TAKK!
  3. Jasså! På Clas ohlson Hva kostet brikken / hva koster appen? Er det måndelig abonnement på den? Høres fint ut å kunne sjekke pus når du vil eller hun den er ute og man undrer litt hehe. Hvordan er batteritiden ifht størrelsen?
  4. Kult! Hva mente du med suppliment til vanlig peiler? Hva er vanlig peiler kontra suppliment? Også, er du fornøyd med appen / kvaliteten av produktet? Hvordan er kundeservice og prising? Er det mnd kost?
  5. Ok, tror linken skal fungere nå! Ja, langline har vært brukt før men liker at han kan gå fritt... Har tenkt over det å slippe han løs eller ikke... men jeg klarer ikke tanken av at en hund, skal alltids være bundet. Så slipper han løs i skogen og parker, men ikke langs vei eller steder med biler / mange sykler. Selv når han hørte var han litt egenrådig, så vi har likt forhold som før / etter døvheten... vi begge forstår at vi må være med obs på hvor hverandre er
  6. takk! Skal sjekke ut de alternativene :-) små-brikkene kan være billig ja... men sikkert helt annen funksjonalitet
  7. Ok, takk for svar! Har sett det er masse rart der ute ja...skal sjekke ut alternativene du sendte!
  8. Hei! Første innlegg på forumet :-) Lurte på om noen har prøvd GPS tracking / sporingsbrikker før? Det er et prosjekt / produkt som heter telenor | spoor for sporing av hund / katt med mobilen din. Min hund og bruker case: En 12 år Welsh Springer Spaniel som nå har blitt døv (bilde av han lagt ved). Problemet: Han hører ikke kommandoene mine. Han er også en fuglehund, de kan fort bli "fanget i sin egen verden av lukter" og blir gjerne borte alt fra 3 - 10 (lange) minutter. De få minuttene er uutholdelige! Så da vil jeg gjerne kunne bruke mobilen bare for å se han ikke er for langt borte og hvertfall i hvilken retning jeg skal gå. Flott om noen vil dele erfaringer! :-D
×
×
  • Opprett ny...