Jump to content
Hundesonen.no

Rocky1

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rocky1

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  staffordshire bullterrier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rocky1

  Unghund som rir

  90 min trening med pause på 15 min til snusing og leking, sover myee ellers og rolig turer fordelt på 1t til sammen + do turene da. Lørdagene går vi lengre men rolige så han får snuse, se og lytte på omgivelsene. Kan hende de er mye men merker ikke stress på han. Det sosiale e jo fra 8 uker til 9mnd perioden.
 2. Rocky1

  Unghund som rir

  Takk for svar og tips skal gjøre de er veldig klar over at han er i full hormon vekst men synst de e leit å holde han unna andre hunder pgr av de :/ og ja var rart å si kastrering så tidlig av hun.
 3. Rocky1

  Unghund som rir

  Hei beklager om dette er feil forum. Har en ung hund 10mnd, veldig aktiv og elsker å trene. Fra eg fikk han sosialiserte eg han med forskjellige dyr og hunder i alle aldrer. Trener lydighet hver dag i ca 90 min. Og andre øvelser under tur. For 1 mnd siden skulle vi møte et vennepar som har samme rase. Dei lekte fint i ca 10 min til min hund begynte å ri på han andre. Han viste ikkje tegn til at han stresset eller var agressiv. Tok han vekk fra den andre hunden, roa han ned og når eg såg han va avslappet gikk vi rolig til han. Han gjor de igjen og igjen. Eg korigerte og korigerte til slutt reiste vi bare hjem igjen. Noen dager etterpå møtte vi ei tispe og de samme skjedde igjen. Uansett kjønn så rir han. Jeg aksepterer ikke det så jeg tar han vekk fra situasjonen og gir klar beskjed at de der liker jeg ikke. Vi hadde en time hos dyrelegen og der sa de at vi burde vurdere kastrering (hun vi var til holdt et kurs noen uker før dette skjedde, så hun hadde møtt og sett hvordan han var ellers) Tenkte eg skulle høre med dere om hva som kan ha skjedd ell e entuelt trening av det, han er ikke agressiv, rir bare. Og er kastrering den eneste veien ut? NEKTER å ta kjemisk kastrering siden jeg har sett hunder i familien som har blitt værre i oppførsel etter det.
 4. Rocky1

  Valp/unghund som kjeder seg.

  Har tenkt på det. Han er ganske sterk så er redd for han vil dra meg av sykkelen. Han vimser mye frem og tilbake så redd for å kjøre på han og.
 5. Rocky1

  Valp/unghund som kjeder seg.

  Hei. Min "lille" valp/ung hund kjeder seg voldsomt han er 8 mnd. Noe som gjør at eg er tom for ideer til ka eg kan underholde han med siden han absolutt ikkje vil ut i regn, og vi bor en plass det regner ofte og mye (ikkje bergen). Søkt gjennom hele google etter ting som han kan gjøre. Alt fra godbit søk, som vi gjør ofte. Gjemsel, trening på diverse ting. Han sover som normalt, så han er ikkje overtrøtt eller overstimulert siden eg har vert med han til en spesialist om enkelte adferdsproblemer. Ho sa han såg ut til å vere understimulert. Er en aktiv og energibombe av en hund så om noen har tips til mer vanskligere nøtter han kan kose seg med, så tar eg gjerne i mot tips. (Skal på agility trening for å se om det er noe for han; og spor kurs skal han på i slutten av august, siden han vise interesse for det. Så prøver å finne en "hobby" til han.) Ps: viste ikkje kass gruppe eg skulle sette dette inni.
 6. Rocky1

  Valpe rutiner

  Heihei 😊 har en valp/unghund i hus. Første gangseiger så sliter litt med rutiner osv. Spm er: hva er rutinene deres? Turer/mat/hjernetrim/trening
 7. Rocky1

  Valp som glefser

  Takk for svar. Skal prøve å vere mer konsekvent. Han er snart 5 mnd, fortsatt liten og mye å lære. Men lærer begge to hver dag
 8. Rocky1

  Valp som glefser

  Siste uka har valpen min starta og glefse etter hendene mine når han ikkje får lov til ting. Har begynt å stramme opp hjemme at han ikkje får lov til å ligge i sofaen og diverse. Korleis skal eg reagere på den glefsinga? (Sier nei til han no)
 9. Rocky1

  Valpen er blitt bortskjemt

  Lurer på en ting til. Bor sånn halveis med typen. Så når eg er der så er han sånn at han eg får ikkje sitte vedsiden av typen uten at han skal bort å få oppmerksomheten min. Noen tips til de ?
 10. Rocky1

  Valpen er blitt bortskjemt

  Han er 4mnd. Han er veldig glad i folk så vi går som regel turer der han sitter å ser på folk og ting. Blir veldig slitenog fornøgd av de. Hjernetrim og trening som innkalling og de generelle. Bjeffing og sutringa kommer kun når han er hjemme i leiligheten. Han er ikke redd eller stressa. Gurgling går bra men kvasse bjeff og høg sutring er litt vell irriterendes. Han gir seg tilslutt men kan ta si tid
 11. Rocky1

  Valpen er blitt bortskjemt

  Piper og bjeffer bare på meg. Han er bare en kvalp så rekner med at de er normalt men de her er ekstremt uansett.
 12. Rocky1

  Valpen er blitt bortskjemt

  Oppdragelse på enkelte ting som tur gåing har vi aldri hatt et problem. Er mest hjemme han tar helt av. Mye sutring og unødvendig bjeffing fra han.
 13. Rocky1

  Valpen er blitt bortskjemt

  Det går i det samme bare ikke i sengen. Mye sutring og bjeffing
 14. Rocky1

  Valpen er blitt bortskjemt

  Har en valp på 4mnd det er første hunden min og som eg har hørt før: første hunden ender som regel opp "bortskjemt".. Det har jo hendt at han er blitt litt bortskjemt.. Noen som har gode tips hva jeg kan gjøre? (Eg har snakka med en hundetrener om det, men vil bare se hva dere som har hatt en del hunder har til tips)
 15. Rocky1

  Valpen er blitt bortskjemt

  Har en valp på 4mnd det er første hunden min og som eg har hørt før: første hunden ender som regel opp "bortskjemt".. Det har jo hendt at han er blitt litt bortskjemt.. Noen som har gode tips hva jeg kan gjøre? (Eg har snakka med en hundetrener om det, men vil bare se hva dere som har hatt en del hunder har til tips)
×