Rocky1

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rocky1

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  staffordshire bullterrier
 1. Har tenkt på det. Han er ganske sterk så er redd for han vil dra meg av sykkelen. Han vimser mye frem og tilbake så redd for å kjøre på han og.
 2. Hei. Min "lille" valp/ung hund kjeder seg voldsomt han er 8 mnd. Noe som gjør at eg er tom for ideer til ka eg kan underholde han med siden han absolutt ikkje vil ut i regn, og vi bor en plass det regner ofte og mye (ikkje bergen). Søkt gjennom hele google etter ting som han kan gjøre. Alt fra godbit søk, som vi gjør ofte. Gjemsel, trening på diverse ting. Han sover som normalt, så han er ikkje overtrøtt eller overstimulert siden eg har vert med han til en spesialist om enkelte adferdsproblemer. Ho sa han såg ut til å vere understimulert. Er en aktiv og energibombe av en hund så om noen har tips til mer vanskligere nøtter han kan kose seg med, så tar eg gjerne i mot tips. (Skal på agility trening for å se om det er noe for han; og spor kurs skal han på i slutten av august, siden han vise interesse for det. Så prøver å finne en "hobby" til han.) Ps: viste ikkje kass gruppe eg skulle sette dette inni.
 3. Heihei 😊 har en valp/unghund i hus. Første gangseiger så sliter litt med rutiner osv. Spm er: hva er rutinene deres? Turer/mat/hjernetrim/trening
 4. Takk for svar. Skal prøve å vere mer konsekvent. Han er snart 5 mnd, fortsatt liten og mye å lære. Men lærer begge to hver dag
 5. Siste uka har valpen min starta og glefse etter hendene mine når han ikkje får lov til ting. Har begynt å stramme opp hjemme at han ikkje får lov til å ligge i sofaen og diverse. Korleis skal eg reagere på den glefsinga? (Sier nei til han no)
 6. Lurer på en ting til. Bor sånn halveis med typen. Så når eg er der så er han sånn at han eg får ikkje sitte vedsiden av typen uten at han skal bort å få oppmerksomheten min. Noen tips til de ?
 7. Han er 4mnd. Han er veldig glad i folk så vi går som regel turer der han sitter å ser på folk og ting. Blir veldig slitenog fornøgd av de. Hjernetrim og trening som innkalling og de generelle. Bjeffing og sutringa kommer kun når han er hjemme i leiligheten. Han er ikke redd eller stressa. Gurgling går bra men kvasse bjeff og høg sutring er litt vell irriterendes. Han gir seg tilslutt men kan ta si tid
 8. Piper og bjeffer bare på meg. Han er bare en kvalp så rekner med at de er normalt men de her er ekstremt uansett.
 9. Oppdragelse på enkelte ting som tur gåing har vi aldri hatt et problem. Er mest hjemme han tar helt av. Mye sutring og unødvendig bjeffing fra han.
 10. Det går i det samme bare ikke i sengen. Mye sutring og bjeffing
 11. Har en valp på 4mnd det er første hunden min og som eg har hørt før: første hunden ender som regel opp "bortskjemt".. Det har jo hendt at han er blitt litt bortskjemt.. Noen som har gode tips hva jeg kan gjøre? (Eg har snakka med en hundetrener om det, men vil bare se hva dere som har hatt en del hunder har til tips)
 12. Har en valp på 4mnd det er første hunden min og som eg har hørt før: første hunden ender som regel opp "bortskjemt".. Det har jo hendt at han er blitt litt bortskjemt.. Noen som har gode tips hva jeg kan gjøre? (Eg har snakka med en hundetrener om det, men vil bare se hva dere som har hatt en del hunder har til tips)