Jump to content
Hundesonen.no

Vilmas

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vilmas

 1. Vilmas

  Nå gir jeg snart opp!

  Vi skulle hente den etterlengtede lille Goldenvalpen vår om tre små uker - fikk nå telefon fra oppdretter om at valpen vi skulle ha døde i natt... Vi skulle i utgangspunktet få valp i fjor sommer, men så ble det utsatt til i år, for så å få denne beskjeden. Pga. jobb og mulighet til å ta ut ferie, er det juni som passer å få valp, og muligheten til å kunne være lenge hjemme med valpen er dårlig resten av året. Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Skyter litt i blinde, og ringer rundt på valpelista, men der er jo selvfølgelig alle valpene reserverte. Det er nesten så jeg vil vurdere en annen rase, siden Golden er så inni hampen vanskelig å få tak i... Noen som har noen tips? Noe som helst?
 2. Vilmas

  Nå gir jeg snart opp!

  Takk for tips! Har kikket litt på labrador, men ser at det skrives flere plasser at de kan være litt utfordrende som valp/unghund, og da har jeg egentlig slådd det fra meg, uerfarne som vi er! Kjenner heller ingen som har det, så da har jeg ingen å relatere det til...
 3. Vilmas

  Nå gir jeg snart opp!

  Holder på nå... Føler bare alle svarer at etterspørselen er enorm, og at de har fullt! Måtte dere vente lenge før dere fant deres, eller var det som at valpene var planlagt/født, og det var noen ledige?😊
 4. Hei! Vi er en familie på fire som skal skaffe oss en Golden Retriever med tid og stunder. Er i planlegging/utsjekkingsfasen, og er dermed inne på en del nettsider for ulike oppdrettere (via NKK). Har sendt et par mailer, men ikke fått noe svar enda. Vi ønsker en familiehund som kan være en del av vårt liv, et relativt aktivt liv da vi er veldig glade i friluftsliv. Kan tenke meg å bruke hunden i jakt for moroskyld, men ønsker ikke en jakthund. Utstilling er det ingen av oss som har noe interesse for, men på meg virker det som de fleste oppdrettere har et veldig fokus på dette? Da ser jeg bort fra de som avler jaktgolden. Noen som har tips til oppdrettere som fokuserer mest på god mentalitet foran eksteriør?
 5. Vilmas

  God mentalitet foran utseende. Kenneltips?

  Wow, her var det mange gode svar og refleksjoner, tusen takk! Jaktgolden har vi absolutt vurdert, men egentlig forhåndsdømt litt slik som du sier, og slått fra oss. Kanskje det bør tas opp til vurdering på nytt. Har reservert en valp hos Golden Solution sommeren 2018, så da har vi tida frem til da på å undersøke, vurdere linjer og helst hilse på foreldre/søsken. Håper dette blir bra!
×