Gå til innhold
Hundesonen.no

Rampeluna

Medlemmer
  • Innholdsteller

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Gatemix

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Rampeluna's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar Hunden har vært i ro ca to uker. Er ikke betennelse i muskelen, men ble betennelse i låret da hele låret var en stor "blåkul". Hun har hun ikke vondt lengre og går fint på foten.går bare korte turer.
  2. Har egentlig ikke peiling på hvorfor han er snørrete . Men min hund drypper litt i fra nesen når ho e varm. Er litt hønemor selvsagt, så jeg pleier bare å ringe veterinæren å høre om det e noe jeg er beskymret for:)
  3. Hunden min greide å krasje med andre hunder i leik. Som resulterte i en smell i hoften. Ingen brudd og hofte kulen så fin ut. men etter ei lita uke kom det veske ut av låret? så da var det inn til dyrlegen igjen. Viste seg at det hadde gådd betennelse siden det var ett så stort trykk. Så no har jo gådd på pencilin i ei uke. Sårene har fått skorpe, så går rett veien:). Men så lurte jeg på ang bading. Må sårene være helt grodd, eller ok med litt små skurv? Skal egentlig på ferie på mandag, men skal innom dyrlegen på kontroll og høre med de om alt er bra før vi drar. Hvis dyrlegen sier det ikke e greit å bade, så hører vi på de. Tenkte bare å høre hær inne så jeg kan ta stilling til om det er ok å reise på tur. Da vi vet det kommer til å bli bading, og blir kjedelig for hunden om ho ikke får joine.
  4. Tusen takk for svar:) Hun spiser bra, og pels og avføring er fin:) så da fortsetter vi på proPlan til hun blir lei
  5. Vi har brukt labb(det var det valpene fikk hos mor). Men valpen hær spiste lite og la ikke særlig på seg. Så vi supplerte litt med vom. Har prøvd en sånn gratis prøveperiode med prolan nå. Og hun spiser mere. Men er det foret så bra? Noen som kan anbefale ett valpefor? Hun er 5 mnd og 7kg. 40cm høy og 40cm lang.
  6. Hvordan virker lukten i forhold til andre hunder? Hun elsker å leke med andre hunder daglig, så bare lurte om hundene vil ta avstand pga lukten. Lurer på mye rart?
  7. Jeg tenker å prøve ravhalsbånd mot flått. Men hvor kjøper jeg det billig? Har sett litt på eBay, men der kan man jo få litt av vært.. er det noen som har kjøpt fra noen der?
  8. Oi, da legger jeg den ut på finn, så noen som er vant til den kan bruke den isteden.. Den til katten også( pleier egentlig å bruke de fra dyrlegen til ho). De i dyrebutikken sa den var basert på urter, så den var helt ufarlig
  9. Jeg kjøpte denne for en uke siden, men leste bakpå. Og ble litt usikker ,da det så ut som den inneholdt mye rart. Virker den, og er den ufarlig for hunden?
  10. Min sin har sort pels. Hun er 4mnd, så vet ikke helt hvordan pelsen blir.
  11. Bruker dere flåttmiddel? Og om, hvilke typer? Har hørt litt rundt med andre hundeeiere i nærområdet. Og der er det delte meninger. Dråpene er fulle av kjemikalier som ikke er bra. Og at den bare gjør sånn at flåtten ikke biter, men att flåtten går i pelsen så den blir med inn i huset. Er også en ampull man kan bruke, jeg er litt mistenkelig om hva den inneholder. Forrige gang jeg hadde hund (7år siden), brukte jeg ikke noe flåttmiddel. Mye å sette seg inn i
  12. Bruker dere ligg eller dekk? Og hva er det lettest for hunden å høre? Bare litt nyskjerig
  13. Jeg haren langline i nylon, men den blir litt for tung(når den er våt) og setter seg fast rundt alt. Noen som har en langline favoritt de vil dele?
×
×
  • Opprett ny...