Gå til innhold
Hundesonen.no

_André_

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

_André_'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har en valp og forer med VogH og Acana. Har vært litt mageproblemer og funnet ut at VogH er fet som fungerer best og litt tørrfor (Acana) for at han ikke skal bli forstoppet. Reduserer jeg VogH og øker Acana for mye blir det løs mage. Vil Orijen som er mer likt VogH være et bedre alternativ om man skal erstatte med mer tørrfor? Hadde vært fint å ikke være avhengig av kjøling i forbindelse med ferie etc. Var en del planlegging med fryser, kjøleboks i bil og planlagte innkjøp i sommer.
  2. Det som lokker med agria er muligheten for 60 000 i dekning. Håpe ALDRI jeg skal få bruk for det, men når jeg først hsr forsikring skal den dekke mye. Prisforskjellen på 30 og 60 var heller ikke så stor. Leste litt på på facebooksiden til agria hvor det var klager på lsnge oppgjørstider. Er det rt problem med direkteoppgjør? Heller mye mot Agria nå. Skal høre hva oppdretter mener også.
  3. Agria virker lokkende nå. 60 000 i dekning, Livsforsikring 15000. Egenandel 1500+15% (Så nå at det er egenandelsperiode som er på 125 dager for den faste summen). Men av de negative tilbakemeldingen jeg har kommet over er det stort sett agria folk har slitt med. ??
  4. Har fått et par tilbud, men stusser på prisen. Dnb er klart billigst, men de dekker jo ikke livet ut. Gjensidige skal ha 5300,-/år for 30 000 dekning, 15 000 død/tap. Dette var uten rehab og med totalrabatt + NJFF rabatt som gir 15% egenandel uten min. beløp. Kostet opprinnelig over 6000,- Er det noen med Gjensidige som kan bekrefte pris? Dnb ligger nesten på halvparten. 2500 i egenandel, men varer ikke livslangt.
  5. Vi venter i spenning på vår første valp.
  6. Dnb har økt egenandel til 2000 (i hvert fall for nye kunder) Men hvor myr er 30 000 per kalender år? Bruker det å være nok dekning? Gjelder Cavalier. Er ikke sykdommer keg tenker på grensen, men eventuelle ulykker/skader
  7. Pratet med Gjensidige og ba om tilbud med NJFF rabatt på to premier. NJFF gir egenandel på 15% 30 000 - 5000 i året 50 000 - 9000 i året. Dnb skal ha 3000,- i året for 30 000,- Syntes dette var så stor forskjell og følte at NJFF rabatten ikke gav noe særlig rabatt uttover egenandelreduksjon. Hva betaler dere som har Gjensidige? Hva skjer om man velger Dnb. Vil man da ikke kunne overflytte forsikring til annet selskap når hunden blir eldre og deres dekning reduseres fra 10 år?
×
×
  • Opprett ny...